Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krian

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krian 2010.08.31 20:25:51
@[DB] Rakka: Nem szokásom trollkodni, de mond csak, végigondoltad azt, amit írtál?
Krian 2010.08.31 21:14:16
@[DB] Rakka: Nem, nem gondoltad végig. :)
Szombat éjszaka -adott pár pohár bor, két jó haver, és egy magyar tf2 public server... asszem ez az alap feltétele egy késő esti publikoláshoz... (azaz szájkaratéhoz, ugyanis egy ideje a kettő együt jár...) Miután az ellenállás teljes hiányában, gyakorltilag sértetlenül…..
Máris bajban vannak, ha ilyen statisztikák alapján próbálják igazítani a játék tartalmát. Hasonszőrű próbálkozással már nagyot bukott Gabe Newell, aki szentül hitte, hogy a statisztikák által mutatott számok mérvadóak és jó nyakkendősként javítani kell azokon a…..
Krian 2010.02.09 14:41:40
Awwww, hát nem aranyosak?
Krian 2010.02.09 14:39:08
Végre! Új otthonra lelt magyarhon egyetlen hajléktalan PingWIN soldiere. Hosszú volt az út és néhány pillanatig úgy tűnt, hogy eddig meg nem élt mélységekbe vezet, de amint látható a szükség nagy úr és a már lejátszott lemez újra a tű alá kerül. Reméljük most…..
Krian 2009.12.07 16:28:12
@gaahl: Erre tényleg nem lehet mit mondani, változnak az idők, változnak az emberek. Bunfi kolléga is üzent SWCsabának, és mégis vállvetve harcoltak a Cali soraiban :)
Krian 2009.11.13 16:13:38
@moRtimer: Szerintem a WH-s dolgot aránylag olcsón megúsztad, erre te még mindig egy kis takony módjára viselkedsz. Ha rajtam múlott volna, ment volna a demo ETF2L-re, és a drágalátos csapatodat is kivágtam volna a kupáról. Folyamatosan ellent mondasz magadnak, és csak vaktában dobálózol a sértésekkel. Mindezt úgy, hogy észre sem veszed pondrónyi mivoltodat, vagy felfognád mit is írsz le. Mondhatnám azt, hogy gondolkodj el magadon, de ezt már előttem sokan megtették, így marad a fejcsóválás.
"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy weboldal és annak egyik szerkesztője a fejébe vette hogy 3(!!) kemény hónap tapasztalattal a saját kezébe veszi a közösséget , mit sem sejtve a magyar TF2 történelemről. Ezt a személyt Pozitivenak hívják aki úgy döntött, hogy…..
Nos következzen ez a kis chatlog, amely a Finest Selection része lesz abban bizonyos vagyok. Szóval van a külsőség, amelyben doki karöltve legújabb (vérpistike - Smith) segítőjével, Pozitive-val különféle petíciókat írnak, a közösségről papolnak és persze engem szanálnak,…..
Krian 2009.11.09 19:02:13
A HLstatsX „rabjairól” szóló cikkünkben már körülírtuk eme félre sikerült játékos típus általános jellemzőit. Most egy konkrét személyt szeretnénk górcső alá venni, mert Ő és a hozzá hasonló emberek okozzák a public élet teljes elkorcsosulását. A nevét…..
Krian 2009.10.09 16:12:50
@hide: Azért ne hasonlíts magad egy M0nk szintű játékoshoz hasonlítani. A legnyagyobb különbség, hogy M0nk csapatjátékos, míg te egy utolsó senkiházi fragvadász vagy. Egyébként M0nk accját ketten használják, de te egyedül is kenderbe vered az ő játékidejüket. Szerintem hallgass inkább hrb kolléga bölcs tanácsára.
Krian 2009.10.09 16:27:10
@hide: Méghogy a TF pont neked nem a lételemed? Akkor mi az a két heti 200 órás játékidő? Ekkorákat ne hazudj, mert már szakad a plafon.
A szart jobbá tenni? Tegyek rá tejszínhabot? Talán attól jobb lesz, hogy édes és sejmes, meg ropogós a tegnapi mexikói pizza kukoricaszemeitől. Ha nem lenne probléma azzal amit elmondok, akkor nem is lett volna szükség blogra. Itt mindenki azt hiszi Bunfitól, a noname…..
Magyarok, magyarok, milyen szép is a patriotizmus. Emlékszem mikor először olvastam a total magyarokról szóló cikkeit, melyek népszerűségét mi sem jelzi jobban mint hogy többen is jelezték hogy várják a folytatást. Lokálpatrióta lévén természetesen engem is érdekel a mai magyar…..