Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danihun

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még arra se volt időnk, hogy lecsekkoljuk, de már mutatjuk is nektek. Véleményezzétek Ti, hogy jön be nektek a jenki legújabb agymenése! ..
Subba A legjobb hirdetés 2013.10.28 23:07:50
  "Leírás: Eladóvá vált idén nyáron vásárolt szeretett motorom, szeretem amikor a garázsba áll és csak nézem.Hibái: Szar az első gumi, kivan repedezve és leenged ezért jóformán el se megyek motorozni mert tele van a faszom azzal, hogy állandóan fújkálom, hátsó…..
danihun 2013.10.29 14:43:03
@Farmotorosgiliszta: A Red Baron pont az egyik legszarabb kereskedés ami létezik. Külföldről behozott hulladékokkal kereskednek. Ha jót akarsz, nem veszel tőlük semmit.
Feriék rutinosan azonnal kiszúrták, hogy kisebbek a tojások, mint múlt héten, és tényleg: Ma vásárolt M-es (53-63g) tojás dobozában átlag 48g-os tojások voltak. Csak azért mértük meg, mert láthatóan kisebbek voltak, mint a múlt héten vásárol ugyanilyen tojások. Ez kb 10%os…..
Múltkor Budapesten egy diáktól vette el az ellenőr a személyijét, mert a bérletére nem írta rá a hallgatói igazolásának számát, most pedig Mariann tapasztalt hasonlót: Rendszeres bérletvásárló vagyok mégis megbüntettek a buszon. Reggel munkába menet kb. 80-ad magammal…..
Nes többszörösen félreinformálták a K&H-nál, ráadásul egy halom pénzt akarnak legombolni tőle a bank hibájából elmaradt bankszámlakivonatért, plusz rávették két szolgáltatás megrendelésére tök feleslegesen, úgyhogy most kiakadt. Joggal. Mivel cégnek kötelező…..
danihun 2009.10.03 14:53:03
@Peti817172M: Kedves Peti! Ha vetted volna a fáradtságot és vegigolvastad volna az irományt rendesen, akkor feltünt volna, hogy NEM magánszáláról van szó. Tehát hiába linkeled be a képedet, mert szart sem ér!!!