Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Safra-nyekk

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd egy elég szomorú történetet kapott az egyik kollégától. A belinkelt alapítványi hír bevezetőjétől is elszégyelli magát egy jószándékú olvasó: Összeszerveződött szomszédok próbálják elérni, hogy fogyatékossággal élő embereket tiltsanak ki egy…..
A Zugügyvéd közvetve felfedi kilétét, belinkel egy cikket, amit a Népszabadságba írt, részben a kollégák hozzászólásai  alapján, részben egy tévéműsorra válaszul, amelyet itt megtekinthet minden érdeklődő. A kollégáknak ezúton is köszönöm az értékes…..
Az Index írása szerint egy neve elhallgatását kérő ügyvéd tavaly megfordította a szokásos menetrendet a szokványos parkolási perekben. Folyamatosan kérdezett, és hagyta, hogy a Centrum Parkoló Kft.-t a bizonyítási kötelezettség kivéreztesse. És jogerősen nyert. A per végére…..
A Zugügyvéd az egyensúly kedvéért kiemel egy hozzászólást, amelyet egy rendőr írt be Zsanett ügyben. Szívesen vennénk több észrevételt a másik oldalról is, jó lenne tudni, hogy hogyan látnak a rendőrök bennünket, gyakran vétkező állampolgárokat. Olvasom ennek a…..
Az Index információi szerint Zsanett megváltoztatta vallomását, már nem biztos abban, hogy F. Zsolt, a közösüléssel gyanúsított rendőr tett rajta erőszakot, "mert háttal volt neki" – mondta az ügyészség épülete előtt Soltészné Nagy Katalin, a gyanúsított…..
Mostanában ez már úgy megy, hogy Havas Henrik elböffenti magát, a Mokka stúdióját belepi a lókolbász-, meg a konzervkaviár szaga, a Tv2 az egészet kipakolja a honlapjára, jó nagy betűkkel odaírja, hogy botrány, mi pedig megbotránkozunk. Cikkben persze, hogy nőjön az olvasottság.…..
Safra-nyekk 2007.06.08 21:03:03
Sztem az, hogy ez a rendorseg lejaratasanak resze, tul van misztifikalva. Persze ha tortenetesen 5 pek lenne a gyanusitott, nyilvan nem lenne ekkora nyilvanossaga az ugynek. Ha bebizonyosik, hogy az 5 rendor bunos, akar "csak" a vesztegetes, akar "csak" nemi eroszak, akar mindket ugyben, a rendorseg ne kisparnakat sirjon tele, hogy oket lejarattak, hanem tegyen meg mindent, hogy az allomany lehetoleg minden tagja gyanu fellett allhasson. Azert csak lehetoleg, mert nyilvan tokeletes szurot nem lehet felallitani. De amig a legtobb szabalyt serto, vagy bcs-t elkoveto rendor ugye eltusolodik, addig nem a kozvelemenyre kene fogni, hogy lejartja oket. Lejartjak ok magukat, nekunk nem kell faradozni...

Ertelmes ember nem a tudtalansagtol szenvedo, mocskolodasban magat kielo, megalapozatlan talalgatasokat tenykent kozlo magyar media megnyilatkozasaibol itel. Ertelmes ember nem jelenti ki, hogy bunos a rendor, vagy ribanc a Zsanett, csak mert valaki latta miniszoknyaban...
Ertelmes ember elgondolkodik a tenyeken, es varja a pillanatot, amikor napvilagra kerul pro es kontra minden. Jelenleg teny pedig csak ketto van: Teny 1.Zsanett feljelentett 5 rendort, akiket vesztegetessel es eroszakos nemi kozosulessel vadol. Jobban mondva ket rendort vadol az eroszakos nemi kozosulessel, 3-at pedig a bunsegedlettel. Teny 2. Folyik a nyomozas.
Minden mas csak talagatas. Mar a koz reszerol. A szakertok meg - ha betartjak a szabalyokat, nem nyilatkoznak semmirol. Mert meg nem lehet.

Egy masik blogon olvastam: az a no, aki feljelent 5 rendort eroszakos nemi kozosules/bunsegedlettel, az vagy orult vagy megeroszakoltak.
En minden esetre eleg kizartnak tartom, hogy egy ugyved a nevet adja egy akkora hazug feljelenteshez, amiben 5 rendort ezzel vadolnak meg. Azert abban nagy a riziko...
Lehet az is, hogy rosszul gondolom....

Zsanettet meg sajnalom...ha bebizonyosodik az igaza, akkor is elkonyvelte a fel orszag egy "nemangolkisasszonynak"...




Az MTV híradójának nyilatkozva egy ügyvéd közölte, a bíróság előtt a Centrum Parkoló Kft. nem tudta bizonyítani, hogy parkolóóráik, fényképezőgépeik hitelesek lennének. Az ügyvéd első fokon pert nyert a cég ellen. A nem hitelesített fővárosi parkolóórák adatai alapján…..
Safra-nyekk 2007.05.24 21:50:21
En csak orulni tudok, ha bukik a Centrum....pedig nem vagyok karorvendo tipus.

A magyarorszagi rendszer ugy rossz, ahogy van. Mar megint a sokat szidott pelda: Amerika. Utca-parkolohely: onkormanyzate. Parkolohaz/telek akarkie. Ott akarki felel a karbantartasert, es gazdagszik a parkolo autosokon. Oveke a penz. Onkormanyzat meg az utcai parkolasbol gyujt. Na de konyorgom: ki lapatolja el a havat? Ki fizeti az utjavitasi hibakat? Nalunk onkormanyzat fizet, az adofizeto penzebol, Centrum meg gazdagszik a "rettego" allampolgarbol. Meghozza igen jo utemben. Es semmit nem csinal, csak nehany embert keringet a varosban, akiket termeszetesen "jol" megfizet. Aztan meg nulla. Ez a jo uzlet. A nagy semmiert jo sokat. Meg abba sem invesztal, hogy hiteles legyen...
Szemelyes pelda: tudtam, parkolojegy lejar, gyorsan indulnek, am de nem egesz ketves gyermekemre (mert mikor maskor) rajott a biologiai kenyszer. En nem am a Centrumot, meg a parkoloort nagy ivben, hanem surgetem a gyerekem, hogy menni kell. Ugye lakasban egyedul ekkora gyereket nem hagyok, most mi legeyn. Versenyfutas a parkoloorrel. O nyert. 11 egesz perces kesessel megerkeztem automhoz, aminel mar ott serte-pertel parkoloor kedves neni. Probalom elmagyarazni, miert ez a keses, mire o kozli, hogy 11 perc, az am nagy ido!!!!
Nagy am, de meg milyen draga...! Akkoriban a nyilvanos wc-k 50 ft-ert mentek...hat ez nem annyirol szolt...
Ja, es visszaterve Amerikara: utcan parkolsz, lejar, megbuntetnek. Mondjuk 20 dollar. Nem baj, ha nem fizeted be, nem fenyegetnek, hogy jovo hettol 100, aztan meg mar 50.000 dollar...szepen bejegyzik a nyilvantartasba, hogy van 20 dollar sarad. Aztan mikor megy forgalmit hosszabitani, vagy eladod a kocsit, es intezned az atirast, akkor kozlik, hogy rendben, csak elobb fizess 20 dollart (!!!!).
Five Budapest policemen, all of them members of the Police Security Service (REBISZ), were taken into custody on Thursday after a young woman identified them as her rapists, Hungarian media reported on Friday morning. FULL STORY at Caboodle.hu Note: "Kneel and suck" was the order. Yes,…..
Safra-nyekk 2007.05.22 19:05:43
Nem tudok 800+ hozzaszolast elolvasni....ha valakit ismetlek, bocs.

Irtatok a csoport pszi-rol...az egeszben a legszomorubb, hogy vegyunk akarhany alapvetoen nem elvetemult, de allat mindenkiben lakik embert. (bennem is, en is rohantam mar ki okkal/ok nelkul). Az, hogy ez az akarhany ember a legnagyobb egyetertesben elkovet valami retteneteset, anelkul, hogy legalabb egy szembe fordulna a tobbivel, hogy eszebe sem jut azt mondani, hogy emberek, ez nem normalis, ezt nem lehet, hogy ne allna az aldozat melle, es fenyegetne meg a tobbit, hogy ha az aldozat nem is, majd o ugyet csinal ebbol....Hogy miert csak a rossznak van maga melle allito hatasa, hogy miert nem a jo terjed iszonyatos sebesseggel? Es meg csak nem is a buntetestol valo felelemnek kene ezt mondatnia, hanem a normalis, ember ember irant erzett kolcsonos tiszteletenek. Nem a mely tiszteletnek, csak annak, hogy itt elunk egymas mellett, es nem neheziteni kene, meg rosszabba tenni az amugy sem rozsas korulmenyeket, hanem elhetobbe tenni magunknak es egymasnak.
Rohamosan romlik a kozbiztonsag, es ebben sajnos nem segit, hogy ennyi rendor ellen kezdenek (meg ha nem is fejezik be) eljarast. Melyen elszomorito. A rosszra rafogjuk, hogy tomeg pszichozis...megmagyarazzuk. Segitunk a bunosoknek, hogy ervelhessenek: hat en egyedul nem, de hat a tobbiek, azok a csunyak, engem belevittek... Miert nem marad egyedul az, aki bele akarja vinni a tobbieket a rosszba? Vagy nincs is ilyen, mert mindegyiket csak a masik vitte bele? De akkor megis, ha senki nem ertelmi szerzo, akkor ki kezdte? Vagy hogy van ez? A jo meg mint valami termeszetellenes dolog, meg fogalmakat sem keresunk hozza.
Engem 12 evesen el mertek engedni szuleim egyedul, vonattal, videkrol Pestre a rokonokhoz nyaralni. En a 12 eves gyerekemet nem merem elengedni az egy buszmegallora levo iskolaba egyedul. Pedig mennyi idot/faradtsagot/penzt kimelhetnek meg vele...
 Rájár a rúd a rendőrségre mostanság. A Budapesti Nyomozó Ügyészség nem vonja kétségbe a 21 éves Zsanett állítását, akit rendőregyenruhások erőszakoltak meg május elején, írta Anyánk, az Index. A Hooligans gitárosának barátnője azonnal feljelentést tett. Az első…..
Safra-nyekk 2007.05.22 04:08:34
Hat bennem azert felmerul egy-ket kerdes...
Ha mondjuk a leany provokalta a rendoroket...marmint ugy sugallva nekik szexualisan, mert ugye itt sokan elitelitek a leanyt, hogy mert az biztos kacerkodott...Na es akkor a rendor foghatja magat, es akkor magaeva teheti? En ilyet meg munkakori leirasban nem olvastam. Es azert a "szolgalunk" szlogen sem hiszem, hogy erre akar utalni.
Mert akkor mostantol szegeny maganyos holgyek, szombat este hivjatok batran a korzeti megbizottat!!!! Vagy csak tegyetek egy kort a kocsitokkal a keruletben, es gondosan ne kossetek be a biztonsagi ovet, vagy dugjatok el az elakadas jelzo 3szogeteket az ules ala.
Szoval akkor: rendor akkor is rosszat tett, ha a leany konyorgott, terden allva. Mar onmagaban ezt igen sulyosan kene buntetni.
Ha meg leany terden allva pont nem konyorgott, vagy nem azert konyorgott, amiert... marpedig, akarmilyennek is allitjatok be a mai fiatal lanyokat, 5 RENDOR FERFIval szemben NEM tudom elkepzelni, hogy meg o allt volna a helyzet magaslatan (!), akkor meg kapasbol meg azt is szigoritottban, meg kettovel szorozva! Ha ittas volt a leany, vagy mas szer hatasa alatt volt, akkor is meg van az eljarasi folyamat, es az nem ez!!! Sot, meg azt is a nyakukba varrnam, hogy visszaeltek a leany nem egeszen beszamithato allapotaval.
Ha a leany hibazott, arra is van torveny, de az egy masik ugy. A rendorok mocskos tette meg a masik, es arra is legyen meg a retorzio, es ne az legyen mar az enyhites, hogy mert a lany... Erre nincs enyhito korulmeny!
HA (!) ittasan vezetett, vegyek el a jogositvanyat, ha mast csinalt, buntessek azert, de az, ami vele tortent egy eletre nyomoritja meg a ferfiakhoz fuzodo viszonyat! De kizartnak tartom, hogy ha neki annyi vaj lenne a fejen, napra ment volna!
Es akkor meg egy dologban tanacsot kerek: mit csinaljon az ember, ha 5 rendor NO igazoltatja, es nincs bekotve....