Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hansy Boy

149 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NEMZETI JOBB Jogos Önvédelem 2010.05.05 20:08:53
..
Szépjónapot drága olvasok, Bajtársak ! Ma irodalom órán ültem a suliban a és olvastuk a könyvet egy részletet vettünk parti "nagy" lajos  "Hősöm tere" című könyvéből. olvastam olvastam és egy idő után elszörnyülködtem hogy milyen degenerált emberek…..
Szépjónapot Bajtársak!Rossz hírt hoztam :/  kiléptm az NS-ségből s a Skinheadségből.A szívemnek kedves hölgy nem szívlelte a NAZI elméleteim és eljutottam odáig hogy mindent feladtam.Tudom hogy egyesek most megvetnek és árulónak tartanak.De arra kérek mindenkit hogy ezt…..
Kovács Ákos Kecskeméten tett látogatást, ahol állítólag hangos véleményt alkotott a politikai foglyokról. Hogy pontosan mit mondott az énekes, azt nem tudjuk, de talán Fankadeli kérésére elmondja nekünk. <a…..
A Jobbik megbecsült, a törvénytisztelő polgárok bizalmát élvező rendőrség kialakítását tűzte ki célul. Tisztában vagyunk azzal, hogy a magas szakmai színvonalon folyó, hatékony rendőri munka felkészült, erkölcsileg és anyagilag egyaránt megfelelően értékelt munkaerőt…..
    Bajnai leköszönőben Félelem a radikális    szörnyetegtől. A parlament utolsó    választások előtti ülését a köztársaság   "válságkezelő" miniszterelnöke nyitotta    ciklus értékelő beszédjével. Szerinte a…..
A NEMZETI JOBB 2010.02.22 17:32:00
A NEMZETI JOBB 2010.01.29 12:40:00
A NEMZETI JOBB Iskolai feladat 2010.01.25 15:20:15
Az Irodalom tanárom azt a házit adta hogy írjam le mit gondolok hát itt van : Mit gondolok a mai világról    Magyarország Mátyás halála óta hanyatlik,mert akkor rést találtak rajtunk a körülöttünk lévő népek kik kufárok voltak s kapzsiak. Még mikor testvéreink…..
A NEMZETI JOBB 2010.01.14 19:21:00
  A Don Kanyar HŐSEI EMLÉKÉRE   1942. november 22-én befejeződött Sztálingrádnál a 6. német hadsereg körülzárása - megkezdődött részekre szabdalása és fölmorzsolása. A gyűrű biztosítására - a felmentési kísérletek esélyeinek csökkentésére - 1942…..
Focihuliganizmus felsőfokon Magyarországon Énis voltam focihuligán még úgy jó egy két éve. kihatással is volt a mostani életemre és szerintem nevelő hatású volt.Mindenesetre most szeretném bemutatni a két nagycsapat: a FRADIKA és az ÚJPEST huligáni táborát. Én…..
Barátaim éítsünk mi is oszlopot és a körülöttünk lévő népek beszéljekek és hitetlenkedjenekcsak. A mi istenünk legyen Magyarország és soha ne adjukfel...
A NEMZETI JOBB Filmajánló 2010.01.12 20:12:00
Napola Mit is mondhatnék nekem megvan ez a film és szerintem nagyonjó. A HitlerJugendről szól és egy igazi ÁRJA fiúról. Megtanítják mindenféle harcmodorra és fegyverhasználatra valamint kész WerWolf-á képzik,amelledt hogy boxol nagyonjó az edzéseken…..
A NEMZETI JOBB 2010.01.10 19:22:00
A NEMZETI JOBB Egy kis "vicc" 2010.01.10 13:09:00
Unokabátyámat kérdeztem mit írjak a blogba , mert nincs ötletem és semmi jót nemtalálok a neten.- Írj arról hogy ne legyünk NAZI-k : D- Erre annyit felelnék : ) ne legyünk olyanok mint én. ..
127 riport után nem jut eszembe semmi amit bemutathatnánk így még a nemzeti oldalnak.Akinek van ötlete legyen az töri , közélet vagy akármilyen cikk kérem írja le véleményét a hozzászólásokban , vagy írjom e-mailt a : nemzetijobb.blog@hotmail.comMINDEN SEGÍTSÉGET MEGKÖSZÖNÖK!..
A NEMZETI JOBB Esti idézet 2010.01.05 21:33:00
A mozgalom-szülte párt emészt mindig pénzt és nem a mozgalom. A mozgalom hit, akarat és cselekedet, nem pénzt követel,           hanem személyes példaadást, személyes…..
A NEMZETI JOBB 2010.01.05 21:26:22
- Öltözz, asszony, megyek a kocsmába!  - Csak nem viszel engem is?  - Dehogy viszlek, kikapcsolom a fűtést...
Egyedülálló interjút sikerült az ATV-nek készítenie Izrael nagykövetével. Nemcsak azért, mert kiderül belőle, hogy 600 ezer zsidó halt meg Magyarország területén (eddig legalább Auschwitzról volt szó), mert megtudjuk, hogy Izrael demokrácia, s törvénye van arról, hogy…..
Újabb izraeli hivatalos személyek mondtak le angliai útjukról a szigetországban kiadott elfogatóparancsok miatt – írja az izraeli Ynetnews angol nyelvű hírportál.…..
Felmentették a gyilkossági kísérlet és a nemzeti gyűlöletkeltés vádja alól Szlobodan Djordjevicset és Luka Tubicsot a szabadkai Kerületi Bíróságon. A két fiatalt azzal vádolták, hogy 2008. április 19-én, szombaton hajnalban azért támadták meg Komjáti Attilát és…..
Tiszától nyugatra, a Mátra lábánál, a Zagyva és a Tarna folyók, valamint Ágó patak által körülzárt ligetes, alföldi táj a Jászság. Ide telepedett le a XIII. század elején Magyarországra érkező, alán eredetű jász nép, akik mind nyelvükben, mind pedig vallásukban és…..
Mi nem vagyunk antiszemiták - mi aszemiták vagyunk! Már Szálasi Ferenc is így határozta meg a hungarizmus viszonyát a zsidósághoz. Azonban a zsidóság fogalmának meghatározásához szükségesnek tartjuk a pontosabb magyarázatot. Mi a zsidóság? Tudvalevő, hogy maguk a zsidók mindig…..