Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SKINHUNMark

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NEMZETI JOBB S.H.A.R.P-SKINHEAD 2009.12.29 10:36:00
Nos,minap kersgéltem jobbra-balra az interneten és érdekes dolgokat is találtam. S.H.A.R.P. Ez egy '89 beköszöntött hülyeség persze ezt is amerikai faszok találták ki(cöhhh). S.H.A.R.P.-skinhead against racial prejudice(skinheadek a faji megkülönböztetés ellen). Ezek a majmok…..
A NEMZETI JOBB Értékünk. 2009.12.18 21:01:29
Nos, a mai nap nézelődtem más blogoknál, hát találtam is érdekes dolgokat, mint például ezt.www.bizinformation.org .Érdekes oldal mit is mondjak.Arrol szól, hogy beírod az oldalad címét és kikalkulálja a dolgokat.A NEMZETI JOBB értéke. Persze az oldal nem eladó csak úgy…..
A NEMZETI JOBB NBK - Ez vagyok én 2009.11.08 11:50:00
Hans kedvéért most felrakom. Tessék Barátom!..
96 éves korában, október 25-én halt meg Fritz Darges, aki Hitler utolsó életben maradt szárnysegédje volt. Nem látott már jól, a füle sem volt a régi, de az emlékezete sok mindent megőrzött, így hamarosan várhatóak az emlékiratai. A BILD magazin róla közölt cikke szerint…..
SKINHUNMark 2009.10.31 09:19:53
@Guevara: Te meg szépen fogd be a pofád.Mielőtt be nem veri valaki. Rühes komcsi.
Igen.Szavazz a Jobbikra.Nyernünk kell. Ehhez csatolnám a kampányfilmet.   Elég volt ebből.Vissza kell szerznünk a HAZÁNKAT.Tarts velünk...
Nos kezdeném a legelején.Kezdödött egy szavalással,és utána Dr. Borbély József,soproni történész egy fél órás történelmi visszatekintö beszédet mondott,mely arról szólt hogy Sopronban mi folyt a forradalom és szabadság harc idején.Utánna egy magyar…..
Szervusztok! Szeretném berakni ezt az ebuddy internet messzendzsert ,hogy tudjatok velünk kommunikálni(nem kommunistázni) ezeken a címeken: IAIZAWA_samurai@hotmail.com, Hans majd ide írja az övét.Szevasztok! az enyém (Hans) cipri95@freemail.hu   ..
A NEMZETI JOBB Ünnep előtt! 2009.10.22 16:31:00
Szervusztok Bajtársak! Igen,tudom régen voltam. De ez ne okozzon fennakadást. Nos, mint tudjuk holnap egy nagy nemzeti ünnepünk lesz. Október 23.-án kommunisták ellen fellépő magyarokra emlékszünk.Akik nem féltek életüket adni hazájukért.És nem féltek szembeszállni a hatalommal,…..
Mit is tudnék írni? Nagyjából mindenki otthon van ebben a témában.Talán ott kezdődött, hogy a Szlovákok megvertek egy fiatal hölgyet, Malina Hedviget.Aztán ott van még a zászló égetés.Hát, nálam ez verte le a biztosítékot.Videót sajnos nem találok.Hát, erre emlékezve itt egy…..
A NEMZETI JOBB E-mail cím 2009.10.05 18:11:00
Nem nagy nehézségek árán de megszületett az oldal e-mail címe, ami az alábbi:nemzetijobb.blog@hotmail.comIde várunk minden hírt, hozzászólást,eseményt,jót és rosszat, amit olvasás után publikálunk.Várunk minden félét, minden dolgot szívesen fogadunk.Üdvözelettel:…..
Radical Hungary új felfedezettem.Íme egy kis zene...
A NEMZETI JOBB 1.post 2009.10.04 10:43:00
 Hát immáron elkezdjük a posztok(bejegyzések) írását.Nos "lányos" zavaromban nemangus.16.Őt egy másik blogból ismerem szerkesztő társak voltunk.Lehet ,hogy majd linkcsere fog azzal az oldallal bekövetkezni(oldalt láthatjátok majd).Az Ő posztjai lesznek…..
A NEMZETI JOBB Megnyitottunk! 2009.10.03 14:00:00
Na hát Mindenkivel örömmel tudatom ,hogy az oldal ezennel megnyitott.Erre az oldalra minden kedves Hazafit várunk szívesen...