Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tattu

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Trónok harcában Jaime Lannistert, az egyig legelvetemültebb gazembert alakító Nikolaj Coster-Waldau az életben egy kifejezetten megnyerő modorú férfi, akiről mégis lejön már az első pillanatban, hogy filmsztár. A haja sem olyan gondosan besütött/befésült szőke zuhatag, mint a…..
tattu 2011.05.04 11:23:57
"Kedves Cukiság!Gondoltam megosztom Veletek ezt a képet. Két kis dzsungáriai törpehörcsögöm (Muki & Muki) elég csúnyán verekedtek manapság, így kénytelen voltam szétválasztani őket. Amíg meg nem jött a másik terrárium, addig az egyik kicsi muki ki lett paterolva egy…..
"A megújulás újjászületés, a megújulás küzdelem, a megújulás küldetés." Miniszterelnökünk beszédírói éppenséggel ezúttal sem hazudtolták meg magukat: az idén is jócskán hozzájárultak a magyar nyelvű politikai bullshit-generátorok szöveggyűjteményeihez.…..
1999. április 20-án a coloradói Littleton város Columbine középiskolájának két tanulója, Eric Harris és Dylan Klebold néhány perc alatt agyonlőtt 13 embert, 24-et megsebesített, aztán végeztek magukkal. A dátum a videojátékok történetében is fekete nap: a mészárlás utáni…..
Csak kevéssé vagyok (sajnos) érintett a helyi választásokban, mivel az én érdekeimet úgysem képviseli senki igazán (túl messze a város), viszont gondoltam támogatom az LMP-t, hátha történik valami csodaféle akármi.Nem nagyon voltam képben a helyi jelöltjeiket illetően, gondoltam…..
tattu 2010.08.22 20:23:20
50 Cent néhány hónapja azt mondta, hogy szenvedélyévé vált a filmezés, sokkal jobban tetszik neki ez az ipar, mint a klipek világa, hiszen ott csak 3 perce van, míg egy mozis alkotásnál 90 perc áll rendelkezésére. Ez azt jelenti, hogy a rapper erősen azon van, hogy beküzdje magát a…..
Nem szeretek macskakiállításra járni. Egyrészt szarul érzem magam a ketrecekben punnyadó/idegeskedő/mindenki előtt dolgát végző macskák miatt, másrészt idegesít a kismillió ember, aki ott nyüzsög, pont mint én, és igen, saját magam is idegesít ilyenkor, még jó. A Lurdy…..
Samu szereti elhitetni, hogy sivár nélküle az élet. Talán a költözés ijeszthette meg, nem tudom, mindenesetre egy mókás kis akcióval emlékeztetett, hogy bármikor leléphet, ha akar, és örüljek, hogy kitart mellettem, és hogy a legőrjöngőbb női dühöt is el lehet oszlatni…..
Cicanapló Naoko megkutyult 2010.03.04 12:45:00
A dolog úgy indult, hogy felmentem a galériára a laptoppal, hogy írogassak kicsit. Naoko és Kosztya ugyancsak felpörgött hangulatban voltak, és egy idő után Naoko felvágtatott hozzám, szájában a kedvenc plüss egerével. Kicsit eljátszadozott mellettem vele (a hatalmasra nőtt,…..
Emlékeznek még a ninja macskára? Na meg a khm, kevésbé kifinomult mesterére? Jó hírünk van, itt a folytatás, a vérprofi vadász ismét bizonyít...
tattu 2009.11.12 10:06:27
"Négy fehér tappancs lehet cuki? Vagy egy cica alulnézetből?" - tette föl a költői, teljesen felesleges kérdést Viki. "Ő Berci, 8 hónapos cicmorgó, természetesen olyan helyen lefényképezve, ahova nem mehet fel – elméletileg. De a tappancsainak nem bírtam…..
tattu 2009.10.03 20:18:07
@dzsuli: maine coon
tattu 2009.10.03 22:01:20
@Ulficsek: szerintem ezt Te tudod a legjobban :o))
tattu 2009.10.11 11:55:24
@Nando25: A kölyökcicák nagy szemeikkel, puha szőrükkel és rózsaszín szájukkal rendkívül bájosak. Ez az, ami megóvja őket gazdájuk szörnyű haragjától, miután cafatokra szaggatták az új függönyöket.