Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rev

64 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség 911 GT2 RS OMFG 2010.10.25 10:55:19
Ez nem autó, ez egy atomtöltetű, fenyegetően pulzáló, ezerlövetű bálnapénisz a saját, méret után csináltatott, szatén alsógatyánkban. Vélemények az azonos című írásunkról...
Megvan az előnye annak, ha az ember Budapesten tanul. Csodálatos járgányokat lehet fotózni az utcákon, melyek nyugodtan felkerülhetnek ide. :-)Rulettkerék... Igazából emiatt kerül fel ide. Ha egy normál, krómozott garnitúra lenne rajta, semmi bajom sem lenne az autóval, bár......sok…..
Persze nem mind, csak 90-95 százalékuk. Mégis, nem lenne elvárható, hogy aki jogsit kap, akár a szédítő ötvenet is el merje érni? Vélemények az azonos című írásunkról...
rev 2010.07.07 13:03:46
@igazmondo: Hát ha valaki a tanfolyamon annyi idő alatt megtanul vezetni, az valamit nagyon jól csinál, vagy előtte már sokat vezetett. Kezdésnek jó, hogy hogyan kell majd a jövőben gyakorolni, de aztán még jó sok km kell ahhoz, hogy azt mondhassa valaki, hogy tényleg tud vezetni.

Lehet hülyén hangzik, de én a jogsim előtt már elég sokat szimulátoroztam, viszont valódi autó sosem vezettem. De azt mondom, hogy sok dologban segített a szimulátorozás. Például a mellettem lévő érzékelésében, több pedál és kormány együttes használatában stb. És ami talán a legfontosabb, hogy tudtam, hogy mi fog történni ha én most itt eltekerem a kormányt és gázt adok. Sokszor mentett meg ez a tudás, amit szimulátorozás nélkül nem biztos, hogy úgy megoldotam volna.
Bah, mégsem a mazdáról írok, hanem ami előtte volt. Csak már szenilis lettem. Mégis tudtam volna címet írni. (23:37) revSzaSzámmm: na blogolok vaze (23:37)        CJ トラ: na…..
Mindjárt lesz új dolog, vagyis majd este. Képekkel meg illusztrációkkal, mert dolgok azért történnek, csak titokban meg kép nélkül. De történnek, meg fognak is. Iromány lesz, olvasnivaló lesz, néznivaló lesz meg hallgatnivaló is lesz meg mozgóképnéznivaló is lesz talán.Addigis…..
sör és benzin Még van élet 2007.12.08 09:12:00
Tudom, jóideje nem írtam már, nem volt igazából időm, vagy ha volt is akkor épp mást csináltam. De mindjárt jön a nyári helyett téli szünet, kocsi már bent áll a műhelyben, a piros meg a másik garázsban, ami nagyjából azt jelenti, hogy minden készen áll, hogy tákoljunk valami…..
Na idővel ez is megtörténik, blogolok a rekétáról. Igazából nem ez volt a fő célja utunknak, hanem Moszkito kocsijának rendbehozatala.  Egy kis history. Dolgoztunk már rajta korábban is, pl jobb hátsó ajtózsanért cseréltunk, mert szorult. Most is szorul, de nem annyira.…..
Nem tudom, hogy volt-e már post a műhelyéletről, ezért most csinálok egyet. Ha volt, akkor csináljatok úgy mint karácsonykor a már nyáron megkapott ajándék kézbevételekor. Tenksz. Nah akkor nem is tudom hol kezdjem. Ja igen, Gabi fog kapni egy Citröent, amit fel kell készíteni…..
sör és benzin gargalize it 2007.10.28 23:15:00
Egyik este mentem le a konyhába, mert kajás voltam. Nézem, húdejó, palacsinta. Nagyi általában ráírja a dolgokra, hogy mi-mi. Most is így tette. Nézem sorjában: mákos, kakaós, sajtosvirsli. Sajtosvirsli? mondom húdejó palacsinta után  beverek egy párat. Aztán kinyitottam a…..
Úgy is már rég írtam, mert lusta voltam, ezért most többet írok mint szoktam, mert CJ rám szólt.Biztos sok minden történt mióta utoljára írtam, csak nem emlékszem rá. Gondolkodom kicsit.A piros SC-vel az a helyzet, hogy időközben félbe lett vágva. Mivel nem én vágtam szét,…..
Na az a helyzet, hogy azért nem írtam, mert azt hittem hogy írtam. De aztán mikor meg akartam nézni, hogy mit írtam rájöttem, hogy nem is írtam, tehát most írok. Na meg másodlagos felindulásból azért nem írtam, mert gondoltam, hogy egy jó nagy irományt össze tudok szedni a…..
sör és benzin Still alive 2007.10.04 15:00:00
Még él mindenki meg minden, csak nem sok kedv meg türelem volt kocsit szerelni. Nem is tudom hol hagytam abba, asszem valahol ott, hogy nem volt alapjárat. MAF csere, semmi baja. Tegnap lerendezett egy olyat, hogy Blahánál leparkoltam, aztan meg indulni akartam, de csak pörgött az…..
Lala híres. Na nem azért mert olyan dolgokat tesz, ami miatt az emberek ismerik meg minden (mondjuk papírból aranyat heggeszt), csak énekelt róla a Belga. Írásos bizonyíték:Múltkor megláttam a haveromat az utcánOdamentem hozzá, azt mondtam neki:"Buzi Lajos, köcsög, szevasz, mi…..
.. hátsó fékbetétek cseréje volt. Még volt valamennyi rajtuk, de mivel nem nagy pénz, meg kopó alkatrész, ezért rendeltem újakat. És azért csak hátsó, mert eddig csak az jött meg, a többi nem tudom hol van. Mindenesetre ma benézek a Fed-ex-hez. NA tehát térjünk a lényegre.…..
sör és benzin Best of MSN 2007.09.12 13:13:00
(12:57)        CJ 日本国 ●:te bazzeg milyen napom volt/van(12:57)        CJ 日本国 ●:sztem ma meg elcsap a…..
Mikor megvettük a gépet, csomó alkatrész volt a csomagtartóban és a kesztyűtartóan. Mondhatni túl sok. Elsőre már feltűnt, hogy mikor összeraktuk az autót, maradt vagy 20-30 csavar még a kesztyűtartóban meg itt ott, ami elvileg tartozik valahová, de mégse. Kb olyan mint egy…..
2 napos késéssel a maradék cucc is megjött, név szerint a váltótartó bak, motorháztető-tartó teleszkópok, visszapillantó üvegek és a gyertyák.A teleszkópokat 5 perc volt lecserélni, nem kell már fosni attól, hogy egy tusszentéstől levágja valaki fejét a  meglóduló…..
Nah egy kis összefoglaló az elmúlt pár napról. Először is még élünk, sajnos, csak nem volt kedvem írni, Krisz meg baszik írni, tehát ez van. A sok vessző ne tévesszen meg senkit, írni tudok, csak ha rakok egy pontot nagy betűt kéne írni utána, ami nehéz. Nem mindig találom itt…..
sör és benzin 4. múszak 2007.08.29 03:06:00
Klikk a képre az öcsém által készített videóért...
Délután körul megjött az első adag cucc, a lámpák meg a szíjak. Gyorsba lekaptuk a szíjakat, de ugyebár hogy ez se menjen egyszerűen, le kellett húznunk a hűtő alsó csövét, mert az egyik szíj pont körülötte ment át. Aztán hogy mégse örüljünk, a klímát is ki kellett…..
Ilyet se láttunk még :D Krisz kihajolt a kocsiból, hogy lefényképezze, tolt 2 képet, és abban a pillanatban a Zastava kereke levert vmi ágat és fejbebaszta Kriszt :D Hál isten a telefont nem ejtette le....
sör és benzin to-do list 2007.08.23 01:56:00
1. Lógó ajtók felvarrása2. Diffi + váltótartó bakok cseréje3. Lámpák cseréje4. Sebességmérő működőképessé tétele5. Kormánykotyogás elhárítása6. Kipufogó ujrahegesztése7. Szíjak cseréje (serious belt slip)8. Díszléc pirosról feketére való átkonvertálása9.…..
sör és benzin Rejtvény 2007.08.08 22:27:00
Hogy a rákba működik ez a kapcsoló?Nyertes nyer egy semmit, vagy egy cukor nélküli semmi light-ot...
- link -..