Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Superstan

546 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halsütöde Szia, blogol 2014.05.29 14:28:03
Holnap ha minden igaz, átköltöztetem ezt a blogot bloghura, és folytatom ott, amiről szó volt, amennyiben érdekelne mégvalakit a cím, az írhat ímélt stan922@gmail.com-ra.(kép a sablonról meg inkább nekem visszatekintésre, most veszem észre, eltűntek a halaim)Olyan világvége…..
"Kedves Naplóm. Immáron 12-éves vagyok és 1 éve nem írtam neked. Szerelmes vagyok ---- Enikőbe. Gyönyörű és kedves lány. Leszeretnék fogyni, hogy tetszem neki. Most már nem a Lego Racerral játszom, hanem vagy a NFSU2-vel, vagy a Simpsonnal. Megismertem egy szuper mesét, a South…..
"Kedves naplóm. Bocs hogy elhanyagoltalak de ha visszalapozol hármat látnád, hogy te már jobban is el voltál hanyagolva. Szóval a hírek: A búcsúban vettem egy tamakucsit kár higy csak 5 éves koráig lehet nevelni dehát ez van. Én most egy számítógépes játékra gyűjtök…..
Halsütöde Kedves naplóm - A Harc 2014.05.26 20:59:09
"A HARCKedves naplóm. Ma háború volt. fiú-lány csata. hógolyózás. építettünk egy erődöt, és a lányok megpróbálták lerombolni, de mi megvédtük a várat. ma már a nagyobbak lerombolták, de még ígyis szolgál egy célra. azon csúszkálnak. egy biztos. Ha ebbe a jegyzetbe…..
"Kedves naplóm ma karácsony napja van. én ugyan semmit, senkinek nem adtam, de ettől függetlenül, kaptam sokmindent: kesztyűt, számítógépes játékokat, programokat, háttérképeket, és egy PLAY STATION 2-t. és hozzá játékokat: Donald kacsa, camerás játék. Ja, és egy…..
"Kedves naplóm! Ma van HALOWEN! Voltunk temetőbe, templomba, ja és persze itthon is! Ez a nap nem volt valami jó. NA EZ CSAK KEVÉS DE CSAK ENNYI HÍREM VAN! JA PAN. 2002. / X. / 31. / péntek (őszi szünet)"Bár tudnám, mi a jó élet az a pan ott. Talán a legjobban a babe banben…..
"Kedves naplóm. Ma van búcsú. Vettem: 2 pisztolyt, persze játék pisztolyt, nem igazit, és egy csomó zsákbamacskát. Ja, és egy távirányítós kisautót, a keresztapám vett egy tűzijátékot, és én vettem még egy ördögpatront. A tombolában volt: egy minikártya, egy figurás…..
"Kedves naplóm. Ma van VAKÁCIÓ! No, jó Sírtam De ez kit érdekel? A bizim: Magatartás 4Szorgalom 4Nyelvtan: 4irodalom 4Angol 4Természet ismeret 4Matek 3Technika 4Rajz: 4(A legjobb 3 jegyem)tánc és dráma 5tesi 4ének-zene 5emberism. 4NA CSÁ 2002 / JÚN / 15"Erre viszont nem…..
"Kedves naplóm. Ma volt a suliban a gyerek nap. Én semmijen versenyen se vettem részt. Hanem inkább Ákos meg én egy magas mászókáról ugráltunk le, és mindig azt mondtuk "ez jobb mint a gyereknap". Jó ez a kép mi? NA CSÁ 2002 / V. / 20. / PÉNTEK"Nemm tudom, miért…..
"Kedves naplóm ma volt elsőáldozás. én az elején sírtam. de utána már nem. A mise közben az osztálytársam --- fanni is sírt. A templomban két iskola volt. a keresztény, és a kis árpád. Az én versem így szólt: Megköszönöm édes Jézus, hogy betértél hozzám, az…..
"Kedves naplóm! Ma volt anyáknapja, és nem sírtam. Az én versem ez volt: Színes ceruzával rajzoltam egy képet, anyáknapján reggel édesanyám néked. Lerajzoltam én egy aranyos madara aranyos madárra aranyos tollakat. A ♥-memé pedig ez: Mesélj anya milyen voltam amikor még…..
"Kedves naplóm. Ma átkellett menni egy másik osztályba. Én a 4. C-be mentem. 2 osztálytársam fogtak gyíkokat. Az egyik gyík kezd vedleni. A Donald Kacsa később jelent meg, mint amit beírtak az ujságba. Az Ipoly gáton futottam (1 méte) 1 kilométert, és tegnap kezdtem el egy…..
"Kedves naplóm. Ma lebetegetem. Fáj a fejem, lehet hogy lázas vagyok, megfáztam. Azért írtam úgy hogy "lehet hogy lázas vagyok" ,ert a lázmérő mindig kimozdult, de tök forró vagyok. hát mára csak ennyi naplóm. még találkozunk 25-ször. Csá naplóm 2002 / IV / 24 /…..
"Kedves naplóm. Ma saját magam húztam ki a fogam. mikor megláttam a fogam, tiszta rohadt volt. Olyan rohadt, hogy a közepén átlátszó volt. Ma nem Edit néni volt napköziben. A ♥-mem tudja hogy belé vagyok ♥-meg. most jöttünk kutyasétáltatásból. megtaláltam a 2-t…..
Tényleg rohadtul utálom magam, amikor kilépvén a kapun 7:51 van, a busz pedig 7:52-re van kiírva a közeli megállóban, és noha tudom, hogy 7:53-ra ott vagyok, az meg általában 7:57-kor jön, sietek, mint a fene. Nem jó ennyire közel lakni valamihez, ahová általában időre kell…..
Az első és a második naplóm csodálatosan dizájnos megjelenése: "Kedves naplóm. Ma is voltam áramos kezelésen, és mikor vártunk a sorunkra, megtudtam hogy a danubius nagy rossz. Azért, mert ha Harry a neved mindig Edének hívnak, és feltesznek egy kérdést, adnak rá 3 mp-et, ha…..
"Kedves naplóm. Ma voltam a moziban, de olyan csóróság volt, hogy én majdnem elaludtam. A ZENE órám elment beszélgetéssel, amikor meg hegedülni akartam bejött mindenki. nagyon sajnálom hogy be kell fejeznem. de anya odaadta az övét, higy abba írjak, de sohase lesz olyan naplóm…..
"Kedves naplóm. Ma feleltem a Szózatból, és 5, kaptam. És ma voltam fogorvosnál, de nem húzott ki semmit, scak egy elemes izét adott nekem, és mindig kellett cserélgetni, mert nagyon rázott ez az idé. De ma nem csak ez történt velem, hanem velmentünk a kutya…..
Műveletlenségemnek köszönhetően csak tavaly augusztus huszadika alkalmából vettem rá magam, hogy megnézzem teljes egészében az istván a király címmel ellátott rockoperát, amit első nézésre nagyon megszerettem. Nem vagyok az a nagy operanéző, elismerem, hogy jó dalok azok,…..
"Kedves naplóm. A választásokon az MSZP nyert. Még az a szerencse, hogy lesz mégegy forduló, Remélem, hogy a második menetben már a Fidesz nyer, magyarul Fiatal demokraták szövetsége. Az MSZP pedig a butaneve van: Magyar szocialista párt. Mi lesz a FIDESZ-ből, ha Balla M. és…..
Halsütöde Paszkál 2014.05.17 23:09:41
Ma meg Paszkál névnap van, nyugodalmat az összesnek. Pedig nem egy rossz név, mármint jó hangzása van, csak akit így neveznek el, annak a fizika órákat kell kerülnie. Ahogy nekem kellett volna a földrajzokat, amikor a Kékest vettük, nem elég, hogy a vezetéknevemben szerepel, még…..
"Kedves naplóm. Nem fogsz hinni a fülednek. Ma április 6-a van, És megbolondult az idő mert ma ez volt a sorrend: reggel hideg, déltájban egy kicsit esik a hó, és süt a nap, utána megint hideg. Képzeld a junior különszámban van egy olyan feladat, hogy egy négyzetes páján, a…..
Halsütöde Állatgyűjtemény 2014.05.17 06:33:07
Vettem alpakát a farmomra Farmville-ben, és most nekem jó. Milyen ostobán nézhet ki az ember kívülről, miközben farmvillezik, ahogy ül bambán, kattintgat az állatokra, a fákra, a növényekre, arat, etet, trágyáz, elad, locsol, és mennyire kivagyunk éhezve a sikerélményre, hogy…..
"Kedves naplóm. Ma volt húsvét. Én 5000 Ft-ot gyűjtötem. Misi, agyát, és Katit szódával locsolta meg őket. Az 5000 Ft-ból pedig 3 pólót, és Magazinokat vettem. hát mára csak ennyi a pletyka. Csá! 2002 / IV / 1. /hétfő!"Régen egyik kedvenc mesém volt a Doug, amiben a…..
"Kedves naplóm. Képzeld ma van az első izomlázam. De ez nagyon rossz, mert ha megmozdul a hasam egyszerre ojan fájdalmam lesz, hogy csak na. pedig má tegnap előtt csináltam má ojan gyakorlatot. És nem is csoda, hisz 62 felülést csináltam. Most már rádöbbentem, hogy Edit néni a…..