Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeptera

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felejtő...Önéletrajzzal kezdem: 21 éves vagyok, kommunikáció szakon végeztem és jelenleg nincs munkám, de rendületlenül keresem. Júniustól augusztusig volt nyári melóm, majd augusztus közepe óta vagyok regisztrált állástalan… Azóta jó pár furcsa élményem volt.…..
Zeptera 2009.10.03 10:31:49
Sziasztok!
Nem tudom, hogy pontosan honnan szerzitek ezeket a fals infókat a Zepterről, de szerintem egy okostojás elindította ezt a hazugságfolyamot, és azóta csak a rosszat keresitek a cég munkájában!!!
Sebaj! Azért elmondom, hogy tudjátok, hogy nem egy "csodalámpáról" van szó, hanem egy TB törzsszámmal ellátott, kórházak, rendelők által használt gyógyászati segédeszközről. Miért nem támadjátok a röntgengépeket, hiszen mindenki bátran elmegy tüdőröntgenre, vagy más miatti vizsgálatra...pedig tudjátok milyen káros a szervezetetekre??? Mennyire roncsol a besugárzás???
Hát itt van egy rendszer aminek nincs mellékhatása, mert nincs benne káros sugárzás!!!
Ha valaki nem elég okos ahhoz, hogy sikeres lehessen ebben az üzletben, az nem azt jelenti, hogy az üzlet a rossz!!! Ez minden munkahelyen így van, ha nem vagy elég képzett, és nem tudsz ellátni egy feladatot, akkor nem a munkáltatód a hibás, hanem TE!!! Ezenkívűl, a ELÉGEDETTLEN VEVŐKNEK üzenném, hogy senkinek nincs a fejéhez fegyver tartva, hogy megvegye a lámpát!!! A szerződés 8 napon belül mondható fel írásban, utánna valóban kötbért kell fizetni, és ez nem csak a Zepternél van így, hanem minden egyes szerződésnél amit életetek során megköttök!!!
Sajnálom, hogy valamiért /vagy inkább valaki miatt!/ nem értitek, nem látjátok át ezt az üzletet, és nem látjátok át az üzleti részét sem!!! Valóban magas jutalékot fizet a cég, és nekem az egészségem javulásában is nagyon sokat segített. Konkrétan lábra tudok állni a nyomorék állapotomból, megnézhetitek a gugliban :)), hogy milyen betegség a Rheumatoid Arthritis, hogyan hat a csontokra, ízületekre!!! Hát ezt a problémát nekem megoldotta az általatok így említett : "csodalámpa"!!! Nem véletlenül használják pl. az ORFI-ban is!!! Gondoljátok, ha ez ennyire rossz volna akkor a Tb adna neki törzsszámot, ráadásul olyat mint a röntgengépeknek, inkubátoroknak....stb.!!!???
Ne ítélj, hogy ne ítéltess!!! Nem ismeritek a Zepter üzletkötők helyzetét!!! Nem tudjátok, hogy mennyi ember, minden szó nélkül jön oda a bemutatóink végén szerződést kötni!!! Nincs senki becsapva, nincs senki megerőszakolva, nincs senkinek a keze vezetve, hogy vásároljon. Én felnőtt ember vagyok, és saját döntéseim vannak. Akik aláírják a szerződést, és később megbánják...azok hol hordják az agyukat vajon??? Itt nincs humbuk. Itt elmondjuk, hogy mire használható a fényterápia...és mit tud. "1990 ÓTA GYÓGYÍT A BIOPTRON GYÓGYCENTRUM!" Ez a hely a polarizált fény feltalálójának "üzlete"!!! Nem akarom hírdetni, hiszen személyesen nem is ismerem a Dr.-nőt, de érdemes volna a szkeptikusoknak rákeresni, és megnézni, hogy ezekkel a fényterápiás rendszerkkel milyen csodákat tudnak művelni a betegekkel, ráadásul orvosok!!! Nem sok olyan embert tudtok mutatni /aki használja is, és nem a szekrényben porosodik, miközben azt mondja, hogy nem hatásos!!!/ aki megbánta volna, hogy megvette!!!
Mégegyszer : sajnálom, hogy ilyen véleményetek van a Zepterről. Azért, ha valaki szívesen megismerné az IGAZI verziót, és nem a köpködős, uszítós fajtát,
azt kérem írjon nekem, és szívesen felvilágosítom.
Szép napot mindenkinek!!!
Zeptera 2009.10.03 10:48:23
@Strici: bocsi nem értem...mi ezzel a baj??? Én is /egyenlőre/ alkalmazotti viszonyban vagyok a Zepternél. Kérlek segíts megérteni, hogy mire gondoltál.
Köszönöm.