Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olya

124 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új esztendőt köszöntünk ma, aminek én személy szerint rettenetesen örülök. A 2013-as év maga volt a horror, s jó dolog annyira kevés volt benne, hogy igencsak kutatnom kell az emlékek között, hogy egy valamire való bejegyzést létre tudjak hozni. Mert ugye a rosszat nem visszük…..
Több értelemben helyes a cím. Költözés, hazaút, új tervek, aztán irány Szombathely. A költözés már jó ideje a levegőben rezgett, várom, kell, szeretem! :) Azért is, mert akkor végre megint minden a helyére lesz rakva - nem csak fizikálisan. Egy új időszak kezdete, egy másik…..
Minden. Kivétel nélkül. Talán csak néhány kapcsolat nem. Új tanév egy új iskolában, nemsokára új lakás, de a régi dilemmák. Kötődések, amelyek erősebbek, mint amivel elbírok. Félelmek, gyötrelmek, kínlódások. Nem szeretem ezt az időszakot, ám mégis valami hajt előre.…..
Nagyon rég nem jártam errefelé, időm s energiám sincs sok esetben pötyögni. Most sincs. Viszont hoztam pár képet, amelyeket a múlt hétvégén készítettem. A "kirándulás" apropója a Gyermeknap volt. :) 1. Unokaöcsi és a vattacukor esete 2. Enikő és a kóla esete3. Kék szeműek…..
16 év. Tizenhat. Több száz felugrásból a hálóba tekert bombagól, több ezer szép pillanat, kacsintás, jó szó és mosoly. Kimondani is sok... Hihetetlen, hogy valaki ennyi időt egyetlen klubnál töltsön el, főleg a mai élsportban. Carlos Reinaldo Perez alias Csárli megtette, a mi…..
Gyorsan felejtsük el az előző évet... Ámbár nehéz lesz ezt a sok "jót" magam mögött hagyni, s rengeteg pozitív dolognak kell ahhoz történni velem, hogy egyáltalán sikerüljön felét a kukába dobni. Az egyik legrosszabb évem volt, bár tarkították azért néhol vidámság foltjai…..
Holnap. 24 óra múlva már kedvenc városom levegőjét szívom újra. Ez az egy, ami éltet, s nem tarthat vissza semmi! Maximum egy olyan természeti katasztrófa, ami felemeli a vonatot és eldobja jó messzire.... Ilyen meg csak nem lesz! Várom már nagyon, mint mindig, ha Vas megye felé…..
Olya 2013.01.02 22:29:42
@-Ani-: Amilyen furcsán (mondhatni rosszul) indult, olyan jó lett a vége! :) Neked is boldogabbat, szebbet, jobbat! :) Puszi!
Karácsony van, tehát itthon vagyok. Konkrétan egykori gyermekszobám sokat látott falai közöttl írom ezt a néhány sort. Nem lesz hosszú, ígérem. Újabban a feje tetejére fordult a világ, s sokak tetteit, szavait nem is értem - s őszintén megvallva nem is akarom. Engem ezek a dolgok…..
Olya 2012.12.29 20:40:12
@-Ani-: Köszönöm, Ani! :) Ennél már csak jobb lehet...
Szombaton és vasárnap nagy sürgés forgás volt nálunk (már az előző napokban is), mert ugye közeleg a karácsony, mindenki elfoglalja magát, ki géptelepítéssel, ki pedig sütéssel-főzéssel. Én az előbbit végeztem nagy lendülettel tegnap és máris jön a jó tanács: ha előre…..
Ilyen bejegyzésem talán még sosem született. Rengeteg blogot követek nyomon, ennek nagy része gasztroblog. Régóta sütök-főzök, állítólag nem is olyan rosszul. Szekszárdon is sokat ügyködtünk a konyhában a srácokkal, de Szombathelyen tetőzött a dolog: komplett hétvégéket…..
Csak a szokásos, mondhatnánk. Az iskolakezdéssel együtt megérkezett a betegség is. Mára teljesen elkapott a kór: végtagfájdalmak, láz, orrfolyás, és egyéb nyalánkságok... Imádom, hogy egy üvegcse orrcsepp, néhány levél gyógyszer, több bödönnyi forró tea és 800 db…..
Morzsák és szilánkok 30 2012.09.08 00:03:52
Az a szempár és mosoly ma még jobban ragyogna, s még hangosabb lenne a nevetése. Bármilyen furcsa is, mi - akiknek a szívében él ma is - halljuk és látjuk ezt. Gondolunk rá, van, hogy egy nap többször. Elsétálunk lövőmozdulatát idéző, bronz mása mellett, akárhányszor csak…..
Mágikus... Valóban. (Mint Channing Tatum általában...;)) Azt gondolom, hogy női szem nem marad szárazon e film láttán sem. Természetesen nem bánatunkban, hanem örömünkben sírunk, hiszen végre megfelelő minőségű és mennyiségű vizuális kényeztetést kapunk az alatt a száztíz…..
Olya 2012.09.07 22:27:02
@-Ani-: Bizony ám...:) Érdemes megnézni a filmet is...:)
Szeretni sokféleképp lehet. Sok mindent és sokféleképp. Szerelemmel szeretni viszont csak egy módon: teljes szívvel, mindent beleadva.  Szeretném, hogy végre ne kapjak levegőt egy pillanatra, hogy megálljon ez a rohanó élet egy kicsit, s egy pillantástól végigszaladjon az érzelmek…..
Olya 2012.08.23 22:58:30
@-Ani-: Örülök, hogy tetszett! :) ;)
Olya 2012.09.05 20:46:06
@Aandrea: Mi, survivor BFF-ek sosem adjuk fel!!! :) :D No igen... Jellemzően magányos perceinkben még jobban kínozzuk magunkat ugye...:D A bőgős filmek helyett ajánlanám a Magic Mike-ot...Garantáltan nem fogsz sírva fakadni...:D
Olya 2012.09.05 21:49:22
@Aandrea: :D :D :D Azért csak nem...:D Adj esélyt neki, nem bánod meg! :D Bár most, h mondod, lehet, h ma még egyszer elsírom magam rajta....:D
A varázslat művészete ismét a virágkorát éli. A szerelemi mágiáról az a vélekedés terjedte el, hogy a segítségével a vágyott személy reménytelenül és véglegesen belénk szeret. Ám ez távol áll a valóságtól! Mások szabad akaratát nem változtathatjuk meg mágia…..
Original Doll Reality 2012.07.20 18:58:00
Nem kérdéses már, hogy a hibákat lehet szeretni. Sőt, ha valaki igazán szeret minket, nem csak elfogadja "rendellenességeinket", hanem még szereti is azokat. Egyszer valaki az egyik legjobb tulajdonságomnak nevezte a ragaszkodást. Bár én néha már kapaszkodom csak, várom, hogy mikor…..
Original Doll Blackout 2012.08.06 21:38:40
Szóval... Nemrég készült rólam egy fénykép, amely nem túl előnyös. Gondolom senki sem keresi a miérteket, de egyértelműen látszik az unott fejemen, hogy nem ott vagyok, ahol lennem kellene, és hogy szinte megöl a magány. a szememben még fellelhető a kíváncsiság csillogása,…..
Egy kedves szó, egy ölelés, egy mosoly. Csupán ennyi elég egy jó naphoz. Mert felmelegít, szinte felöltözteti a mezítelen lelket, jó meleg ruhába, hogy ne fázzon. Na meg hogy kinézzen valahogy. Mert ugye a mai világban az a legfontosabb. A látszat, amit én annyira utálok.  De mi…..
 Minden magyar sportrajongót - különösen a kézilabda-fanokat és a Veszprém-szurkolókat - ez a dolog foglalkoztat manapság. "Lerágott csont"-mondhatnánk, mert hát tényleg az, de ettől függetlenül a szánkra vesszük. Ki így, ki úgy. Gusztustalan egy ügy ez, ám…..
Régóta érlelgetem ezt a bejegyzést. Az érzéseimet Krakkóval kapcsolatban már többször leírtam, így nem tenném meg ezt újra. Egyre közeleg az idő, amikor megint utcáit róhatom, épületeit nézhetem, s forgatagába olvadhatok. Várom már. Nagyon. Néhány videót gyűjtöttem most…..
atom 5 kép a telefonból 72 2012.05.17 07:00:00
Pár napig kint maradt a Fő téren egy hűtő, ami szombaton lett kirakva. Hétfőn azért már kezdték furcsállni az emberek az új szobrot. A tereptárgyat azt hiszem még kedden is kerülgettük, ma már ha minden igaz nem volt ott. A kapunkon fogadott a napokban ez a cetli:Nemrégiben…..
Huszonegyedik alkalommal győzött a Magyar Kupa négyes döntőjében a Veszprém.  Nem született meglepetés, gondolhatná a laikus olvasó. Ez igaz is: a magyar bajnok hozta a kötelezőt. Vasárnap azonban a mérkőzés alatt mi - a Sportmax2-ben összegyűlt szurkolók - nem így…..
Bizony, rég jártam errefelé. Illetve nem is olyan régen, csak maradandót alkotni nem volt időm. Persze, mondhatjátok most, hogy "mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen", és persze ez nyilván ez igaz is. Valamennyire. Tehát nem mentegetőzöm tovább, csak…..
Olya 2012.04.01 10:27:17
@-Ani-: Így van! Táncoljunk! :) Puszillak!!! :)
Morzsák és szilánkok Veletek... 2012.01.12 16:44:00
Tudjátok, nagyon fontosak vagytok. Mind. Talán ezt nem is kellene mondanom, de megteszem, mert szerintem ezt nem lehet eléggé kihangsúlyozni. Sokszor tényleg csak ti vagytok a remény, a "fény az éjszakában", a mentsvár. Önálló, magát eltartani képes emberként élek, de…..
Olya 2012.01.22 19:04:24
@-Ani-: Köszönöm szépen, de ha úgy nézzük, nem az én érdemem. A barátaimé. :)
Mindig is kicsit gyűjtögető alkat voltam, így sosem dobtam ki azon kacatokat, amelyekre rá lehetett fogni, hogy "ez még jó lesz valamire". Ezen cuccaim aztán szép lassan megtöltötték lakásom szekrényeit, zeg-zugait, ezért tartottam otthon egy nagy…..