Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoX

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
NoX 2010.11.08 19:57:43
Megint elérhetetlen a Google levelezője. A Gmail elérése globális szinten akadozik, mint az a twitteres reakciókból is nyilvánvaló. Ha már Twitter: a mostani Gmail-lehalás is magával rántotta a mikroblog szolgáltatást: a profiloldalakról levettek fícsöröket, úgyhogy…..
Azt gondoltam, soha többé nem fogom telepíteni a Google Desktopot. Elég régen leszedtem már. Meguntam, hogy esetenként homoklassú lesz tőle a gép. Fölöslegesen éli föl a laptop erőforrásait, kényelmetlen vele az élet az Asztalon, főként, ha sok egyéb alkalmazást is futtatok…..
Keddtől szeptember közepéig húsz készülék húsz forintba kerül a Pannonnál. A Pannon új akciót indított az alsó szegmensben, 2008. augusztus 5. és szeptember 14. között érvényes akciójában az új lakossági számlás előfizetést vásárlók 20 forintért vehetnek maguknak…..
Szeretném felmérni, hogy az Opera jelenleg hogyan működik a magyar netbankokkal, támogatják-e, kell-e azonosítóval trükközni, vagy minden megy azonnal és probléma nélkül. Ebben a segítségeteket szeretném kérni, ugyanis értelemszerűen nem áll módomban a különböző bankoknál…..
Ma több kisebb játék lesz a blogban. Kezdetnek itt van a Shuffle, ami nekem annyira nem tetszik, de már annyian küldték be, hogy nem tudom figyelmen kívül hagyni a népakaratot. Piros golyókkal kell kilökni a pályáról a sárgákat, minden körben kevesebb golyóval indulunk - és ezzel…..
A legpatinásabb logikai játékok, a Tetris, a Bust-a-move és a Zuma nyomában tapos ez a csodálatos darab, amiért Balu nevű olvasónkat illeti köszönet. A program annyira addiktív, hogy a címképernyőn figyelmeztető feliratoknak kellene szerepelniük. Akárcsak a Tetris esetében, itt is…..