Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ghddfjf

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marcell Dettmann új albuma, a Dettmann II szeptember 16-án jön ki az Ostgut Tonnál - írja a RA. Már három év telt legutóbbi LP-je óta, s ez idő alatt a Berghainban is rezidens Dettmann karrierje - DJ-ként és producerként is - folyamatosan felfelé ívelt. Annak ellenére, hogy…..
ghddfjf 2013.08.03 19:22:49
á!
Cool List Hungary 2009 Kolin Márk 2009.12.03 17:00:00
Kolin Márk idén, szemben a tavalyi évvel, nem a Cool Listát nyerte meg, hanem inkább befutott, és igazi sztár lett. Vajon jövőre a világot hódítja meg, első lesz a 2010-es Cool Listán, vagy esetleg mindkettő egyszerre? Ha van cool pasi, aki mindenre képes, az egyértelműen csak Ő…..
Klasszikus íz, és modern forma, így jellemezném ezt a régi ismerőst. Teljesen vállalható magában is, de nem rossz ötlet venni hozzá kolbászt vagy virslit, mert a cucc 10 %-át kitevő kolbi nem igazán prémium. A lencse eléggé meg van puhulva, a rántás túl sürű, de ennyi…..
Exkluziv Sága pulyka Bécsi  Exkluzív Sága pulyka Bécsi Pulykamellből, pácolt, panírozott, elősütött, gyorsfagyasztott, félkész termék. A gyártó termékét különleges pillanatokra ajánlja. Tekintettel arra, hogy – legalábbis a reklám szerint – tiszta…..
Gondolom mindenki evett már Mc Royal szendvicset esőerdőgyilkoséknál, nemrég új ízként dobták be ennek két buherált változatát: a most kipróbált Prémiumot, és a Pikánsat. Hogy mitől prémium? Raknak bele majonézt, egy köralakú, vékony, füstölt sonkára emlékeztető lapot,…..
Tény, hogy Hidegkút nem a világ közepe, de itt is juthatunk minőségi táphoz akkor is, ha lusták vagyunk kimozdulni, és nem kell feltétlenül a bűnös városból iderángatni a szerencsétlen futit. Az Ófalu nem olyan régen kezdte a házhozszállítást, de jól mehet nekik (vagy gyakran…..
Tele van az internet receptes, főzős blogokkal, de kinek van kedve állandóan a konyhában maszatolni? Étteremkritikus blogokból is találunk jópárat, de hát ki megy mindennap étterembe? Ellenben rengetegen rendelünk kaját a munkahelyunkre vagy otthonra, és szinte sehol nem találunk…..