Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pacalka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
pacalka 2009.10.02 23:09:02
@lobotómia: Én most (már 17 éve) abból élek, amihez értek, amit tanultam (informatikus mérnök, tanácsadó). DE. Az emberek kereseti lehetőségeit erősen befolyásolja az, hogy időt adnak pénzért, pénzt pénzért, vagy többféle bevételi forrásból szereznek jövedelmet...
A topicban jelölt témarépa igenis alkalmas arra, hogy - nem mások átb@szásával, de - kiegészítő jövedelmeid legyenek. Hogy mekkorák??? Nos az függ az erre fordított időtől - részben az ismerettségi körtől - és leginkább attól a termékcsoporttól amit képviselsz, vagy elutasítassz.

Nagyon egyszerű... Ha szimplán, érzelemből elutasítod, nem tudod meg érdekel-e bárkit...

Ha az ismerőseidet jó(!!!) szándékkal, tisztességesen megkeresed, akkor kaphatsz elutasítást, de haragot nem (nem kell tolakodni, ugye...)

A mosóport meg léccccccci' felecsd' el. Van nagyon sok más dolog is.

Amikor összefutsz egy MLMessel, kérdezd meg: Te miért csinálod??? A válasz el fogja dönteni, hogy Te hogyan állj a dolgokhoz.
pacalka 2009.10.02 23:37:48
@anyátok: Nincsen Főnök??? hmmm...
Ez érdekes, ugye? Azaz: hol van még olyan a világban, ahol a Főnök úgy köszönt a belépésedkor, hogy: Gyere! Én és a csapatom mindenben segítünk, hogy minél hamarabb az én pozícióban, eredményes és sikeres legyél?
...
Xar az MLM. Ez tény. Annak, Aki Krisztustól, vagy a "Többiektől" vár valamiféle csodát... vagy a kormányátók cociáis segélyt, támogatást - na "ezekre" NC...

Árpi meg írhatna egy olyan cikket is, amiben NORMÁLIS MLM cégek képviselőitől szedi az infót... De amúgy meg köszi noch mahl, mert ez is csak info...
pacalka 2009.10.02 23:56:25
@anyátok: hehe...
Informatikus vagyok Mum, nem forgalmazok semmit. Információt adok, de nem brutálisan, hanem "értő figyelemmel" (a pedoszosok kedvéért...) véve az "adást"

Asszem' egy rendes MLM erre épül:
megbízható, ellenőrizhatő info
egy garantáltam megbízható forrásból.

Nincs kamu, mellébeszélés, csak tények és tapasztalatok.