Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WesTomland

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gagyi és kidolgozatlan, de nem nagyon lehet haragudni rá. A néha hallható recsegő háttérhangért elnézést, de a játék ragaszkodott hozzájuk. ELNÉZÉST azért is, hogy a videó elején a borítónál elmegy a kép, de ezt az indavideó csinálta. Harmadszorra már nem töltöm fel…..
WesTomland 2010.04.07 16:36:12
@Millenotti: ÉRtemén.csak gondoltam szólok.kell valakinek az okostojást is játszania :D
Aki VOLT-on lemaradt volna a pólóvásárlásról, vagy idöközben fehér pólójából rózsaszín lett, most lehet rendelni. Ha minden igaz hazánkba is szállítanakMerch boltLefogadnám, hogy a pirosból még 5 raktárnyi maradt korábbról és valahogy meg akarnak szabadulni tőle :P Kicsit…..
Limp Bizkit Fred promózik 2009.11.16 21:31:07
Mielőtt egyesek Fredet neveznék öregnek, azért nézzétek meg az a fiatalembert, akinek csinálja a hírverést... Anyám... Lesz új része a múmiának?  ..
Limp Bizkit A nap képe 2009.11.04 09:15:56
Wes már készül a 2010-es dizájnra. Gondolom testfestésre gondolt, de lehet, hogy az album kinézetével kapcsolatos  ..
WesTomland 2009.11.04 18:28:01
@freddyD: püff az se hülyeség :D de ha neki jó...:D
Limp Bizkit Új album csak 2010-ben 2009.10.29 08:15:00
Legalábbis ezt írja a Kerrang. Hogy mennyire tuti az infójuk, azt nem tudom, mindenesetre azért az feltűnt, hogy az utolsó sort kivéve minden Fred twitteres üzenete, szóval könnyen lehet, hogy csak ők írták oda maguktól. De hivatalos vagy nem, szerintem most október végén már kár…..
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
Kár, hogy nem írták ki a játék végére a magyar szinkronhangokat. Esküszöm, írtam volna nekik e-mailt. Olyan zseniális  ..
Ezek az ázsiaiak olyan kis fura emberek. Vannak egy csomóan, de mégis olyan szellősen állnak, valamint sikítoznak és nem kiabálnak. A hullámzásról már nem is szólok :P..
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..