Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoliszk

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kora délutáni órán óvatlanul bekapcsoltam a tévékészülékemet, ahol épp az Asztro-Show volt műsoron. Egy gyors beszédű, a különös helyzethez gyakorlottan alkalmazkodó, középkorú ember próbálta rábeszélni a nézőket, hogy hívják őt telefonon, ha a jövőjük iránt akarnának tudakozódni. Sikerrel járt,…..
zoliszk 2010.08.16 20:47:43
(Czika Tihamér erdélyi jogász és közíró írása. A cikk eredetileg a manna.ro oldalon jelent meg. A szerző engedélyével közöljük.) Románia sok mindenben egyedülállónak számít az EU-ban. Talán leglátványosabb ezek közül a vallásos lakosság magas aránya, a hiszékenység, babonaság elterjedtsége.…..
zoliszk 2010.03.23 22:44:08
@rawbite:
Ha azok a cégek hibásak akik nyerészkednek a helyzeten, akkor mi a törvényhozó politikusok szerepe egyeltalán? Ha ilyen felelősséggel hoznak törvényeket akkor akár tíz éves gyerekek is ülhetnének ott helyettük. Igenis a politikusok a hibásak és csakis a politikusok.
Ha én a munkahelyemen nem végezném úgy a munkámat nint ahogy azt elvárják tőlem, valószínűleg a következő nap már nem kellene bemennem. A politikusok munkaadói pedig a választók, vagyis mi...tehát a mi dolgunk volna kirúgni azokat, akik nem úgy végzik a munkájukat, mint ahogy azt mi elvárjuk. De az emberek 99 százaléka azt sem tudja, hogy mi is volna a politikusok dolga, szerepe...és ez sajnos nem csak Romániára igaz.
2009. december 15. kedd, 18.00 óra Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Fizika Tanszék, 1111 Budapest, Budafoki út 8., F épület III. lépcsőház II. em. 13. terem Evolúció: hol tart a tudásunk? Meszéna Géza biofizikus előadása Az evolúcióval kapcsolatos tudományos alapélményt mindmáig semmi…..
Jó napot kívánok! Én volnék az Intelligens Tervező. Igen, igazuk van, kedves bennem hívők, létezem. Én kreáltam az Önök világát. Mondhatnám, fogadják elismerésemet és gratulációimat, de nem mondom. Miért? Mert igencsak sértve érzem magam az Önök részéről. Úgy vélem, mint teremtőjük, ennélfogva…..
zoliszk 2009.10.18 00:13:36
@GRACE:
Csupa ellentmondásokat hordtál össze.Nem értem, hogy miért baj, hogy az ősrobbanást kutatják, amikor
valószínűleg ez is Isten akaratából történik(mármint a kutatás). Másrészt meg ha kutatják, valószínűleg azért teszik, mert erre készteti őket az egyik legalapvetőbb-ha nem a legalapvetőbb- emberi tulajdonság, a kíváncsiság, ugyancsak Isten akaratából. Lehet, hogy Isten pont ezzel teszi próbára a
hitedet. Vagyis, minnél inkább elfogadod a teremtményeit olyannak amilyenek, annál inkább elfogadod az Ő létét és akaratát.
Azzal, hogy ide írtál és ezt írtad, azt jelenti, hogy nem is annyira vagy keresztény... de ne aggódj, szerintem itt mindenki ilyen többé-kevésbé.
Isten hozott a klubban!
zoliszk 2009.12.11 23:13:46
@cseppkő: Röhely, hogy bizonyos dolgok, mint a kezdet és a vég mennyire beszűkítik a látókörünket és mennyire korlátozottá tesznek minket. Egyszóval röhely, hogy azt hisszük, hogy a térnek és az időnek kezdete és vége van. Röhely, hogy azt hisszük, hogy létezik lehetetlen és lehetséges, hogy léteznek korlátok.