Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xerces

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogyan arról beszámoltunk, fél évig elérhetetlen volt az ELTE EHÖK weblapja. Miután rákérdeztünk erre Zaránd Péter elnöknél, kiderült, hogy a napokban végre el fog indulni az új honlap béta verziója. Tegnap el is indult a honlap, de nem mindig töltődik be. A weblap első…..
Xerces 2014.01.08 13:56:33
én úgy tudom, egyik .elte.hu végű oldal sem megy www. előtaggal, az egyetem főoldala viszont csak azzal együtt megy.
Napokon belül elérhető lesz digitálisan a Subscribe új lemeze, a Bookmarks. A Lángoló Gitárok, amellett, hogy kritizál, be is mutatja a teljes új albumot a hajtás után. A fizikai megjelenést továbbra is titkolja a zenekar, de az biztos, hogy még márciusban kézbe veheti, aki akarja.…..
Mint azt már a szemfülesek észrevehették a zenekar myspace-oldalán, június 21-én Budapesten játszik a Rise Against. A chicagói hardcore-punk-zenekar a sonisphere-es fellépésükről ugrik el hazánkba, hogy mi se maradjunk ki a jóból. A harcos politikus, vegetáriánus és állatvédő…..
Csütörtökön jelenik meg a Subscribe Contradictions című EP-DVD kombója, amiről a Lángoló Gitárok most bemutatja a Anxiety Found Shape In Contradictions - Act I. The Fall Of Mercia című 8 perces eposzt, amiben - most kicsit spoilerezünk - van egy olyan szimfonikus metál-téma, ami még…..
Xerces 2009.12.15 15:29:00