Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LASZ

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
LASZ himnuszRégesrég, mikor mégA földön csak a szemét volt,Szemetelők ezrei csakSzemetelést gyakorolt.Már bokáig jártunk benne,S meg nem látta senki,Hogy a szemetelésnek de jó lenneAlaposan véget vetni!S midőn a szeméthegyekMár a holdig is elértek,A szemetelők isteniSegítséget…..
LASZ LASZ és más fontos dolgok 2007.07.02 19:41:46
Na kérem szépen, ez itt a megújult LASZ blog, nem irkáltam bele már egy hónapja, sújtson le rám kasza, valahogy nemvolt hangulatom hozzá. Most sincs, de oda a becsületem a Popescu előtt ha nem írok má valamit ide. Ja és ha már lecseszésről van szó: POPESCU MÉR NEM JÖTTÉ LE…..
Vége a vizsgáknak(!!!) ergo képzeljenek ide egy marha vidám szmájlit:))))))))))))))))))) Ah, újra itt a LASZ jegyeiben, még mindig én, a Bálint engedélyével tartósan. Na ennek sok értelme nincs, de nem is baj, egészen meghülyültem az örömtől:) Képzeljék: a LASZ…..
LASZ Ennek most nincs címe 2007.06.01 19:28:00
Na jól van most már elegem van mindenből. Nem, ez nem a szokásos világfájdalom, hanem hogy unom már egy kicsit a karmám szívatását, például elcseszte az empéhármamat itt nekem így sebtiben, aztán majdnem elgázolt egy buzi az árpádsávos zebrán, pedig neki volt elsősége és én…..
LASZ náting 2007.05.31 18:28:07
Nincs kedvem blogolni, meg úgy egyébként semmihez sincs, ezt is csak Bálint iránt érzett órjási szeretetem miatt írom(NEM! MÉG MINDIG HETERÓ VAGYOK!) Asszem egy időre abbahagyom ezt a blogot, majd jelentkezem újra, ha eszembe jutott valami újabb extra mennyiségű hülyeség. Addig meg…..
LASZ blogocskácska 2007.05.30 17:13:00
Új nap, új kenyér, új blog. Csak én vagyok a régi, mer sajnos nem sikerült átalakítanom magamat egy frankó szúőszájddal mer az olyan emós... Télleg, mér nem ismeri fel a wörd az emó szót? Mad jól bEMOsok neki egyet. A LASZ-ról sajna elfelejtettem leirni pár lényeges…..
LASZ Újra itt lennék 2007.05.29 17:32:00
Engem már mindenki útál? Még a saját számítógépem is? Azt hinné az ember, hogy a zonealarm+nod32=tűzálló,vízálló,istálló, de nem. 4(!) jóindulatú virus jött be egyszerre, örök szeretetüket először a net elcseszésével fejezték ki, aztán megmurdálták a gépemet is. 18…..
LASZ Blog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2007.05.23 17:53:00
Na kérem szépen, ez itt egy blog, amit több mint valószínű hogy én szerkesztek itt a LASZ jegyeiben. Polgári nevem Belicza Gábor, és tessék felkellni a földről, és abbahagyni a röhögést. A LASZ nevű polgári mozgalmat nem mindenki ismeri, ezért szándékozom itt bemutatni. A LASZ…..
LASZ Lasz foreva' 2007.05.22 16:53:00
Na ez itt a LASZ Blogja Hujjá!..
LASZ 2007.05.21 21:17:00
Na most, hogy a LASZ terjeszkedő politikát folytat, végre nem csak web címünk van (http://www.freewebs.com/laszthebest), hanem tisztességes céghez méltóan már BLOG is!Yesssssss!..