Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UGYI56

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Csak nemrég találtam rá az oldalra, nem tudom volt-e már hasonló történet, mint az enyém, de mindenképp szerettem volna elmesélni nagyobb nyilvánosság előtt az engem ért megaláztatásokat.Pályakezdő, 23 éves lány vagyok, szociális munkásként végeztem a Pécsi…..
UGYI56 2009.10.06 11:01:47
@Strici: Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ne add fel ! Szégyen, hogy Magyarország ilyen. és az is szégyellheti magát, aki hagyja és csak szóban áll Melléd, a valóságban csak politikai pályáját egyengeti, - de ha komolyan segíteni kell, akkor páros lábbal ........ Ne gondolkozz sokat - ha végképp nem megy hallgass Gyurcsány elvtársra, ő kijelentette : ........ igen kérem, aki akar menjen el !
És akkor még egy nemzet miniszterelnöke volt.

ÜGYI56
UGYI56 Tisztelet 2009.10.05 12:05:00
Jártam a Fórumok vallási kérdésekkel foglalkozó rovatában. Eddig is volt tapasztalatom az intoleranciáról, ezek most megerősíttettek. A leírtakból láthatóan nem vallásos hozzászólók nem eszmecsere-társként, hanem a lenéző mindenttudóként reagáltak szinte minden felvetett…..
Olvasni manapság nem sikk. Ott a látható média (TV), ott vannak filmek, irdatlan mennyiségű reklám között 10-10 percre. Azokból kiderül, hogy lehet, hogy nem is tudok magyarul. Szleng és ocsmányság elegye helyettesíti a magyar szöveget. Magyarul beszélni már lassan "nem…..
Szevasztok! Híreket mondunk 2009.09.28 10:29:00
A szeptember sem volt eseménytelen a blog.hu életében, lássuk mi történt velünk: munkába állt egy újabb, a frontendet kiszolgáló szerver véget ért a blog.hu keresőoptimalizálása Utóbbi  fejlesztésből a számotokra talán leglényegesebb változás, hogy ezentúl a…..
UGYI56 2009.10.02 16:52:11
@UGYI56: Sőt, most látom, hogy ennek az oldalnak a beveztőjében mindez úgy szerepel, hogy "support@blog.hu"
Üdv: ÜGYI
UGYI56 2009.10.03 09:20:20
@ildó2: Kedves sorstárs ! A következő lépés mindig ugyanolyan, mint az előző. Az igazságot, csak az igazságot, és a teljes igazságot ! Akkor van (lehet) értelme az egész gondolatcserének, akár blogról, akár topik-ról, akármilyen publikációról legyen is szó. Én legalábbis így gondolom. Itt legalább tényleg demokrácia van. Úgy elküldhetsz a véleményemmel együtt, hogy azt is elfelejtem, hogy mi a nevem. Hajrá és sok sikert !
UGYI56
UGYI56 Vakcina 2009.10.03 09:05:00
Érdekes - és egyben félelmetes - véleményeket hallhattunk tegnap a televízió egyik csatornáján beszélgető két orvostól. Sajnos az adás eleve időszerűtlen volt, mivel a krónikus betegek oltása már megkezdődött, a tegnapi napon többezer, idült betegségben szenvedő, beteg kapta…..
Szeretek olvasni, gyermekkorom óta. Állítom, hogy a fiatalság nevelésének legfontosabb, legnélkülözhetetlenebb eszköze kellene, hogy legyen ma is. Mindenek előtt megismerni a klasszikusokat és párhuzamosan a kortárs-irodalmat. Szegény Hofi Géza jár a fejemben, ahogy az egyik…..
UGYI56 EMLÉKEZÉS 2009.10.02 15:49:00
Emlékezünk. Nemsokára. Emlékezünk ?A baj ott kezdődik, hogy a mai fiatalság (nyilvánvalóan nem a saját hibájukból eredően) nem emlékszik. Hogyan is emlékezhetne, hiszen a szüleiknek, nagyszüleiknek manapság az a gondjuk, hogy megadják gyermekeiknek, amit a mai magyar társadalom…..