Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BpStalker

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Ekkora feladathoz azonban nem lehet sikerrel hozzáfogni akkor, ha a nemzet széles rétegeit át nem hatja annak a szent célkitűzésnek belső igazsága, hogy a legműveltebb nemzetté kell lennünk Európának ezen a részén. Amit az összeomlás után eddig sikerült elérni, azt jó- részt a…..
BpStalker 2016.02.08 10:21:52
@Virág et.: Ó dehogyis nem. Nézd csak meg a kísérleti tankönyvek sztorit. 5 milliárd EUR támogatást vettek fel az új tankönyvek kiadására. Ez kb 100 milla per megírt könyv. Cserébe 5 évig bent kell tartani a rendszerben őket, vagy mehet vissza a lóvé.
BpStalker 2016.02.08 14:36:45
@BpStalker: az EUR az HUF akart lenni
Hetvenötödik részéhez érkezett barangolásunk a múltban. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Imádjuk, ha az aktuális kormány nekiáll egy monumentális építkezésnek, hisz hónapokra-évekre témát adnak vele, legyen szó metróról, autópályáról, hídról, stadionról, lakóparkról. Garantált a bénázás, a haveri cégek felbukkanása, az elcseszés, a lopás, és a többi…..
Bár nem szorul rá, de – mivel tudjuk, hogy az elkövetkező időszakban a miniszterelnök úr az Unió pénzügyminisztereit fogja győzködni arról, hogy ne fogadják el az Európai Bizottság ajánlását a kohéziós támogatások befagyasztásáról – a magunk eszközeivel…..
BpStalker 2012.02.27 09:48:00
@szempontpuska: bazz pont ugyanezt akartam ideirni 11-nek :)
BpStalker 2012.01.12 13:34:26
Egyrészes "Népszerű pszichológia" című sorozatunk mai részében a dominancia testbeszéddel történő kifejezését járjuk körül. A téma illusztrálására két színészt kértünk fel. Az idősebbik színészt arra kértük, hogy játssza el a domináns férfi szerepét egy…..
BpStalker 2011.11.18 09:19:26
@Gatinho: ez a kép fotoshop. Ha alaposan megnézitek a képet valószínűleg sosem álltak így össze. Berlusconi jobb keze, fejek aránya, stb...
Egyszer már említést tettünk arról az egyszerű okokkal magyarázható, de ettől függetlenül nem túl szerencsés jelenségről, hogy a második világháborús témájú dokumentumfilmekre általánosan jellemző az angolszász narratíva és nézőpont szinte kizárólagos dominanciája.…..