Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rasztalaci

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt még nem tudni, hogy mikor jelenik meg a U2 Songs Of Experience című új lemez, de az biztos, hogy a You're The Best Thing About Me szeptember 6-án jelenik meg, elvileg minden további infotmációval karöltve. Szóval az alább hallható Blackout című koncertklip nem hivatalos kislemez, de ettől persze…..
rasztalaci 2017.09.01 04:39:29
Ezt a posztot igazából már egy órája is megírhattuk volna, hiszen már akkor sem nagyon lehetett kapni belépőt a Metallica jövő áprilisi koncertjére, de még egy-egy visszamaradó jegy be-becsúszott (néha még amúgy most is lehet szerencséje valakinek, szabadulnak fel helyek, korlátozott kilátással, de…..
Közzétette honlapján a Hardwired...to Self-Destruct lemezhez kapcsolódó turnédátumokat a Metallica. Ez még nem lenne akkora hír a magyar rajongók számára, az viszont már az a javából, hogy 2018. április 5-én a Papp László Sportarénában lép fel a csapat, az előzenekar a norvég Kvelertak lesz. Érdemes…..
rasztalaci 2017.03.16 22:08:29
rasztalaci 2017.03.17 07:44:53
@mh1973: hidd el, nincs szükségük a támogatásodra és lottózz tovább!!! Jegyet meg nem fogsz sehol nyerni, mert a tickettek az értékesítés első napján elfogynak. Vigasztald magad egy másolt Metallica CD-vel :)
Persze ez még csak szimpla pletyka, lehet semmi nem igaz belőle, de egy ausztrál oldal szerint Angus Youngot annyira inspirálja Axl Rose, hogy nekiállt összerakni egy új AC/DC-lemezt. A gyors haladásnak az az egyedüli gátja, hogy Rose most nagyon elfoglalt a Guns N' Rosesszal (akikkel egyébként…..
rasztalaci 2017.02.23 20:10:54
Magyarország nincs köztük. Van viszont Bécs és Prága, csak hogy a két legközelebbit mondjam, de a fanatikusok képesek a kontinens bármelyik részére elutazni, és van bőven dátum, szóval lehet válogatni. Tehát akkor azoknak, akik egyszerre szeretnék a színpadon látni Axl Rose-t, Slasht és Duff…..
rasztalaci 2016.12.06 18:42:39
@draz77: park, versenypálya, repter és kastély udvar is helyet ad a GN'R koncerteknek 2017-ben, szóval máshol is megoldották a 80 ezres bulit stadion nélkül...
November 18-án jelenik meg az új Metallica-lemez Hardwired...To Self-Destruct címmel. Egy dal már kijött róla korábban, most itt a másik, ez terpeszkedik fentebb egy klip kíséretében. Ezek alapján szerinted..
rasztalaci 2016.09.27 01:29:51
@b0risz: szerintem te hagyd abba az írást! A szám tetszik, mind a kettő.
Jelen pillanatban nincs az AC/DC-nek basszusgitárosa. Cliff Williams ugyanis, ahogy ezt már belengette, kiszállt a zenekarból. A 66 éves zenész volt a most már csak egyedüli alapítókén jelen lévő Angus Young gitáros legrégebbi csapattársa. 1977-ben szállt be az AC/DC-be, és a Powerage volt az első…..
rasztalaci 2016.09.25 19:11:31
@Gazz: akkor ne hallgasd!!! Amúgy Axl marad, a Guns turné után Angus-sal studióba megy...
Nem kapok levegőt. Ilyen váratlanul nem jöhet ez. Pedig de, akárhányszor olvasom hírt, igaznak tűnik. HÁROM HÓNAP MÚLVA ITT AZ ÚJ METALLICA-LEMEZ Az lesz a címe, hogy Hardwired…To Self-Destruct, és a címadó dalt is meg lehet hallgatni róla, itt alább. Ja meg klip is van hozzá, jó sok…..
rasztalaci 2016.08.19 01:04:03
Ahogy azt az már megírtuk, a Megadeth rockmaratonos fellépése (hivatalosan) lábtörés miatt elmaradt, ezen pedig nem csak a rajongók, de a főszervező, Varga Zoltán is úgy kiakadt, hogy kissé elragadtatta magát a színpadon, és olyan dolgokat is elárult a zenekarról, a szerződésről, amiket nem szoktak…..
rasztalaci 2016.07.24 03:35:37
@CoolKoon: törésre nem vonatkozik a "vis major". Ha Axl Rose, Madonna, Dave Grohl, James Hetfield, Larsh Urlich megcsinálják a bulit törött végtagokkal, akkor a Mega-nak is biztos sikerült volna. Egyébként, ha a hangszeres zenész sérül, akkor az adott hangszer technikusának kell végrehajtani a feladatot.
rasztalaci 2016.07.26 02:45:22
@CoolKoon: pl: Tankcsapdával esett meg nem is olyan rég, hogy a dobos rosszul lett koncert közben, majd fél óra után nyomták tovább, de nem Fejes Tamással, hanem a dobokért felelős technikussal... Persze ettől még a Megadeth egy jó banda, a Rockmaraton meg egy jó fesztivál...
Először az Instagramról derült ki, hogy az éppen gyermeket váró Olivia Wild klipet rendez a Red Hot Chili Peppersnek. A színésznő, aki a Dr. House sorozatban lett nagyon híres, legutóbb pedig például a Bakelitben lehetett látni, csak nemrég kezdett bele a rendezésbe. Az első klipjét például…..
rasztalaci 2016.06.17 20:51:40
Eddig sem lehetett könnyű azoknak a zenebarátoknak, akik mélységes gyűlölettel figyelték az Axl Rose körüli eseményeket. Nem elég, hogy az énekes főnixmadárként feltámadt és újra kibékült Slashsel, beindította a majdnem klasszikus felállású Guns N' Roses-t, hanem tetejébe még pikk-pakk az AC/DC…..
rasztalaci 2016.06.17 19:48:05
Június 17-én jelenik meg az új Red Hot Chili Peppers-lemez The Getaway címmel. Egy dalt már aznap bemutattak, mikor kiderült, hogy húsz év után ismét fellépnek Magyarországon. Most pedig itt a címadó dal is, ami rendesen el fogja keseríteni azokat, akik reménykedtek egy kis vadulásban vagy…..
rasztalaci 2016.05.27 18:34:00
Nem csak a rajongók nagy része, de az AC/DC régi tagjai is nagyon elégedettek Axl Rose teljesítményével a színpadon. Angus Young gitáros a német NDR.de-nek megint elmondta, hogy Rose önként jelentkezett a munkára, rettenetesen lelkes volt és egy rakás dalt megtanult hihetetlen gyorsan. Ráadásul most…..
rasztalaci 2016.05.27 15:25:07
@OKalman: még szerencse, hogy senki nem ad a véleményedre...
rasztalaci 2016.05.27 18:12:47
@OKalman: Igen, nekem tetszett. Ez volt a 4. AC/DC koncertem és az első AXL/DC, de nem az utolsó. Axl-t lehet utálni, de most be kell látni, hogy tényleg jól nyomja. Zenei izlésem nem tökéletes, ezért nyáron el is megyek a Guns orlandoi bulijára...
A Guardian egyenesen a maximálisra értékelte a lisszaboni koncertet, ahol először énekelt Axl Rose az AC/DC-ben, és a videók alapján valóban semmi gond nincs ezzel. Rose úgy énekel nagyon AC/DC-sen, hogy azért a saját hangja is megmaradt, de zeneileg egyáltalán nem zavaró, hogy nem Brian Johnson a…..
rasztalaci 2016.05.08 16:50:23
rasztalaci 2016.05.15 04:20:28
@Forgó Söröző: minek adtad el áron alul, mikor a jegyirodák visszaváltották?! Amúgy 3 konci ment le idáig teltházzal. Amennyi jegyet váltottak vissza Axl miatt, pontosan 3szor annyian akarnak jegyhez jutni Mr. Rose miatt. Brian tényleg maga az AC/DC, de Axl nagyon jól hozza a beugró formát, szerintem inkább dicséret illeti, aki meg még mindig a divat lett szidni Axl Rose-t világban él, az ne vegyen jegyet, váltsa vissza és tegyen be egy DVD-t a Brian korszakból.
Ugyanis a ma reggeli 9-es nyitást követően rohamtempóban elfogyott az összes belépő a szeptemberi koncertre. Aki esetleg felmenne a Ticketpro oldalára, és látna olyat, hogy van még jegy, akár a kiemelt állóra, azonnal csapjon le rá, mert ezek már csak a beragadt, nem teljesülő tranzakciókból…..
rasztalaci 2016.05.15 03:25:30
@takács bálint - zsebtévé: Szerintem nem így van.... Nálunk töltődnek csak meg nehezen a stadionok, köszönhető a jegyáraknak. A zenekar gázsija az fix, de egy magyarnak nehéz kiköhögni 150$£€. Egy német tinike ennek a dupláját veri el egy alagsori buliba. Amúgy a koncertszervezők rendkivűl roszkor hozták a U2, Prince-t, RHCP, Bon Jovi-t.... Ha most hoznák őket, kevés lenne a még nemlétező 60.000 férőhelyes stadion is... Pont elég ide 12.000 férőhelyes Aréna, azt mindig megtöltik...
Sokan reménykedtek benne, hogy ez nem így lesz, még a nyilvánvaló ellenére is, de most már hivatalosan is Axl Rose az AC/DC énekese. Legalábbis a már lekötött turnén ő fog énekelni az ausztrál csapat élén. Igen, az európai dátumokon is a Guns N' Roses frontembere lesz majd ott úgy, hogy közben a…..
A Guns N' Roses négy év után lépett fel múlt héten angol földön, de a visszatérést önmagához méltó módon prezentálta. Axl Rose és zenekara pénteken a Reading Festivalon, vasárnap pedig a Leeds Festivalon lépett fel. Előbbin egy órát késett, de mivel a nagyszínpados…..
rasztalaci 2010.09.01 18:35:58
@-Hoze-: A Guns nem oszlott fel csak inaktívak voltak, és nem csináltak semmit. Amíg több tízezer embert szórakoztatnak, addig rángassák is csak elő őket:), mert a mai zenei kínálat.....