Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csilek

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
91. évében lévő Édesanyámat idén január közepe táján kényszerültem beadni a pécsi ÖK. „un” szociális otthonába, miután fizikailag nem bírtam már fürdetését, kiültetését, járatását, sajnos öregkorú végelgyengülés és bizonyos fokú szellemi leépülés…..
csilek 2012.02.23 14:21:05
@Dr.laikus PhD:
Tisztelt Név Nélküli!
Nagymamám 87 évesen combnyaktörés műtétbe halt bele. Nem volt törvényszerű, de így történt. Egyébként nem kiabálok, és főleg nem pályán kívülről, de a kommentet nem is Önnek szántam!
Csilek András
csilek 2012.02.24 13:29:30
@Dr.laikus PhD:

Tisztelt Laikus PhD!
Érdekes neved van. Mikor van a névnapod? Engem tényleg így hívnak. Szerinted minek találnék ki ilyen furcsán hangzó nevet. Én mindig saját névvel kommentelek, úgy teljesen más érzés. Próbáld ki.

Csilek András
Praxis Orvoshoz soha többé 2011.02.13 06:00:00
Az orvosok bizony sokat tudnak hibázni. Megérthető, hiszen emberek. Nekem is megvan az oka, hogy nem járok orvoshoz. Semmilyen körülmények között sem.  Néhány példa: - Gyerekorvoshoz vittek egyszer, mert tele voltam piros kiütésekkel. Miután rájött, hogy valószínűleg az…..
Kedves Praxis!   Nemrég kisebbik kislányom (3és fél éves) kórházba került, mert egy apróbb műtétet kellett rajta végrehajtani. Nagyon meg voltunk ijedve, de szerencsére hamar meggyógyult, azóta itthon van velünk és minden a legnagyobb rendben van vele. Az orvosokkal tényleg…..
Tisztelt Cím!   Rendkívül szimpatikus az Önök kezdeményezése. Belegondoltam saját munkahelyi életembe, és arra jutottam, hogy egy közelmúltbéli történetet mindenképpen szeretnék megosztani a közfigyelemmel, és várnám rá az olvasók (munkavállalók) reakcióját. Kérem,…..
Praxis Mint egy haláltáborban 2011.01.16 06:00:00
Szeretnék nektek elmesélni néhány érdekességet. Nem mai történetek, de tanulságosak.Sajnos az évek folyamán egyre jobban elveszítettem a bizalmamat a magyar egészségügyben. Kisfiam kruppos volt, 10 hónaposan beekerült a László Kórházba, ahol a karját odakötötték egy…..
Nekem sajnos csak rossz emlékeim vannak a János kórházról. Anyukám szeptemberben került be eszméletvesztés miatt a neurológia osztályra.Kiírták neki az EKG vizsgálatot, csak elfelejtették megcsinálni.Tehát nem derül ki ,hogy mi okozza a napi 4-7 eszméletvesztést neki.inzulinos…..
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
csilek 2009.10.02 14:54:43
@Manci néni:
Tisztelt Manci Néni!
Megkérdeztem egy ismerősömet, aki gyógyszerész és azt mondta, hogy egy évig tanulta a "Gyógynövény és drogismerettant". A tankönyvből egy oldal volt az aloe vera, mint növény és nem mint hatóanyag, úgyhogy nem igaz az, hogy a gyógyszerészek egy szemesztert áldoznak erre a szerre. Gyakorlatilag nem tanulnak róla semmit.
Tisztelettel: Csilek András