Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DDolce

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
DDolce 2010.12.21 14:18:20
@Gereblyés Paraszt: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ez ebben a formában nem jutott eszembe.El tudjátok képzelni Szellő Istvánt begyorsítva Miki egér hangon egy 20 perces hírt 5 perc alatt ledarálva?
Közel 20 millió forintra büntette a TV2-t a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, miután párkeresős műsora miatt számtalan állampolgári bejelentés érkezett a médiahatósághoz. A hatóság szerint az Édesnégyesben a szexualitás jelentőségének túlhangsúlyozásával, a nemi…..
Míg a múlt héten egymásnak esett az RTL Klub és a TV2 azon, hogy ki nyerte a vasárnap estét, a Frizbi második adásáról nincs mit vitatkozni, Hajdú műsora fel sem került a 18-49 évesek TOP50-es listájára. Úgy látszik, hogy másodjára nem adtak esélyt a nézők Hajdú Péter TV2-s…..