Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soha nem kapsz el élve! (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több posztunk is volt az első Starbucks végtelen hosszan lebegtetett megnyitásáról, ezért nem hagyhattam ki a fenti internetes műalkotást, utólag is megünnepelve, hogy végre lehet drága nemzetközi porkávét kapni Budapesten is. A Starbucks-nyitásról írt a Szívlapát és a…..
Soha nem kapsz el élve! (törölt) 2010.06.17 18:44:51
Amikor az első kisfilm kikerült a bocsfiuk.com oldalra, rögtön elindult a találgatás, mit vagy kit reklámozhat a két médiahuszár. Nagyjából sejteni lehetett (70-es mér' lennék?), hogy a Vodafone lesz a dolog mögött, és a magentába csomagolt Balázs és a bilikék Vadon hivatottak…..
Soha nem kapsz el élve! (törölt) 2010.05.11 20:52:01
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Soha nem kapsz el élve! (törölt) 2010.02.11 17:04:53
Stadler József, a magyar puszta Andy Warholja az első pillanattól a Homár óriási kedvence volt, barátunk ugyanis bármihez nyúl, abból félelmetes kúlság származik. És itt most nem csak a népszerű Utolsó vacsorára gondolok. Az ilyen istenáldotta tehetség a Vaterán se tud…..
Soha nem kapsz el élve! (törölt) 2010.01.21 18:21:42
A főnököm alapjában véve jó fej, egy álom főnök, engedékeny, nagyvonalú, jókat lehet vele bulizni, tényleg a tökéletes főnök, minden beosztottja nagyon kedveli. Szeretem a munkahelyem, nagyon jó itt dolgozni, a munka is érdekes és a munkatársak is nagyon jó fejek.   Volt…..
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
Mint bizonyára már mindannyian tudtok róla, a Vodafone elbocsátotta egyik, frissen felvett online marketingesét. Az ok pedig az volt, hogy a múlt pénteki nagy T-offline idején ki merte írni Twitterre ezt az üzenetet. A kirúgás híre egyöntetű visszatetszést keltett az Index…..
Soha nem kapsz el élve! (törölt) 2009.12.10 11:25:36
Ha egy kocsmában át akarnak vágni, az akár egy mindennapos dolog is lehetne, de ha mindezt a törzshelyeden egy ismerős pincér teszi és még hónapokkal később is meg van sértődve, mert nem hagytad neki, na az igazán kínos. G. sztorija Szegedről. Történetünk körülbelül egy éve…..
Soha nem kapsz el élve! (törölt) 2009.11.23 13:05:45
Szia! Az előbb kaptam egy kedves levélkét... a dologhoz hozzátartozik, hogy másfél éve keresek unixos-oracle-s munkát, windows-t még az önéletrajzomban is csak megemlítem, hogy láttam olyat. Erre (kiemelés tőlem):   Kedves Pályázónk!   K. M. vagyok, a Beck & Partners…..
Soha nem kapsz el élve! (törölt) 2009.11.01 10:40:18
Legyél Te a Hét Dolgozója! Új díjat, illetve kitüntetést hoztam létre a blog olvasóinak,pontosabban hozzászólóinak részére. A hét dolgozója címet megnyerhetik azok kommentezők, akik az adott héten leginkább aktívak voltak, minden bejegyzéshez hozzászóltak, konstruktív…..
Mostantól aktuális hírekkel, érdekességekkel is jelentkezünk a munka világából, a hagyományos olvasói levelek mellett. Remélem örömmel fogadjátok "reformunkat" Despota Aktuális olvasói levél  Az egyik friss amerikai felmérés felhívja a figyelmet a globális…..
Soha nem kapsz el élve! (törölt) 2009.10.05 11:33:14
Örülnék, ha kicsit aktívabban kommenteznétek!!!DespotaTavaly szeptember óta vagyok munkanélküli. Pénzügyesként dolgoztam egy cégnél, amely bezárta kapuit. Német ffokú nyelvvizsgám van, melyet aktívan használok. 32 éves egyedülálló, átlagos testalkatú nő vagyok, és már…..
Soha nem kapsz el élve! (törölt) 2009.10.02 12:41:29