Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harmfull

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
harmfull 2011.02.02 15:48:16
@kolbászoszsömle: ha jol értem kicsit erős a fobiád Orbán ellen...
de még mindig nem értem miért ez a magánpénztári bizalom?
harmfull 2011.02.02 15:55:29
@elwood: máshogy kérdezem. mennyi pénzt kap kb az mnyp-jétől az aki mondjuk most 200.000 bruttoval megy nyugdijba?
harmfull 2011.02.02 16:48:41
@EG0: szerintem lehet ugyanannyi az esélye a helyes működés iránti vágynak az állami szektorban is mint a magánszektorban is.
egy politikusnak is érdeke hogy működtessen egy államot mert akkor tud pénzt szerezni belőle ugyanugy mint egy magáncég tulaja. ráadásul az EGO jának is jot tesz ha jol működtet.
Én nem hiszem hogy egy multinál a tulajokat jobban érdekli a jövő és a jövő profitja mint a pillanatnyi haszon.
Sőt sokkal jobban nem számít nekik hogyha be kell csődölni. Nagyon kevés ember fogja tudni hogy ki a felelős pl egy biztosító csődért. ki az a tulaj aki utána is jól fog már élni legfeljebb az üzlete úszott mert valamit hibázott.
De ha egy állami vezető teszi mindezt
az sokkal nagyobb ismertség révén ellehetetlenül az életében.
Gondolom a Gyurcsány se sokat sétálgat a már körúton...
Nem gondolom hogy az államot képvidelő személyeknek egyszerűbb lenne a dolguk ha pénzt akarnak szerezni, mint a magánszektorba lévőknek
Mindenki jól tudja, hogy a kereskedelmi tévék szívük szerint még az időjárást is az éppen Drakulával közösülő Paris Hiltonnal mondatnák be, úgyhogy a Hal a tortán eheti fordulata és metaüzenete (rabolni, sikkasztani, sőt tán még ölni is cool) mérhetetlenül gusztustalan…..
harmfull 2009.10.16 11:39:08
@Mike36: Tájékoztatlak hogy pl Tasnádi a magyar alvilág egyik legnagyobb vezetője volt pár éve még. Nyomában erőszakos bűnök sokasága: uzsorázás, behajtás, önbíráskodás, valami családtagot leöntetett sósavval stb. Saját kézzel vert embereket élvezetből (testőrök persze háttérben)....gazdasági bűnökről , bűnszervezetben elkövetett mafia ügyekről nem is beszélve.
NEKED MI KELL MÉG HOGY NE LEGYEN KÉPERNYŐRE VALÓ?

Attól mert vannak még súlyosabb bűnözők mér kéne ezeket mutogatni? Ez hogy függ össze?
harmfull 2009.10.16 11:55:55
@Mike36: Kedves Mike !
A zalatnay nem alkalmas már semmire főleg nem arra hogy egy színpadon szerepeljen mint könnyűzenei akárki. Ronda kövér öreg és hangja se sok van már. Tehát nincs miért szerepeljen nyilvánosság előtt. ezt be kellet volna látnia már 20 évvel ezelőtt hogy el fog jönii ez az idő és akkor lehetne neki rendes polgári megélhetése talán. most meg ripacskodik itt sikkasztás és csalás után . meg siránkozik hogy nem tud megélni..de ki a faszt érdekel hogy ő nem tud megélni a börtön után. más se tud. ettől még nem kéne neki a médiába szerepelni föleg nem egy ilyen műsorban egy ilyen ürüggyel.
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..