Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovpet

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon kedves kis történtet lehet olvasni a nol.hu-n: A sümegi várat a Papp család üzemelteti, és az egyik várkapitány, Papp Imre döbbenetes dolgot mert cselekedni: leaszfaltozott 3 utcát ... ingyen, bérmentve, ajándékba. A sümegi vár környékén kis túlzással élve folyamatosan…..
A Nokiadobozok Legnagyobb Magyarországi Rajongója számára elérkezett a Nagy Nap! Miklós nézegeti,  görgeti le és fel a délutáni menetrendet ... de mindig visszaugrik középre, ahol a számára legfontosabb rész található: No, nem csak Miki fókuszál erre a részre nagyon,…..
Kovpet 2010.05.14 13:34:17
@ketroot: Mekkora váratlan drámai esemény :D.
Kovpet 2010.05.14 13:27:55
@kill004: Áh, ha alatta is van és "rettegtető" mellény is, az már nem ugyanaz.
Így már nem is izgalmas.
Kovpet 2010.05.14 13:32:32
@stulquec: Mint nagy rajongója a nagyra becsült úriembernek. Mikor nem az?
Fapofánál még Mádl Fercsi is jobb volt. Pedig őt horrorfilmekben lehetne mutogatni.
Komolyan, egyszerűen szánalmas ez a bohózat. Úgy izgulnak a gárdamellényre, mint Stohl a jófajta Viagrára. A szocik amúgy szépen alakítják az új imázsukat, természetesen a megújulás mentén,  tegnap lazán átpasszolták a Jobbiknak a nemzetbiztonsági bizottság elnöki…..
Kovpet 2010.05.13 10:08:44
@El Topo (Sgt. Elias): Akkor elbaszták. Mert akkor bevetjük Sólyom Lászlót mint desszantost. Úgyis van már gyakorlata a szlovák határnál :D.
Kovpet 2010.05.13 10:22:05
@El Topo (Sgt. Elias): Na látod. Sólyom László is pont olyan jó deszantos lenne, mint a szlovák hadsereg. Heroikus küzdelem alakulna ki.
Kovpet 2010.05.13 10:30:29
@El Topo (Sgt. Elias): Jajj :D. Most elképzeltem, vizuális típus vagyok. Ahogy kinyílik a limo ajtó, ő az ülés szélén térdeket felhúzva ül és kiesik oldalra mint egy darab fa. És mikor 1m után földet ér megkérdezi, hogy "ott vagyunk már?". Priceless.
Mindegy, maradjunk komolyak a téma súlyához mérten :). Nem tehetek róla, nem szívlelem ezt a dadogós fapofa jóembert.
Szlovák army vs. Megasólyom: - Bemegyek!
- Nem jössz!
- De én ugyan bemegyek!
- .........
Egyharmad? Kétharmad? Háromharmad? Micsoda izgalmak ... 22:16Hétfő reggel narancssárga hajnalra ébred az ország. Jó éjszakát!20:46Mesterházy:"Haza nem lehet ellenzék nélkül." Törésvonal: Demokratikus oldal, nem demokratikus oldal.20:42Történelmi vereség ez Ildikó.…..
Vastagbőr Ezért tartunk ott, ahol 2009.12.10 13:31:00
Jogerős ítélet született a siófoki Tesco parkolóban rendőrökre támadó cigánycsalád ügyében. Elevenítsük fel a februári esetet: "A mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóban álltak meg, a járőrök ellenőrizni szerették volna, hogy jogszerűen állnak-e ott. Az…..
Kovpet 2009.12.10 16:00:14
@Fedor: Jajj megjött a kedvenc megmondóemberem. Fedor te huncut. Nézzünk már meg egy statisztikát, mennyi alkalommal vert vagy támadott meg magyar állampolgár(mocskos árpádsávos náci) rendőrt és ugyanezt hányszor tették meg rézbőrű barátaink.
Óóóóó sajnos ilyen nincs mert ez is rasszista dolog lenne.
A nem roma származású embereknek persze alkotmányos joga van szerintünk a rendőrt megtámadni/verni mert csak. Ugyanmár.... veled ellentétben itt azért nem öntötte még el a köd mindenkinek az agyát és nem mindenki egy csövön keresztül lát mint te.
Trollkodásnak nagyon gyenge próbálkozás. Picit most etettem a troll lelkedet, mert reagáltam, de egye fene ennyi bűnöm legyen.
Vastagbőr Ízlésterror 2009.11.18 11:11:00
Nincs mit mondanom. Kállai Csaba, országos cigányvajda (aki az "híres" siófoki nagy menetelést vezette!) a jobbikos gyűlésen (!) bemutatja a "Hogyan vetkőzzük le a rólunk kialakult sztereotípiákat?" 1. lecke: Öltözzünk fel kulturáltan:   Nem vagyok…..
Kovpet 2009.11.18 12:39:30
@mind2: Ahammmm. Szóval ez a jóember 20 ezer testvírt tud csatasorba állítani? Hát hajrá, gyűljenek össze. Mint zombi vérnaczi (avatarból kiderül :D ) azt mondom akkor legalább jóllakathatnánk az országot hússal.Persze előtte megharapok mindenkit, hogy bírjátok a nyers húst.
De hogy ne offoljak. Ez az ember 2009-ben a szegény elnyomott, megfélemlített, munkát nem kapó roma populáció szellemi és kulturális vezetője. Esküszöm odaadnék nekik egy megyét ebből a szép országból nekik, alapítsanak egy takaros kis roma országot és vezessék őket ezek a Krokodil Dundee-k. Komolyan vicc kategória.

Jajj jut eszembe, majdnem elfelejtettem. (bocs a hosszú posztért)
Tegnap éppen megtankoltam a kis sárga részletre vásárolt 9 éves Suzukimat (ez még a jó öreg régi fajta igen és persze használtan vásárolt, még nyögöm). És mit lát csillogó szemem. A szokásos "benzinkutas testvírek" (mindenki ismeri őket biztos, akik a benzinkúton élnek, kurva menő kocsikkal és ruhákban és folyamatosan csoportosan vállalkoznak), éppen szerződéseket írogatnak alá a 40 millás merdzsó csomagtartójából és erősen vállalkoznak,tárgyalnak telefonon és mindenhogy :D . Komolyan, olyan szép érzések támadtak bennem. Eltöröltem egy kósza könnycseppet a szemem sarkából, úgy meghatódtam.
Lassan összeáll a kép ... A Fidesz médiapolitikusai a Danubiust, a szocialisták a Slágert keresték meg. Az ajánlatuk (biztos csak véletlenül) nagyon hasonló volt: A tulajdonosoknak át kell adni 70 százalékot jelenlegi tulajdonukból egy-egy magyar tulajdonú vállalkozásnak, így…..
Kovpet 2009.11.10 12:13:10
@Lecso (F*ck the Shit): Egyik párt sem volt még olyan szegény, hogy ígérni ne tudjon. Annyira ki vagyok ábrándulva az egészből komolyan. A fidesz abból él, hogy 2 ciklussal ezelőtt nem volt ennyire szar, mint most. A 8 év alatt azóta, tulajdonképpen nem csinálnak konkrétan semmit. Lehet arra fogni, hogy ellenzéki párt. De akkor minek vannak ott? Feleslegesen fizetik őket?
Kovpet 2009.11.10 12:35:49
@DexterMorgan78/Séfbácsi: Most ezek komolyan minden poén nélkül állítanak miniszterelnök jelöltet??? Mi alapján? Látszatot biztos fenn kell tartani, hogy még nyerhetünk (az évtized vicce), de könyörgöm..... ezt neeeeeeeee.
Kovpet 2009.11.10 12:51:22
@bng: Álom, álom, édes álom. De szép is lenne. Talán akkor nem itt tartanánk, mint most. Mondjuk lehet nem igazán lenne 1 politikus sem a parlamentben, ha bármi mutyi kiderül és el lehetne őket küldeni.
20 éves lett az MSZP ... talán ez az utolsó "boldog" születésnap. Nem tudjuk, hogy hogy jövőre lesz-e még valaki, aki majd ünnepelne, vagy hogy lesz-e pénz egyáltalán tortára. Komolyan, még az öreg Gál Zoli volt a korrekt: "Rólunk, akik öreg kommunisták voltunk,…..
Hát megtörtént. Bekövetkezett a rémálom! A barna veszedelem becsattogott ormótlan bakancsával az Országgyűlésbe! Az EP képviselőknek joguk van felszólalni a Parlamentben. Tegnap szépen be is ültek a patkóba, Bokrostól Morvai Krisztináig, és a költségvetés általános…..
Kovpet 2009.10.07 16:44:55
@redriot77: Mond meg nekem melyik párt mutat ennél többet a programjából? Most azt vártad ettől a 2db pár perces felszólalástól, hogy elkezdi olvasni az egész programját és megvalósításának menetét?
Nem védem a Jobbikot, mert nem igazán zártam a szívembe őket még. Mint említettem is már, nekem kicsit hangos a kiabálásuk, de sajnos rengeteg az igazság benne.
Akár választásokkor, akármikor máskor, amikor éppen nem kormányon van valaki, mit látsz a konkrét ténykedésükből, programjukból? Ennél többet semmiképpen. Világgá kürtölik pár naponta hogy minden szar.
A kormány programját se látod konkrétan, csak mikor bejelentik, hogy ez meg az lesz, te meg élvezed a szarszagú gyümölcsét pár héten belül.
Ez van. Ezt hívják politikának. Ezt nem az "alkalmazottaknak", a munkából és fizetésből élőknek találták ki.

@Kravver: Te biztos nagyon jó ember vagy, de ahogy elnézem nagyon szeretsz ezen a blogon "sajtreszelővel rejszolni". Vagy csak egyszerűen élvezed a trollkodást.
Vagy nagyon jó, szép, elégedett életed van, vagy nem ebben a világban élsz itt és most.
No offense, de akármikor megszólalsz rángatózni kezd a bal szemem. Písz neked.
Siker!!! Már megérte a sok cikket megírni. :-) Szeptember 14-én az Indexen megjelent a BKV-nál milliókat keresők listája, én pedig kaptam egy remek fülest, amit másnap meg is írtam:   "A listán van három ember, aki évek óta a nagy semmiért kapja a fizetését. Bársony…..
Kovpet 2009.10.06 10:50:46
@Seduxen: Igen az. Milyen is lenne egy itteni kommentelő avatarja. Vérnácci szó szerint . Én úgy tudtam aki ide 1x is kommentel mindenki az lesz . :D Az meg hogy zombiii csak előny :P .
Kovpet 2009.10.06 11:26:05
@Seduxen: Ezt rosszul tudod :P . Mutatok neked egy idézetet (tudományos alapjai vannak hahaha), hogy honnan van lehet sokan tudják :D . Én olyan jót kacakgatm rajta.

"a *********** közösség sokkal nagyobb figyelmet szentelt azon kétségtelen tény bizonyítására, hogy mindenki náczi. Azaz, náczit nem csak tévében lehet látni, vagy újságban olvasni. Nyomatékosítanunk kell, hogy a náczik folyamatosan kitöltik a rendelkezésükre álló teret. A náczik még mindig a világot megtestesítő anyag molekulái. Ott vannak mindenkor, mindenhol, mindenütt és mindenben.

Nyújtsuk ki karunkat, tárjuk szét ujjainkat és szeljük át a levegőt tenyerünkkel! Érezzük a levegőben megbúvó fasiszta molekuloidokat! Érezzük ahogy ott lapulnak, ott az ujjaink között és lesben állnak!"
Kovpet 2009.10.06 11:30:58
Bajnai bejelentette szeptember 22-én és hipp-hopp, már sínen is van minden. Sokat nem tököltek vele, most az egyszer az államgépezet hozta a kívánt sebességet. "Ahhoz, hogy a nemrég letartóztatott magyar Ku-Klux-Klantól" el lehessen jutni egy magyar Obamáig, sokkal erősebb…..