Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Ivike_

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Overlord blogján megtalálható egy elég alapos kimutatás a tankok jövedelmezőségéről. Érdemes elolvasni annak aki farmolni akar hogy melyik tier-re gyúrjon rá.     Több millió (millárd...) lejátszott játék után lett kiértékelve ez a táblázat, az alábbi…..
Érdekes dolgokat szeretne a Levegő Munkacsoport. Például, hogy az alig pár hete közfelháborodást okozó Budaörsi úti buszsávot vissza kellene állítani. Méghozzá egészen végig, az Erzsébet-hídig egybefüggővé kellene tenni. Érvként hozza fel, hogy Őrmezőn, a lakossági…..
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
_Ivike_ 2011.01.05 19:10:43
@nagyonpimasz:
veszélyes egyveleg a sötétség és a magabiztosság :)
Mit szóltok ehhez a Dell laptophoz? Core2Duo T6570 (2100) proci, 4GB ram, 500 GB merevlemez, DVD-író, wifi ... szép. Nettó 129 ezer forint a kicsike. Nos, a képviselőknek nem ilyen lesz. Nem is nagyon szaporítanám a szót: a leendő képviselők nettó 300 ezer forintos laptopot kapnak.…..