Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gezemuze1

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dab.Docler jégkorongozói az alapozás mellett a rokon sportágak bajnokságaiban is részt vesznek. Az inline bajnokság eseményeit folyamatosan követjük, de a floorballról még nem írtunk. Pedig Magosi Bálint és Jonkl László ponterős játékának is köszönhetően a Rudas Floorball…..
gezemuze1 2010.05.22 08:55:17
@Teemu: Egrit, Mayert lehagytad... ;)
Jégkorong Újpest-Miskolc 3-2 2010.03.09 20:26:00
Hamar kétgólos vezetést szerzett a rájátszásért küzdő Miskolc az Újpest ellen, és dacára a Kiss Gábor révén aránylag hamar érkező hazai szépítésnek, sokáig győzelemre álltak. Az utolsó tíz percben azonban először Fábry révén egyenlítettek, majd a Hetler Ádám…..
gezemuze1 2010.03.10 10:14:08
@Tillasz: Korrekt! Egyetértek a hozzászólásoddal!
Jégkorong Pirosak–Fehérek 5-4 2010.02.10 21:25:00
Jó iramú, tanulságos mérkőzést játszottak ma a válogatott keret tagjai, tudta meg blogunk Énekes Lajos edzőtől. "A látottakból újabb következtetéseket tudunk levonni. Ted Sator ezekben a helyzetekben, a nagyjából azonos játékerejű csapatok közötti meccsek alapján fel…..
Vastagbőr Jobbik és a gazdaság 2010.01.14 12:01:00
"Lehetséges, hogy a Jobbik lesz a második legnagyobb párt Magyarországon" - jósolta a madarak röptéből a Nagy Dakota Törzsfőnök. Nos, lehetséges ... Az MSZP éppen a 128-ik kötőtűt döfi bele a saját golyójába, most éppen  Hagyó Miklós előkelő listás (meg…..
Holnap kedd. Vagyis BKV-sztrájk. Még mindig nem tudom elhinni, hogy 24 (!!!) szakszervezet van a BKV-nál, és most, hétfőn 16:00 órakor senki meg nem tudja mondani, hogy melyik szakszervezet fog dolgozni és melyik sztrájkolni, fog-e közlekedni a HÉV vagy sztrájkol, fog-e közlekedni a…..
gezemuze1 2010.01.12 09:26:00
@Sörömpőőr: a majdnem minden diplomás az 100-ból még mindíg csak 1. Nem tudom miről beszéltek...
A pedagógusoknak a pótszabi jól hangzik, de ha valaki ismeri hogy mikor és hogyan vehetik ki, akkor nem írna ilyet. (nem vagyok pedagógus ;) Mikor tanításiszünet (nyáriszünet pl) van kötelező kivenni, ha akarja, ha nem, és ez nem azt jelenti, hogy akkor 3 hétig nyaral és veri a f@szát, időközönként napi 2-4 órára be kell járni "dolgozni", igaz nem tanítani. Évközben meg gyakorlatilag nincs szabadsága, csak elvétve 1-2 nap. Szóval azzal a kurva sok szabadságal 80-90%-ban nem ő rendelkezik.
gezemuze1 2010.01.12 10:43:22
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: már így is BOHÓC vagy, ne csinálj magadból még nagyobbat! ;)

A villamos mérnöknek miért kellett volna szembesülni villamosmérnökként az általad felsoroltakkal? Azért tanult felső oktatásban, hogy ezekkel szembesüljön? Ha megtehette, akkor éppen azért, hogy NE! Nem megbántva a buszsofőröket, képzettségüket, de nem összehasonlítható az az iskola és egy mérnök képzés. (nem a mai, hanem min a 10 ével ezelőtti)
Az meg már tényleg vicces, hogyy azt gondolják sokan, hogy ha valaki diplomás, mérnök stb, akkor milliókat keres. Ja, akinek megadatott, jókor volt jó helyen, jóidőben, nagy hátszéllel és nem utolsó sorban kimagaslóan ért ahhoz amivel foglalkozik, foglalkozhat.
gezemuze1 2010.01.12 11:02:17
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
A kontra amivel jöttél az ugyan olyan bagatel, nevettséges volt, mint a példa a saját munkával. Ergó, egy szinten vagytok e témában.
Abban egyetértek, hogy elvileg mindenekinek adott a lehetőség, hogy eldönthesse, hol és mit tanul, majd dolgozik, de a valóságban ez nem így működik. Ezzel nem hiszem hogy újat mondtam Neked!
Kandó még 10 éve nem volt, vagy ha igen, bocs... ;) (de nem is arra a "mérnök" képzésre gondoltam)
A diplomásokat emeltem ki, nem a villamosmérnököket. Neked pozitív a környezeti tapasztalatod velük kapcsolatban. Örülj neki. Nekem nem... ;)
Úgy fest, Fortuna velünk volt a héten, így némi beharangozóra azért futotta az időnkből. Az idei férfi OB1 legfontosabb sajátsága, hogy a középmezőnyben évek óta meglévő tülekedés ezúttal komoly téttel bír, ugyanis a 8. hely mögött már kiesést jelentő pozíciók…..