Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nykm

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gigamelltartós és óriási rúzsos street art után újabb nagy és színes szobrok jelentek meg Budapest utcáin: Lego-szerű lovak nyergébe ültetett nem éppen nyalka huszárok vigyázzák a forgalmas tereket. Március idusa felé közeledve kétségünk sincs arról, hogy ki rendelte el a…..
Oktober 11-en az idojarasjelentessel ellentetben kisse felhos volt az eg, de nem elegedetlenkedtunk, mert Omahabol kaptuk a hireket: egy ejszaka alatt jelentos mennyisegu ho esett! Los Angelestol csupan 30 merfoldre voltunk, igy a del fele tarto I-5-os autopalyan hamar a varos hatarara ertunk. Los…..
Erkezese masnapjan Eszti meglepoen koran ebredt. Tusi mar fel 6-kor bement a korhazba, mert talalkozoja volt Mittallal. En 9 orakor keltem fel, Eszti 9.30-kor kocos fejjel bandukolt ki a kisszobabol. Rogton bekapcsoltuk a szamitogepet es felvettuk a kapcsolatot az otthoniakkal, beszeltunk Eszti…..
Oktober 3-an a reggel a Yellowstone Parknal ert minket. A Super 8 hotelbol tortent kijelentkezest kovetoen nehany perc mulva a park eszaki bejaratahoz erkeztunk. A visitor centerben (latogato kozpont) kaptunk egy A3-as lapnagysagu terkepet, amin a pasi bejelolte a legerdekesebb latnivalokat, es azt…..
nykm 2009.10.06 14:00:02