Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rosszabbik

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon 262 igen és 44 nem szavazat, valamint egy tartózkodás mellett – nem név szerinti, egyidejű szavazással – az Országgyűlés elfogadta az új alaptörvényt. (Az egyes képviselők szavazatai itt tekinthetők meg).Az elmúlt napokban városszerte különböző…..
Rosszabbik 2011.04.19 06:35:54
Gina 27 éves, átlagos, sportos lány, 2 diplomával. Szereti a krav magát és a kissé bolond pasikat. Imád kiállításokra járni és komoly könyveket olvasni, parkokba járni és sétálni az éjszakában. Pár hónapja súlyos autóbalesete volt, azóta szinte minden megváltozott az…..
Karcsi 22 éves joghallgató, az efotton teljesített szolgálatot a napokban, mint jófajta hökös... Némi alkoholmámorba búrkolózó sztorizgatásrokba ment bele a naplójában:Karcsi naplója:"Húú nem volt semmi ez az efott!!! akkora party volt baszod, h magadalá csinálnál...…..
nothingjustme Gina visszatér 2010.07.09 18:54:00
Gina 27 éves, átlagos, sportos lány, 2 diplomával. Szereti a krav magát és a kissé bolond pasikat. Imád kiállításokra járni és komoly könyveket olvasni, parkokba járni és sétálni az éjszakában. Pár hónapja súlyos autóbalesete volt, azóta szinte minden megváltozott az…..
nothingjustme Geri a főgeci 2010.07.06 19:05:46
Geri 46 éves. 16 évesen ismerte meg a feleségét, akivel azóta is változékony boldogságban élnek. Geri a szervezettségben hisz, minden szinten, főként a saját szervezetében. Van egy szép sárga mellénye, olyan mint ami rendőrökön is szokott lenni, csak neki nem bűnmegelőzés…..
Irina 19 évesnek és orosznak mondja magát, de már 25 is elmúlt és simán magyar. Kifejezetten szép az arca, ha megfelően elő van készítve, a napi egy órás sminkkel. Magas és nagydarab lány, de jófajta tölött galamb. Roppant ápolt lány és gigahiperkimunkáltak a körmei...…..
Béla 25 éves, magas, barna hajú, vékony srácc. Rendkivül magas erkölcsi értékszinttel áldotta meg a Jó Isten, amelyet mindenkivel szemben megkövetel, bár önön tetteiben az erkölcstelen mozzanatokat sosem látja meg. Béla szereti a jó ételeket, és a finom borokat, továbbá…..
 Karin 17 éves, vékony, szőke, kékszemű lány. Nagyon szereti az édesapját, aki sajnos már 10 éve meghalt. Legalábbis Karin így tudja. Nagyon hiányzik neki az apja, az idealizált mintaapa és a szeretet é bizonság amit egy férfi adhat. Karin naplójából ragadtam ki egy…..
Senki sem érti mi történik pontosan az irigyelt emberek fejében...A politikában sokszor színdarabok játszódnak le... Néha szűzmáriát, néha pedig egy kurvát játszol... vagy éppen a te farkaddal játszanak egy csalános közepén...Mérleget vetek 5 év politikából.+ Nyertem egy…..
A hülyeség mindig elröpíti az embereket.Néha furcsán észlelem a környezetem: A liftben azt mondta a Kövér valami másik Fidesz húszárnak, hogy " ezek a komcsik már ahhoz is hülyék, h ha a szemük előtt rabolnánk ki egy öregnénit, már azt se tudnák…..
Vonaglow Real Hungarian Story 2009.10.03 02:08:00
Egy kedves, az államokba áttelepült barátom, kérte, hogy mondjam már el neki, hogy mi van a honi politikában.... Erre szívás válaszolni, főként mert mint politikával szarrá fertőzött személynek bevallom fogalmam sincs. A lelki szegények (tehát a tudással nem fertőzöttek) azok…..
Rosszabbik 2009.10.27 03:14:38
Vonaglow Geri beszól 2009.10.02 00:37:00
 Ma este a belváros egy roppant elegáns részében, megérkeztem egy sablon klasszicista lakóház elé. Tudtam, hogy itt székel Geri, aki egy nagyon menő arc a szakmában vagy éjszakában – fasz se tudja. Bementem a kapun, azt szemem elé tárult a luxus, meg a giccs. 24 órás…..