Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coupe

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Te nem is szeretsz az autókkal menni, te csak szerelni szereted őket” mondta egyszer egy barátom, amikor megint műhelyasztalon volt valaminek a motorja. Ma jutott eszembe ez a kissé túlzó mondat, amikor a blokk összefűzésekor elgondolkodtam rajta, hogy nekem ez az egyik…..
Kevés jobb, előremutatóbb autó létezik ma a Priusnál, mindenki imádja, akinek esze van. A szívvel bírók többsége is általában szereti. Nem adócsaló-hibrid, nem ímmel-ámmal hibrid, mint az Insight, ez a real job, a Hibridnirvána 2009-ben. De, ámbátor, és mindazonáltal a Toyota…..
coupe 2009.10.01 21:18:15
@4Si: Nekem az a szokásom, hogy tegyük fel beszaladnék egy élelmiszerboltba, de csak egy kocsibehajtó előtt van "szabad" hely, leparkolok hát oda
Borzasztó szokásod van. Tetézed azzal, hogy azt gondolod ha kiteszed a vészvillogót(helyzetjelzőt, mindegy) akkor megoldottad a problémát, már nem is zavarom embertársaimat a parkoló autómmal. Elárulom neked: de!
A témához pedig: igen egyre idegesítőbbek a mai autók kikapcsolhatatlan, ilyen-olyan indokokkal beinduló, diszkrétnek egyáltalán nem nevezhető csipogásukkal.
Talán nem üldözési mánia a felismerés, hogy korunk gépjárművei/ill. az azt tervező mérnökök/ kezdik terrorizálni felhasználóikat /kapcsold le, vedd ki,kösd be magad stb/.