Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apaking

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WinMagazin Accentize for WP 8.1 2014.04.18 11:00:00
Amióta a Wp 8.1-gyel megérkezett a háttérkép beállításának a lehetősége, többektől kaptam olyan reakciókat, hogy „jobban tették volna, ha inkább a csempeszínek számát növelték volna”. Nem csak én, hanem mások is azt válaszolták erre: csinálj magadnak egyszínű…..
Vadonatúj feldolgozásain alapuló Daloskönyvével lép fel a Csík zenekar a jubileumi Sziget mínusz 1-dik napján, azaz  augusztus 6-án a Nagyszínpadon. A csaknem háromórás, úgynevezett szuperkoncerten a magyar beat- és rocktörténelem olyan hírességeivel közösen adják elő…..
apaking 2012.07.05 22:23:31
@BruceWayne: Nincs semmi baj a Csík zenekarral ,sem azzal amit csinálnak. A magyar "zenével" van a gond. Nem nagyon tudsz mondani sok jó magyar zenekart. Mindegyik ugyanazt próbálja eladni. Sajnos megy az amerikamajmolás és ez a veszte a magyar zeneiparnak. Csík zenekar leglább egyedülálló a maga nemében.
apaking 2012.07.05 22:25:33
@BruceWayne: Javasolnám, hogy kérdezd meg a Csík zenekar által feldolgozott számok előadóit: miért épp a Csík zenekarral dolgoztak együtt? Miért nem mással? Szerintem elég egyértelmű választ fogsz kapni :)