Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puncipörkölt nokedlivel

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
microstockphoto Istockphoto 2009.06.20 21:49:00
Az I-betűs cég jobbára az első szokott lenni a microstock-felsorolásokban. A legerősebb brand a piacon, egy vonzó ügynökség a kontribútorok számára, ugyanakkor a kínált kiemelkedő minőség miatt kedevező a vásárlóknak is. Mitől jó az Istockphoto?      …..
Vasárnap a szokott helyünkre mentünk ebédelni Yoval és Antoninnal. Vittem magammal a Quo Vadis-t, hogy ebéd után lemenjek az Arany Szarvhoz olvasni a kikötőbe, amit pár napja fedeztem fel, egyik éjszaka – néha random sétákra indulok a városban és egészen érdekes helyeket…..
Puncipörkölt nokedlivel 2009.10.18 11:56:18
5 percre lakunk a Taksim tértől. De mégis tök nyugis a környék. Egy szűk, egyirányú, csendes kis utca. Szeretem. A ház neve, Gemici apartman, ami hajóst jelent. A legtöbb házon fel van tüntetve valamilyen név, sőt van, aki nem használja a házszámot a címe beazonosítására, csak…..
Péntek délután volt, én persze késésben, a 4 órás találkozóra el is indultam úgy negyed 5-kor. Hakannal még kedden megbeszéltük, hogy pénteken délután átmegyünk az ázsiai oldalra körülnézni. Gondoltam jobb lesz ez így, egy törökkel, hiszen az ázsiai oldal olyan nagy meg az…..
Puncipörkölt nokedlivel 2009.10.12 18:24:22
Vasárnap délre beszéltük meg a találkozót Yohanannal. Ő egy francia srác, akivel korábban már egyeztettünk e-mailben, hogy jó lenne együtt nézni valami albi után. Merthogy miután megkaptam az egyetemtől a mailt, hogy felvettek és még a második, az Erasmus elveivel valószínűleg…..
Puncipörkölt nokedlivel 2009.10.01 20:35:27