Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Siiiiix

17 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog DLL hijacking 2010.08.25 11:37:00
Még a múlt héten kapott szárnyra a hír, hogy kritikus sebezhetőséget fedeztek fel az iTunes-ban, és bár részletek nem jelentek meg a sebezhetőséggel kapcsolatban, HD Moore úgy nyilatkozott, hogy a zenelejátszót érintő probléma még legalább 40 más alkalmazásban jelen van. Most…..
Siiiiix 2010.08.25 22:50:00
Mint észrevettétek, semmilyen frissítés sem értekett a jó öreg RatioMaster-hez, de egy csapat megalkotta eme program "utódját", méghozzá RATIOMASTER.NET néven.Teljesen korrekt program, majd ha lesz időm csinálok hozzá beállítási leírást is. Addig is töltsétek le, és…..
   Veszprémi Utcazene Fesztivál 2010 - képek 05    szamba táncbemutató és -tanítás Petruska András Melodisztik Nora's Garden Paks Session Kávészünet Pusztai Juli Járai Márk Sájnáráná Kocka Jam Lohonyai Zoltán és zenekara…..
Ozzy Osbourne híres arról, hogy élete során annyi drogot és alkoholt tömött magába, amitől mások általában meghalnak, ő viszont még mindig él. Most az amerikai Knome nevű cég rá akar jönni, hogy mi a titka a Black Sabbath eredeti énekesének, ezért genom térképet készítenek…..
Siiiiix 2010.06.16 18:33:42
Minden szerénységgel mondhatom, hogy a Wolfschanze féle dobozpáncél felfedezésére roppant büszke vagyok, mert egy kellő válasz a játék gusztustalan csalásaira. Ez megihletett másokat is, Misi a Portalban használta hasonlóan az ötletet. Igaz, annyira tökéletesen nem alkalmazható,…..
Olvasta pár angol nyelvű fórumon, hogy elképzelhető az, hogy nem lesz több RatioMaster frissítés ill. új verzió sem lesz. Nem tudom a hír mennyi igaz, de bízzunk benne hogy nem!  ...Bár sajnos nagyon úgy néz ki, hogy az.....
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
Szóval van ez a zseniális Panzers sorozat, amely köztudottan (főként) magyar produktum. Aktuális epizódja a szintén remek Panzers Cold War, amelynek menüjében "dday15" talált valami marha nagyot. Természetesen nem biztos, hogy ezt pont egy magyar rakta bele, de én akkor is…..
Siiiiix 2010.03.28 18:08:51
Mint mondtam a videó elején, gyerekként láttam először és utoljára a filmet, úgyhogy túl sok dologra nem emlékeztem, azon kívül, hogy többet nem nagyon akarom már megnézni. Hála nektek, kiderült pár dolog, amire a videóban értelemszerűen nem tértem ki. A nyuszis jelmez a…..
Siiiiix 2010.03.21 17:13:12
addict Illat 18 éven felülieknek 2010.03.20 17:40:00
Mivel tavaly mi is beszámoltunk a megszületéséről, azóta talán mindenki hallott már a meglehetősen lényegretörő, Vulva fantázianevű illatszerről. Ennek lényege, hogy a gyártó és a reklámok ígérete szerint éppen azt tartalmazza, amit a neve ígér, vagyis egy üvegcsényi…..
Siiiiix 2010.03.20 23:25:45
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..
Ismét egy build váltás történt, mégpedig  18488 -ra. De RM frissítés még mindig nem érkezett :(..
                                Eljött hát az idő, hogy végre igazi kihívója akadjon a Modern Warfare második epizódjának. A játék sikertörténetét nem kell bemutatni. Minden idők egyik legsikeresebb…..
Martin ajánlotta nekem az "Anakonda 2" nevű gigászi filmhez készült promóciós játékot, amely engem kissé meglepett, mert azért nem gondoltam volna, hogy egy no-name folytatáshoz veszik a fáradtságot, hogy készítenek egy nem is annyira gagyi kis programot. Mert kinézetre…..
Siiiiix 2010.02.27 16:56:02
Most egy build váltás történt, mégpedig 18296-ra. De a RatioMaster még mindig nem frissült, ezért csak régebbi kompatibilis verzióval használjátok!..
Siiiiix 2010.02.24 16:11:04
@Ham88: Az csak akkor kell ha proxit használsz.

Utólag is vissza lehet ellenőrizni, de csak azt hogy az adott személy mennyi idő alatt milyen mennyiségű adatot töltött fel vag le. Szóval ha nem szállsz el akkor szinte lehetetlen lebukni.
Siiiiix 2010.02.26 16:27:15
@Ham88: hmm nem hiszem, de vedd le 2 megára szerintem
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
Ha valamiféle kérdésetek van a programmal kapcsolatban, akkor kommentbe nyugottan írjátok le! Nem kell email be irogatni :)..
Siiiiix 2010.02.02 22:38:59
@Veyron: hmm még ilyet nem láttam de utána nézek
Siiiiix 2010.02.03 18:08:05
@Veyron: Hát sajnos nem találtam eddig semmit.
FIGYELEM! Az µTorrent kliens frissített a 2.0 build 17920 verzióra! Azaz amíg a RatioMaster frissítés nem jön ki, ne frissítsed a torrent kliensed, vagy ne használd a Ratiot!..
Egy hónapra a Skinzone-t leváltja egy új partner, a Neobux személyében. Ha már valaki gondol rám, azt megtisztelem egy rövid bemutatással, úgyhogy köszönöm a megértést.A NeoBux egy jelenleg angol és portugál nyelven elérhető, közel 2 éve stabilan fizető és világszerte…..
Siiiiix 2010.02.14 12:17:46
@neogtx: Másodszorra elolvastam és énse :D Akkor most (úgy) megfogalmazom, hogycsakna!

Adott egy ilyen oldal, kattintgatsz stb. Van adott pontod (legyen x). Be akarod váltani, és hopsz hirtelen eltűnt a pontjaid 60%-a. Hogyan tudod bebizonyítani, akárkinek azt hogy neked az adott pontmennyiség megvolt csak valami "hiba" miatt levonták? Sehogy, mivel visszamenőleg nem tudod megnézni mikor mit nyitottál meg.
Ha rákerestek a googleban a RatioMaster-re, akkor első 4 helyen 2x is ott leszünk ;) ..
A média és a magyar néző ezúttal kivételesen nem két topsorozat, hanem két saját készítésű műsor párharcát figyeli az országos kereskedelmi tévék versenyében. Igen, a Frizbiről van szó, melyet a TV2 a Heti hetes ellen küldött. Első blikkre merész vállalásnak tűnt a terv,…..
Igen ilyen is van. Emlékszem még, milyen hisztéria volt petíciókkal meg ilyenekkel, hogy jelenjen meg végre a várva várt folytatás. A CNN George Double-Bush* beszédét is félbeszakította anno, mikor bejelentették a nagy hírt. Ha jól látom, most már egy Monster Truck(!) is…..
Siiiiix 2010.02.11 21:29:06
eh
Amit még nem említettem. Tudom, hogy Visor is bemutatta már előttem a játékot. És? ..
Siiiiix 2010.02.09 18:52:11
Az alábbi oldalakon teszteltem a RatioMaster-t 2 héten keresztül teljes sikerrel.NcoreBithumen1stGigatorrentsMindenhová ~ 800 gigát töltöttem fel, és sehol sem vették észre. Szóval a leírás szerint használjátok nyugottan!..