Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sama (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az F1-főnök az egyik legismertebb brazil újságnak adott interjút. Botrány van. "Ayrton Senna halála nagy szomorúságot okozott, de végül jót tett a Forma-1-nek. Sok ember, aki addig nem is hallott róla, a brazil balesetének köszönhetően kezdett…..
sama (törölt) 2009.10.19 10:47:18
@SLacc: Palik már régóta saját magát szórakoztatja a közvetítéseivel és ehhez szegény Gyula mint egy kis hülye asszisztál.
  A Gazzetta szerint az eleinte semleges szuezi szurkolók: Italia! Italia! skandálással búcsúztatták az olasz csapatot. Ezt a hangulatot érezte edzőjük Francesco Rocca is, aki játékosainak megköszönte a bátor játékot és fantasztikus hozzáállásukat. ,,A…..
170 millió forintért vásárolta meg az önkormányzattól, és 3,5 milliárd forintért újíttatja fel a város történelmi műemlékét, az Erzsébet Szállót a Paksi Atomerőmű Zrt., még az előző menedzsment idején kiválasztott alvállalkozókkal. A versenyeztetés nélkül bevont…..
A fenti kép mutatta be egy angliai ingatlan adottságait a lakáshirdetésben, a helyszínen pedig az alábbi látvány fogadta a látogatókat:   Igen, Hölgyeim és Uraim ez egy atomerőmű. Nem minthogyha bármilyen más ipari létesítmény…..
sama (törölt) 2009.10.01 19:24:18
@Tehetetlen Dodó:
Nem kérkednék a helyedben azzal, hogy hatökör vagy az atomenergiához!