Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marszupi[LAMI]

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Khimaira idézetei Filmes idézetek 2011.01.11 18:15:00
Tegnap filmeztünk (K) és már akkor eldöntöttem, hogy az újabb bejegyzés a filmekből származó idézetekről fog szólni, mert igen ebből is van jó pár. Lesznek benne jól ismertek és kevésbé szállóigévé váltak is. Éljenek az értékes, értelmes filmek, amiknek mondanivalójuk…..
Nos nem vagyok egy nagy bloggoló vagyis eddig nem voltam,de kedves rokon unszolására belekezdtem. Pont nem jókor időhiány miatt de majd igyekszem szépen lassan feltölteni az oldalt ígérem:PEzennel szeretném köszönteni tehát magam a bloggerek világában! Az olvasókat is köszönteném…..
Marszupi[LAMI] 2011.01.11 19:34:56
@Khimarion: na ne mááár... :'( (trollface)
Khimaira idézetei 1. "alkotás" 2011.01.07 18:19:00
Szórakoztam tegnap este egy kicsit a körömdíszítéssel a technika alapjában jó ötletnek tűnik csak én nem vagyok elég ügyes a megvalósításához főleg atéren, hogy is lehetne ezt egyformára csinálni, de azért megmutatom mit alkottam első sorban rokon véleménye érdekel (L)…..
Nagyon tehetséges, igyekvő Soldier csapatot keres, ahol végre megértő és törődő gazdik várják. Előzö gazdáitól megszökött a mostoha bánásmód és saját elégedetlensége miatt. Néhány európai klán mellett, Magyarország több klánjában megfordult már, tehetségét 1000…..
Marszupi[LAMI] 2009.10.17 15:46:03
Marszupi[LAMI] 2009.10.18 18:49:35
@Flammer: milyen igaz tényleg nem tud lőni de azért azt hiszem hogy nálad sokkal jobb
Hihetetlen, hogy az ember milyen kincsekre akad, ha véletlenül az ETF2L fórum témáinak olvasgatásával tölti a szabadidejének egy részét. Én nagy kincsre akadtam a tegnapi nap folyamán, amivel sikerült mosolyt csalnom (vagyis inkább sírva röhögést) azoknak az arcára, akiknek…..
Marszupi[LAMI] 2009.10.17 19:37:32
@HIS: szerintem te vagy a tibcsi hát lol amit leművelsz az 1 vicc de komolyan régen sem voltál normális és látom most sem változtál xD xD xD rofl xD xD xD
Marszupi[LAMI] 2009.10.17 19:57:21
@HIS: Tibcsi de hiszen te sem vállalod fel a neved...gondolkozz már te retardált csődtömeg...köszi amúgy meg találj csak meg jöhetsz a testvíreiddel vagy bárkivel mert ha meglátlak a közelben akkor a te fejed lesz beverve te majom geci. Te vagy a hulladék aztán még te vagy felháborodva gondolkozz már "jah igen" te nem tudod ezt megtenni mert csak 1 fogyatékos gorilla vagy!
Már beharangoztuk ezzel a promóciós képpel, hogy készült valami a háttérben. De már megint negatív hullám! Volt egy kezdeményezés, amely alapgondolata ha nem is teljesen tökéletes, de némi módosítással megvalósíthtó lett volna. De akkor mi történt? Röviden…..
Marszupi[LAMI] 2009.10.16 17:25:56
Marszupi[LAMI] 2009.10.17 15:58:32
@Yadamp: Háááát...elmondhatom.
- szünet - 5000.
Engedjétek meg hogy a bejegyzést két idézettel kezdjem:"Az RcN nem hiába érdemelte ki az egyik legszimpatikusabb magyar csapat cimét a szememben. A srácok meglepően sokat gyakoroltak hogy megtalálják a helyes felállást..."Fodi @totaltf.hu"Elég nagy múltú játékos…..
A HLstatsX „rabjairól” szóló cikkünkben már körülírtuk eme félre sikerült játékos típus általános jellemzőit. Most egy konkrét személyt szeretnénk górcső alá venni, mert Ő és a hozzá hasonló emberek okozzák a public élet teljes elkorcsosulását. A nevét…..
Marszupi[LAMI] 2009.10.10 07:01:45
@Moregnan the BrainDamaged: Kedves Moregnan a válasz borzalmasan egyszerű mivel vannak olyanok akik már túl nőtték a pub szintet (pl.: én ;P) azok van hogy csak azért mennek vissza hogy a w+m1 pyrókat vagy a huntsmenes snipereket móresre tanítsák :D és válogatott módszerekkel lekempeljék a kezdőt aztán ventrin jót röhögjenek hogy mekkora rage volt xD
ennyi az egész :)
Eredetileg nem állt szándékomban újabb blogposztot szentelni a dolognak, de akadt néhány vélemény, amely az ötletgazda szintjén teljesen logikus, ám ha kicsit jobban megvizsgáljuk nem megvalósítható, vagy nem célszerű megvalósítani. Nézzük szépen sorban. Teljesen egyet kell…..
Marszupi[LAMI] 2009.10.09 00:25:05
Nem mai kis videócska, de azért egy postot megérdemel, ha már benyaltam magam ide, ehhez a három langyihoz. Most mondjátok meg, hogy utálom a haxxot, de ezt egyszerűen nem bírtam kihagyni. Pubinak van fragmovieja? Nincs. A cR-nek van fragmovieja? Nincs. Quadnak, esetleg ToMeenak,…..
Az előző hír bizonyította hogy az ETF2L méltán hírhedt Banhammer-e újra üzemel. Ennek köszönhetően fél év alatt már a harmadik komoly lebuktatás van porondon. Mire is következtethet ebből az egyszerű játékos? "Hűha, ezek aztán tudják a dolgukat, már megint mennyi…..
Marszupi[LAMI] 2009.10.06 15:51:43
@gaahl: ez a gaahl szerintem valami woody gyerek lehet ;)
amúgy...
@Edöm: te "haxx fan" (LOL) honnan veszed hogy az amúgy arrogáns nagyképű paraszt folyka nem cheater?
csak mert én ki merem jelenteni hogy biztosan csal ott volt a totaltf-en a videó is meg a demó is amit meg lehetett tekinteni és szerény személyem szerint világosan meg is mutatta hogy az a kis görény csal ennyi.
Kis hazánkban méltán híres a haxx csapata, amelynek minden tagjának attól lesz erekciója, hogy ezt az amúgy "híres" magyar multigaminget képviselheti TF2-ben. Vagyis inkább égeti. A TotalTF kupán a folyka gyereket WH miatt kibaszták, mint macskát szarni. Alapvetően a…..
Statnáci. Egy mezei public játékos aki jó képességek hiányában normál esetben kevésbé feltűnő egyéniség, ám ezt ellensúlyozandó a ranglistán elfoglalt helyével szeretne  hírnevet kivívni magának. Nem vagyunk egyformák a statnácik sem teljesen azok:Nagy az Isten…..
Magyarok, magyarok, milyen szép is a patriotizmus. Emlékszem mikor először olvastam a total magyarokról szóló cikkeit, melyek népszerűségét mi sem jelzi jobban mint hogy többen is jelezték hogy várják a folytatást. Lokálpatrióta lévén természetesen engem is érdekel a mai magyar…..
Airshot és lecsókolbász HAx|xED 2009.10.01 18:00:00
Szép kis kép nem? No persze nem ebben a formában jelent meg magyarország legkeményebb undorítóságait és faszságait felvonultató oldalán, a csibefasz.com-on. A daliás legények összeálltak egy kép elejéig egy férfi fehérnemű üzlet előtt. Ez már sokmindent elmond.…..
Marszupi[LAMI] 2009.10.01 18:33:23