Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gergoweb

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok dolog adva volt, hogy egy "bezzeg" játék legyen, de ezt is képesek voltak elszúrni. Ezek sosem tanulnak... 2008-as a játék, grafikája korrekt, játékélmény kevésbé   ..
Ha valakit esetleg valaha is érdekelt, mi áll e kakiság mögött...  ..
Ilyen is rég volt, hogy 2 napon belül két videó jelenjen meg ;) Még több Shift gomb, még több hörgés és a legjobb zene, amit valaha hallottatok Indavideó megint alkotott. Mikor a borító képkockáiról beszélek, ott elvileg a kép kellene hogy legyen, erre valamiért megint a…..
Nos, jobb későn, mint soha. :)   Végre valahára itt vannak a pólók, amelyekre (legalábbis reakciók alapján) oly sokan vártatok. A Legend (L&C) webshoppal közreműködve csak erre a bazi nagy ronda GIF-re kell kattintanotok és már rendelhettek is. A GIF-ért elnézést,…..
gergoweb 2010.04.01 18:44:37
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.03.21 12:49:00
Én és Hitler közösen előadjuk a "Did your hands up" című számot, amelyet "balage44" rakott össze. Igen, ez is egy olyan mondat, amelyet soha nem hittem volna, hogy valaha is kimondok. Egyébként "With your hands up" kéne hogy legyen a címe (mert…..
gergoweb 2010.03.21 16:07:36
Az ismert technikai okok miatt csak most tudott felkerülni az internetre...  A napokban lesz még egy kísérő bejegyzés a játékkal kapcsolatbanÉs az intrót újra köszönöm Valentinonak..
Ebben az esztendőben is Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek! Fenntartom idén is a hagyományt, hogy karácsonyos Flash játékot rakok ki. Most az Elfquilibrium névre hallgató ügyességi játék van soron, ahol a részeg télapónak kell segíteni egyensúlyozni. Az én…..
gergoweb 2009.12.26 11:01:21
Egy elrontott jelenet a sok közül. Nem volt jó az időzítésem, aztán  ez ígykicsit hülyén hatott volna egy pörgősnek szánt valaminél.  ..