Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biztonságos Pista

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már az előző, brandekkel és hirdetésekkel foglalkozó bejegyzésben se bírtam nem foglalkozni a villamosok körül felbukkanó közúti járművekkel, a mostani képeknek viszont egyenesen ők az apropói - már ami itteni megjelenésüket illeti. A fotók készítője ezúttal is Ab van…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Eladó barlangház az egri tufafalban (im) Amerikai konyhás nappali kitömött medvékkel (tipp: Ruben Chaval Santos) Lakáshirdetés a Ewing-családdal Debrecen legdrágább albérlete (Debbenet) Amerikai fürdőszoba és PVC-fal (Debbenet) 99 milliós ház Hajdú mosogéppel…..
Biztonságos Pista 2011.08.27 19:31:42
Ahogy a kép készítője, Barna összefoglalta: - Jól sikerült a táblanyomtatás, Józsi!- Igen, csak azt nem értem, hogy akkor most ez úth vagy uthca? UI: Igaz-e vagy sem? A kommentekben heves vita támadt a kép hitelességéről. Nos ha hinni lehet a hozzászólásoknak, most már nem…..
Biztonságos Pista 2011.08.23 07:14:27
A magyar abszurd csúcspontja lesz, ha a kommunista belügyminisztert csak elítélik végre, de nem ám azért, amit 1956. október 23. után művelt, hanem mert - megtörve hallgatását - nyilatkozott a Duna TV-nek és ellenforradalomnak minősítette az 1956-os forradalmat, valamint…..
Pár éve még ott tartottunk, hogy az LMBT közösség tagjainak jogai kezdik megközelíteni a heteró többségét, a fesztivál pedig egy vidám színfoltja volt Budapestnek, amelynek a megnyitóján a kormányzat is rendszeresen képviseltette magát (pl. egy ilyen megnyitón vállalta fel…..
Az új rovatban egy-egy érdekes műtárgyat fogok bemutatni.Először a szlovákiai Vágbeszterce városa (Považská Bystrica) felett – szó szerint felett – épülő viaduktot mutatom be, mely a D1-es autópálya része és a város elkerülője lesz. A megoldás mindenestre nem…..
A grazi főpályaudvar jelentős átalakítás elé néz. Egy 2020-ig tartó fejlesztés részeként nemcsak maga az állomás, hanem a teljes környezete is egy komplexen átépül. A villamosok részére pedig egy új alagút épül.Látványterv a megújuló főpályaudvarról és…..
Biztonságos Pista 2010.03.15 12:47:02
@NAR: mert jönnek a hányatott sorsú polgártársaink és megélhetési lopást követnek el.
Manapság divatos a Szebb jövőt! köszöntést használni, amikor az emberek kifejezésre szeretnék juttatni nemzeti elkötelezettségüket, jelentsen ez bármit, a nemzetiszocializmustól a royalizmuson át a táltoshitig. Vannak, akik azzal is tisztában vannak, hogy a leventemozgalom hivatalos…..
Az egész december arról szólt, hogy borosbocskor sírt mindenfele, hogy a lágernek annyi. Rengeteg autóra került ki a piros-kék szalag. Sokat gondolkoztam azon, hogy vajon ezek az emberek akik kitették ezeket a szalagokat kicsodák? Egyáltalán itt élnek ebben az országban? De egy sor…..
   Kedves barátaim, öt éve esett meg országunkkal az a szégyen, hogy ki ilyen, ki olyan ok miatt, de cserbenhagytuk határon túl élő honfitársainkat. Arcul köptük azokat, akiknek nagyszülei ugyanannak a nemzettestnek voltak tagja, mint a mi nagyszüleink. Azokat, akik egykor…..
Jó látni, hogy vannak még olyan buszvezetők akik felemelik a hangjukat, ha a buszukon valaki nem az utazási feltételek szerint utazik. Olvasónk a 23E buszon találkozott egy jófej buszossal, aki a zenét bömböltető fiatalokat rendre utasította. De jobban jártok, ha az olyan panaszokat,…..
A Nap Sztorija: "Veszprém - Közel három tonna barackot loptak el azok az enyingi tolvajok, akik vasárnap hajnalban buktak le. A Veszprém és Szentkirályszabadja között elterülő sárgabarackos gazdája észrevette, hogy idegenek jártak a gyümölcsösében, ahonnan közel 600 ezer…..
Egész jól sikerült riportműsort hozott össze az ABC. Az 1. rész már megnézhető az ABC weboldalán, hamarosan felkerül a második rész isd. A riport röviden: végigment a St. Petersburg Timesban korábban megjelent vádakon (DM bántalmazza a beosztottjait), de új elem is…..
Emléktáblát avattak elhunyt kollégájuk tiszteletére a Milleneumi Földalatti Vasút dolgozói és a Metró Közlekedési Dolgozók Szakszervezetének tagjai 2009. október 19-én a BKV Zrt. Mexikói úti járműtelepén.  A táblával munkatársai és barátai Pál Sándornak állítottak…..
Vannak dolgok, amik mellett nem lehet elsétálni csak úgy. Ez is egy ilyen. Ajánlom mindenki figyelmébe, mert tanulságos történet arról, hogy kell, vagy nem kell integrálni a romákat.Történt, hogy tegnap este az utolsó villamosok egyikével, ha nem épp a legutolsóval igyekeztem…..
Ellenőrző Mennyire meleg a pite? 2009.10.07 07:23:00
Kati levelében a kisfia iskolájában történt eseményekről számol be nekünk. A történet két főszereplője két férfi tanár -akik a diákok és a szülők véleménye szerint-, melegek. Egyikük nem leplezi érdeklődését az iskola fiú tanulói érint, másikuk az iskolán kívül…..
Olvasónk néhány napja a 99-es járaton utazott ahol bliccelőkkel és hajléktalanokkal jópofizó ellenőrrel találkozott. Az ellenőr nem tette le a bliccelő utast a buszról (pedig mondta, hogy a következőnél leszáll, de utazott tovább), a hajléktalanoknak pedig még jó utat is…..
Sokadjára ír nekünk A megértés nagykövete és ha ő ír, akkor lehet rá számítani, hogy valakiről vagy nyál, vagy vér fog folyni, mert a szelíd, törékeny női test egy sakált takar, aki általában autót vezetve teszi helyre a többi közlekedőt. Ezúttal viszont ő volt a kisebb,…..
Gyertek cigányok, gyertek fehérek. Kommunikáljunk! Olyan sztorikat várunk, ahol a cigányok szelídek, megértőek, szerelmesek, hősiesek, bátrak, értelmesek, szorgalmasak, becsületesek, szenvedélyesek, kedvesek stb. Tehát olyanok, mint amilyen mindenki más lehet ebben az országban,…..