Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerencsére Pozitív

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Kedves Praxis Blog! Először is, gratulálok a bloghoz, nagy szükség volt rá. Velem pár hete történt ez az eset, és még mindig forr bennem a düh. Panaszt fogok tenni a kórház betegjogi képviselőjének, de úgy érzem a nyilvánosság az egyetlen igazi fegyver ezek ellen a…..
A zöld tea egyre divatosabb ital a nyugati kultúrában is, sokan álltak át az utóbbi években az egészségtelenebbnek tartott kávéról a szintén élénkítő hatással bíró teára. Az orvosok jó része szerint a zöld tea ugyanis csökkenti a rák és a keringési rendellenességek…..
Öltönyben rakta ez az úr a Bem rakparton a reggeli hidegben (fotó: MTI) Négy bringás reggel negyed nyolckor a Gellért téren (fotó: Hargita Nándor)   Ha vannak fotóitok, töltsétek fel bikethestrike címkével. (Régebbi BKV-sztrájkos képek, még több bringás kép a…..
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
A nagy szerelmek egy idő után önmagukat égetik fel.Mostanában egyre többször jutnak eszembe azok a reggelek, amikor a függönyön átsütő napsugarak szivárványos színeket rajzoltak az ágyunk fölé a fehér falra. Joggal mondhatnátok, hogy ez már gicces, de tényleg így volt. A…..
"Egy régebbi képet küldök, amit 2005-ben fotóztam USA-ban a nyugati parton San Fransisco kikötőjében a pihengető fókákról. Ezek nincsenek bezárva, a félreértést elkerülendő, szabad akaratukból feküdtek fel a ketrecre, jelölt, és felügyelet alatt tartott fókák, akik…..
Szerencsére Pozitív 2009.10.02 13:56:53
Benedek Elek-i népmese a menyasszonyról, aki túlzásba esett a leánybúcsúján. Figyelem, nem érdekes, hogy kamuszagú a történet.Menyecsketánc – kárpótlással A történetet egy esküvőn hallottam a közelmúltban. Aki elmesélte, ugyancsak hallotta. Azt is mondhatnám, hogy…..
Szerencsére Pozitív 2009.10.02 11:07:03
Szerencsére Pozitív 2009.10.02 13:34:47
@István a.k.a. István: bocsesz!
mindjárt át is megyek. Mondjuk a Most múlik pontosant nem hallgatnám meg, mert egyből átváltok negativitásba - pedig gyönyörű szám!