Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toni Stark

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A berettyóújfalui Tescoban lőttem a gyöngyszemet. Kíváncsi lennék miért kell egy légiutaskísérőnek úszni tudni, esetleg azért ha a Balatonba zuhan a gép? Ha tudod, kérlek világosíts fel. Üdv, Szszab A megoldás: a gép nem csak a Balaton felett repked, hanem, kapaszkodjon meg,…..
In-dia Egy unalmas hét után 2009.10.17 14:57:00
Itteni mérce szerint  :-)))Köszönöm a reneteg hozzászólást, kiegészítést kommentet! Látom Laci is megjelent a szinen a maga humorával. :-))) Akkor nekem nincs is nagy hátsóm! Nem eszem vonaton!Adós vagyok a Magyar Intézet látogatásommal. Ez sok értelemben sikeres, másrészt…..
In-dia Agra 2009.09.28 12:42:00
Csak hogy tudjam merre van előre, azaz mégis hová készülök, kicsit olvasgattam Indiáról. Hamar rá is jöttem, hogy ez reménytelen vállalkozás. :-)))  Azért valamicske áttekintésem lett, amit igyekszem kiegészíteni egy kis utánaolvasással.Mielőtt Agrába belefognánk,…..
In-dia Amit Agrába menet láttam 2009.09.27 21:03:00
Aúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú. Nagyon korán volt reggel!!!!!!  Nagy magyar blogger elődöm (Szkander bég - ki ő?) itt Indiában biztos nem nyafogott. De ő biztos többet aludt, mint én. :-)))) Viszont ő maláriában halt meg, én meg szépen…..