Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Durbints

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ezt a kifejezést sok helyen hallani és olvasni, és nekem mindig kicsit értelmetlenül hat. Ha valami elveszik, akkor eltűnt, nincs meg! Az hogy valahol, valamelyik pusztában évtizedek óta rohad és zabálják a termeszek, még nem jelenti azt hogy „elveszett”. Nekem…..
  Sárdobálóékkal ellentétben a belga törvényt a burka betiltásáról nem retrográd lépésnek tartom , hanem egy új európai kezdet halvány megnyilvánulásának. Persze álszent az a magyarázat, hogy itten kérem mindenféle biztonsági problémákról, meg a nők…..
Ha bármi ötletetek van az oldallal kapcsolatban, ide írjátok meg nekem...
Durbints 2010.01.21 21:37:17
@Lidérc: O.K. nehéz követni a dolgok folyását..
Durbints 2010.04.16 12:18:28
Durbints 2010.04.16 12:20:23
Így karácsony közeledtével eszembe jutnak azok az ajándékok amelyeket én kaptam az évek folyamán:Claudia dezodor (ezt egy buli emlékére amikor versenyeztünk, hogy ki tudja felszedni azt a nem igazán dekoratív hölgyet akit így hívtak)Behajtani tilos tábla - ezt Durbincs komámtól…..
Durbints 2010.03.31 09:26:18
A dolog megbukni látszott, a tavaly ültetett csemeték szinte kivétel nélkül mind elszáradtak. Most új tervvel álltak elő, locsolni fogják a homokba ültetett tölgyfa csemetéket. Locsolni, lajtos kocsival viszik majd a vízet az erdőbe. ..
Durbints 2010.03.30 16:39:50
Mutattunk már láthatatlan dobszerkót, légdobolást, jégből faragott dobcuccot, valamint hihetetlen tehetségű gyerekdobosokat, de a téma továbbra is kimeríthetetlen, melyet alátámaszt a tény: a női dobosokról még nem szóltunk. Szerintem írtó szexi, ha egy nő beül a dobok mögé…..
Durbints 2010.03.26 08:10:34
www.youtube.com/watch?v=ExeqzxxRna4&feature=related Ők egy holland banda s nő ül doboknál Jártak egy párszor kis hazánkban
Megdőlt a világ legerősebb sörének rekordja, visszavette rekordját a skót BrewDog.   A tavalyi év szenzációjának számított, hogy a freserburgh-i italgyár piacra dobta a 32 fokos Harcászati Atompingvint, hatalmas rekordot beállítva a világ legerősebb söre…..
Még októberben ajánlott pár feldolgozást Durrbints. Többek között a Beatles egyik híres számához, a  Help!-hez. Én is utánna néztem, milyen feldolgozásai vannak még, és az ajánláshoz képest időben kicsit eltolva, de rittyentettem egy hejre kis bejegyzést belőle. A…..
Durbints 2010.01.25 10:54:39
  Úgy néz ki, megépülhet Hujber Ottóék Szerencsre tervezett, szalmatüzelésű erőműve. Az engedélyek megvannak, de talán még lehet valamit tenni a környezeti és turisztikai hatásai szempontjából legalábbis kockázatosnak tűnő beruházás ellen, ha elég határozott a…..
Bizony. A Rolling Stones egyik legjobb száma, a Sympathy For The Devil következik. És persze feldolgozásai. A dal a világ gonoszságát mutatja be az ördög szemszögéből, és még az elbeszélő személyét is találgatnunk, nem mint ha a cím és (én az előbb) nem árulná el. Tovább…..
Durbints 2010.01.18 13:21:03
@Lidérc: No ez kicsit nehéz lesz.......de igyekszem youtube nem ismeri őket.
Durbints 2010.01.18 13:59:51
punkskarita.blogspot.com/2008/01/vv-aa-japanese-tribute-to-rolling.html itt megtalálható nyugtató+gumi dominó hozzá a hallgatásához Nekem bejött a zene várom véleményed Üdv
A tavalyi szilveszteri válogatásom idénre is aktuális lehetne, ha nem lennénk túl sznobok ahhoz, hogy ugyanazokra a dalokra táncolunk két szilveszteri partin is. A lényeg persze idén sem a zene, hanem a megfelelő mennyiségű tudatmódosító szer beszerzése, de higgye el mindenki: a…..
Durbints 2009.12.31 18:07:22
Kurt Vonnegut 1961-ben íródott azonos című novellája alapján készült a Harrison Bergeron című tévéfilm, mely különböző sutaságai, hiányosságai ellenére az egyik legjobban sikerült Vonnegut-adaptáció. A novella az Isten hozott a majomházban című kötetben olvasható, és egy…..
No törlesszünk némi adóságot, még Durrbints ajánlotta az Ötletkosárban a Do You Wanna Dance című számot. Remélem végignézi azt a rengeteg feldolgozást, amit találtam hozzá.   Az eredeti nótát Bobby Freeman adta elő 1958-ban. Találtam egy ősrégi Disney-s klipet, amiben a…..
Durbints 2009.12.17 07:42:48
Este itt járt a télapó!  Ez úgy meg ihletett, hogy bemutatom a világ legnépszerűbb Mikulás dalának feldolgozásait. Igazából én rühellem ezt a számot, de van pár jó változata. (A gyűjtésben Angyalka segített.) Boldog Mikulást mindenkinek. Az eredeti nótát J. Fred Coots…..
Durbints 2009.12.08 13:06:16
A médiából naponta értesülünk pedagógusokat érő fenyegetésekről, vagy akár fizikai inzultusokról. Levélírónk egy rövid listát állított össze az elmúlt év eseteiből és azok büntetési tételeiből, jól példázva, hogy sokat bizony nem ér a bőrünk. Kedves…..
harminc Gasztronómiai rövid 2009.10.08 16:52:00
1. Azt most nem akarnám kommentálni, hogy ott van a nagyobbik Culinaris az albérletünk mellett 40 másodpercre  én meg minden marhaságot az Auchanban keresek. Mondjuk azt, hogy nem mertem idáig bemenni.   2. Most, hogy kb. egy éve szignifikánsan több spaggetti kerül a…..
Messzire megyünk vissza az időben, a legendás The Exploited '82-es albumáról lesz szó. Egyébként az ötlet onnan jött, hogy éppen Municipal Waste-et hallgattam, akikre nyilvánvalóan nagyon nagy hatással volt a 'ploited. Szóval a The Exploited egy hatalmas punk legenda, éppen idén 30…..
A nevekkel mindig bajban voltam. Bemutatkozáskor kizárt, hogy oda tudjak figyelni a másik nevére. Olyankor a sajátomra koncentrálok, és még ha ehhez kézfogás is párosul, akkor teljes a káosz. De nem csak ezzel van a gond! Sokszor a név alapján még el sem tudom dönteni, hogy az…..
Durbints 2009.10.01 11:13:50