Regisztráció Blogot indítok
Adatok
statler

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
statler 2009.11.06 20:19:02
@daito: az se rossz, hogy a klassznál már 2 héttel az eredmény hirdetés előtt épültek az új stúdiók...
Méghogy szabad véleménynyilvánításhoz való jog? Felejtsük is el szépen. Esztergom fideszes polgármestere beperelt egy bloggert, mert az csúnya dolgokat írt róla. Bizony, bizony.Hát hajrá. Van ugyan egy olyan bírósági gyakorlat, hogy a közszereplőknek többet el kell tudniuk…..
statler 2009.11.03 02:08:34
Ma 20 éves a Harmadik Köztársaság. Az első a Károlyi-féle volt, az pár hónapig tartott, a második a II. Világháború utáni, érdemben talán két évig működött, így egész szép teljesítmény a mostanitól ez a 20 év. Hogy méltóképp meg is ünnepeljük, a széles népi…..
statler 2009.10.24 03:32:18
@volánrulz: mszp=jobbik... csak új csomagolásban...
statler 2009.10.24 03:28:24
Nem nyafogni kéne, hanem újságot írni. És akkor lenne kereslet a komoly újságok iránt. A magyar sajtó problémája az, hogy reprezentatív szerepet játszik. A komoly sajtó politikai, gazdasági, üzleti és értelmiségi érdekeknek, gondolatoknak akar megfelelni. Nem egyszerűen…..
A So You Think You Can Dance (Táncolj, ha tudsz) című táncos reality-vetélkedő tegnapi adásában az egyik versenyző annyira megörült a továbbjutásának, hogy szó szerint a padlóra vetette magát örömében, és fetrengett egy sort - csak azt felejtette el, hogy nincs rajta bugyi, így…..