Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pöttyös panna

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szűzgarázs 295. Ha mégis, akkor? 2011.11.21 08:00:00
Nem tudom, mi játszódik le Ricsiben. Vagy mi játszódott le. Különös módon vezette be a témát, amelyet régen kerülünk. Vagy kerülgetünk. De sosem tudtuk teljesen kikerülni. Főleg Babyface feleségének láttán nehéz.Az egyik barátja kérdezett rá, félig se komolyan, egy…..
pöttyös panna 2011.11.21 23:07:04
sziasztok,
majdnem az elejétől olvasom a blogot, de nem vagyok egy nagy kommentelő, így csendben maradtam. volt viszont egy kérdés, ami többszor is megfogalmazódott bennem, az, hogy most teszem fel, annak a lenti link az aktualitása.
volt egy blog régebben, Perlablue volt a cime, és az írójának nagyon hasonló volt a stílusa Leti stílusához. és ha messziről nézem, még a téma is hasonló volt: egy fiatal lány, aki egyetemi közegben mozgott, tanított, volt egy nagy szerelme, egy idősebb házas férfi, de közben hozzáment egy fiatalhoz. szerelmi háromszög, vívódások, nyílt szexualitás, gyerekvállalás, vetélés, külföld, és, most jut eszembe, egy compostelai zarándoklat is benne volt. és mindez nagyon jól meg volt írva, szerettem olvasni. lehetett némi valóságalapja a történetnek, mert a blogot (azt hiszem talán egy kommentelő szólt, hogy felismerhetőek a szereplők), egyszer csak hirtelen letiltotta a tulajdonosa. most se érhető el, bár Perlablue még létezik a virtualitásban valahol.

amikor ezt a blogot olvastam, nagyon sokszor eszembe jutott az a másik, illetve a kérdés, hogy nem ugyanaz a valaki írja-e. aztán ma megláttam ezt, és most újra az az érzésem, hogy Gyöngy, azaz Perla tkp Leti.
www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111118-egy-kiugrott-apaca-oszinte-vallomasa-a-szexrol.html?forum_page_index=1

valószínűleg ez nem fog kiderülni, hacsak Leti maga nem írja meg nekünk, és hát miért is írná. nyilván oka van ennek a blognak, olyan oka is talán, ami túlmutat a kommentelők világán.
csak érdekelne, hogy olvasta-e anno valaki Perlablue-t, meg hogy mit szóltok ehhez a cikkhez.
és örülnék, ha menne tovább a blog.
soküdv
pöttyös panna 2011.11.23 00:23:05
@Gloria Mundi: vsz sok függ attól, hogy az ember éppen milyen hagulatban nyilatkozik, és főleg, hogy ki ül szembe vele.
a másik blogban is voltak meredek dolgok, sőt, jóval meredekebbek mint itt
pöttyös panna 2011.11.23 00:24:53
@Little.Bear: én is inkább arra hajlok, esetleg részben valós eseményeken alapuló. de azt nehéz elképzelni, hogy ez nagyrészt igy, és valós időben zajlik
Onlinemarketing blog Félcédulák 2010.03.11 22:10:00
Alig egy hónap múlva választás. Alig egy hétig lehet még leadni az ajánlószelvényeket, ami nélkül nem indulhatnak a jelöltek, nem állíthatnak a pártok listát. A nagyoknak ez nem gond, de a kicsik számára ez erős kihívás. A két legnagyobb kicsi, az MDF és az LMP számára…..
pöttyös panna 2010.03.11 23:16:08
pöttyös panna 2010.03.12 02:06:12
@Konrad: Kedves Konrád, nem olvasom végig a kommenteket, így lehet, hogy mondták előttem is: link van ott, méghozzá az egyes választókerületek jelöltjeihez, ill azok blogjaihoz. Ha én megtaláltam, más is meg tudja vsz. Egyébként meg ha tényleg csak annyi a problémád, hogy pdf és nem html, akkor irigyellek.
Lassan hajnalodott, de végre eljött a reggel. És világosban sosem oly ijesztőek az éjszaka árnyai...A kép innenKedves Blogolvasók,Bálinttal egy Bálint-napi buliban találkoztam, egy társaságban, amelyhez ő is, én is csak lazán kapcsolódtunk. Csöndes, szelíd fiúnak tűnt, olyan…..
pöttyös panna 2009.10.08 01:52:12
@Mr. Homn: hűű, elkap a lányos zavar, ha ilyen direktbe dícsérnek
pöttyös panna 2009.10.08 01:55:32
@Mr. Homn: csak fél szemmel követem a blogot, és nem érzem ennyire a nüanszokat, de tény, hogy az összes jó sztori, amire én innét emlékszem, az meglehetősen régen került ki. no, majd lehet, hogy írok még Nektek :)
Benedek Elek-i népmese a menyasszonyról, aki túlzásba esett a leánybúcsúján. Figyelem, nem érdekes, hogy kamuszagú a történet.Menyecsketánc – kárpótlással A történetet egy esküvőn hallottam a közelmúltban. Aki elmesélte, ugyancsak hallotta. Azt is mondhatnám, hogy…..
pöttyös panna 2009.10.01 02:03:40