Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orichalcumworkshop

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AxisMundira oldalán(ows.eoldal.hu) olvastam erről a már elsőre is nagyon izgalmasnak tűnő könyvről. Nem vagyok egy nagy maya-megszállott, de felkeltette az érdeklődésemet. A dolog egyik érekessége, hogy Terrence McKenna is megjelenik a könyvben, és egy egész más, az oldalhoz még…..
ayahuascareality Új szín 2009.10.17 20:30:00
Egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet egy általam addig nem ismert magyar pszichiáterre, név szerint Frecsak Edére. Korábban nem találkoztam a nevével, de ahogy utána néztem az interneten, elég komoly név a szakmában, habár nem örvend akkora kultikus tiszteletnek és…..
orichalcumworkshop 2009.10.19 01:19:23
helo!
örülük hogy végre látom magyar oldalon emlitve Ede Frecskát. viszonylag rég találtam rá és azóta jó pár anyagot gyüjtöttem róla amit szivesen megosztok amennyiben igényt tartasz rá. itt találtok néhány tanulmányt angol nyelven :
wasiwaska.org/research.htm .szerintem nagy dolog hogy az ayahuasca-val kapcsolatos kutatások nagyrésze magyar vonatkozású. pl: Böszörményi Zoltán aki 1959ben az elsők között kisérletezett DMT-vel embereken (amiről sok tanulmány készült) és Szára István (OIE) elsőként szintetizálta és alkalmazta 1956-ban. (Leary is emliti őket) remélem mondtam némi újat :) ows.eoldal.hu