Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simmer

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira idegesít, amit az olaszok csinálnak, hogy gondoltam, megpróbálok összeírni egy listát azokról az érthetetlen baromságokról, amik akkora hibák, hogy már a laikus néző is kiböki a tévé előtt, nemhogy a szakmabeliek, riválisok a paddock többi részében. Nem azért zavar,…..
Simmer 2009.10.01 02:00:15
@Formulafan: Nem tudtam mi ez a furcsa érzés itt a tarkóm körül, de amikor a deja vu -t említetted rögtön leesett:)
2007-ben a tyúk volt előbb, tehát Kimi ment a Ferrarihoz, mivel akkor Sumi nyugdíjazása indította be többnyire a pilóta piacot, és ez az esemény húzta magával a többit. Kimi mindig nagyon lojális volt a Mekivel, még akkor is amikor szinte minden futamon elfüstölt valami (emlékeztek az egyik futamon asszem dobogós helyről 6 körrel a cél előtt kihívták kormányt cserélni? az nálam mindent üt). Jóval előtte szólt Norbertnek, hogy menni szeretne, meg ha jól emlékszem a szerződése is lejárt. Volt idő a helyettesítésére, Alonso meg egyébként is képben volt. Gondolom elég békésen válhattak el ha most szívesen visszavárják. Feltételezem, hogy Alonso ide már nem fogja követni. Nagyon leesne az állam ha mégis:).

Az eredeti témához hozzászólni elég nehéz, mert tök jól és kimerítően le lett írva. Valóban utoljára ennyire szenvedni csak Sumi előtt láttuk őket, bár Senna és Prost, akkor is gondoskodott látnivalóról. És az említett triumvirátus ezt a csapatot úgy összekapta, hogy nem hogycsak műszaki gondjuk nem volt, de emlékeztek, hogy hányszor nyertek futamot a boxban? A ferraris szerelők munkája volt az etalon. És tényleg gyorsan széthullottak. Kiminek a VB-t is csak Alonso-Hamilton nyerte meg. Massát pedig komolyból megcumiztatták, szerencsétlen alig győzött pedálozni. Időnként amikor nyilatkozott látszott az arcán a "most meg miért" felirat. Sajnáltam szegényt, megérdemelte volna. Van egy olyan érzésem, hogy a versenyszabályok megtárgyalásánál sem rendelkezik már a Ferrari akkora erővel mint Ross Brawn idejében. Bár ez még lehet jó is (a többiek szempontjából).
ALonso a Ferrariba, Raikkönen a McLarenbe, Kubica a Renault-ba, Rosberg a Brawn-ba, Kovaleinen a Williamsbe - ezek még csak a jelenlegi csapatok, és azoknak is csak 1-1 pilótája. Azt hiszem, idén a Red Bull csapatok kivételével mindenhol mozgásba lendül a pilótapiac, ilyen vagy olyan…..
Simmer 2009.10.01 01:07:23
@barb007_: Nagyon is megértelek, szintén ezzel a gonddal küzdök én is. Csapatok közül mindig a Ferrari, nem is volt más. Eddig legszívesebben Prost-ot láttam a vörös overállban, de az már nagyon régen volt. Most is fogom őket kicsit fájó szívvel szeretni, de Alonso annyira kiverte nálam a biztit, hogy vele kapcsolatban külön öröm lesz számomra, ha elbaltázza. Szóval akkor Ferrarin belül Felipe. Kimi előtt Súmakker volt a kedvencem, a finnre még 1999 körül figyeltem fel Mika mellett. A családban elég mókás volt így egy közvetítés, sokáig nem értették, hogy miért drukkolok két konkurrens embernek. Na igen nők...még a focihoz sem értenek:) Amikor a Hungaroringen van a futam akkor mindig Mogyoródon vagyok. Egyrészt mert ott van telkem a faluban, másrészt mindig jönnek Erikék a finnek vagy tucatnyian és akkorát bulizunk egész hétvégén, hogy a köv. hét a regenerációra kell. Na ők is csodálkoztak eleinte a hajrá Sumi és Kimi felkiáltásomon, de aztán az összes Ferraris sapkámat lenyúlták apránként. Pedig akkor még csak nem is látszott, hogy Kimi a Ferrarihoz tart. Hát ilyenek a finnek. Imádom őket, csak jó fejeket ismerek köztük. Egyébként szerintem Vettel lesz a következő kedvencem. Bírom a srác stílusát, ő sem tűnik nagyon idegbetegnek és piszok jól vezet. A Ferrari helyében már készíteném a helyét.