Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MisterBig

241 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éreznetek kellett volna. De mind elbújtok előle, véditek magatok, esernyő, kapucni, fedő alá rejtitek testetek attól, ami olyan természetes. Mind az ellen próbáltok tenni, ami mindig is volt, ami a semmiből jön váratlanul hullva alá és féltek tőle. Rohantok, és védekeztek, mintha…..
 Amikor a szellemi termék, a legszebb formáját ölti, hogy megoszthassa másokkal is, ami egy lélekben mélyen rejlett. ..
A macskakövön finoman kopogott a nő cipője. Nem akart gyorsabban menni a férfi, mert tudta, az ő léptei is hallatszanak. Mégiscsak hogy néz az ki, ha egy ismeretlen nő után loholunk. A nő egy időre megállt, ezzel teret engedve neki, hogy közelebb kerüljön. A hölgy félrefordult,…..
Mister and his thoughts [Ébredés] 2012.04.01 00:08:00
 Nem szólt már zene, világos volt és rideg minden. Szemét kinyitva az első érzése a hideg volt. Lágy szellő húzott el arca mellett, ami mintha kissé belé is csípett volna. Az ötlött fel benne, hogy éjszakára bezárta-e az ablakot, vagy, hogy nincs-e valaki a lakásában. Majd…..
Mister and his thoughts [...] 2012.03.30 10:47:00
 A szoba csendes volt, illetve már majdnem. Egyetlen hang szólt éppen a rádióból. Egy énekszó, melyet már ő maga sem tudott ki énekelt. A háttérben szépen lassan megszólalt egy zongora és egy szaxofon. A zongora kemény leütéseit a rézfúvós lágy harsonája simította el,…..
 Emlékszik valaki, ha mást nem filmekből. Ha valakinek tetszett valaki, csinált neki válogatás kazit. A 90-es évek nagy divatja volt a kazetta, főleg a tinik körében az erre írogatás. Tudjátok mi változott nagyon? Elcseszték ezt is. Nincs én nekem bajom a közösségi médiával…..
 Igazából az volt a nagy tervem, hogy tartok nektek egy kis zenés hetet. Kidobálok párat a mostani kedvencekből, mint Birdy, Ed Sheeran, vagy a régiek közül, Daniel Powter és sorolhatnám (jó sokáig). Hangulatomat tekintve, szóval megint el vagyok tűnve. Azonban valamit, egyedül…..
Az utóbbi időben egyre gyakrabban merül fel bennem a gondolat, hogyha már ezt az oldalt saját magamnak tartom fent, miért nem írok rá? Tulajdonképpen lustaságból. Ugyan úgy rengeteg hülyeség születik meg bennem, néha rossz dolgok is, de nincs jó rossz nélkül. Most itt ülök a…..
Tristan Reveur from Gina Haraszti on Vimeo...
Mister and his thoughts semmisem 2011.12.12 21:45:00
 Se gondolat, se érzés, se pillanat nincs mi nyaldosná arcomat, csupán a remény csillogtatja szemem az éjszakában, mely visz előre de még nem is oly szorgosan. Csak vagyok, csak tengek, tudom mit kellene tennem. Tudom mire vágyom még, s tudom nem tehetem. Nem tudom beosztani, mit…..
Mister and his thoughts Bordal 2011.09.25 15:00:00
 Őszintén szólva nem gondoltam, hogy ilyen sűrűn kapok újra ihletettséget, mikor újra útjának indítom oldalam, de végűlis ha már így alakul, írjuk tovább. Most egy szintén régebbi versemet találtam meg, egy egyszerű füzetből tépett papírra írva. Valahol még…..
 Most merő véletlenségből írok hát újra. Találtam egy jegyzettömböt a gépemen, melyben még azon terveim voltak, hogy ezzel a címmel, egy teljesen új oldalra költözöm. Az ami miatt mégis átírom ide a bejegyzést, nem különösebb, minthogy tetszik :). Egyszerűen próbáltam…..
 Az első gondolatom most, hogy remélem az ismerőseim, kik olvasták ezt az oldalt, már régen itt hagyták. Ha esetleg mégsem, mindenképpen írják meg. :)Tudom, már egy ideje nem írtam semmit ide, mivel aki olvasgatott, vagy facebook-on figyelt, tudhatja, hogy új oldalon publikálok…..
 Ez az egyszerű ábra talán nem is igényel magyarázatot...  Miguel Gantioqui..
MisterBig 2011.07.03 12:13:49
@bestpixel: A színek talán a design miatt is eltérhetnek. Legalább született próbálkozás az egyszerű ábrázolásra, amit díjazok. :)
Mister and his thoughts Ne most 2011.06.17 12:00:00
Sajnos romantikus ember vagyok. Ki múltba vágyódik, s jövőről álmodik. Ám az érzés mindig a legrosszabbkor tör rám. Most amikor szükségem lenne egy kis energiára, feltöltődésre. Most előtörnek az emlékek, a régi vágyak, a régi szerelmek, majd eszembe jutnak a szebb napok és…..
Minden egyes szó amit ide leírok az én saját gondolatom. Minden amit kifejtek, az, amit éppen érzek és úgy hiszem ez így helyes. Őszinte vagyok? De miért? Sajnos olykor többet érne az, ha egyszerűen csak lehazudnám a holdat a kitalált kalandok, érzelmek és megannyi más…..
 A gyermekeink hasonlítanak ránk. Mondjuk a nevelés kérdése ma már nem egyenlő az életre felkészítéssel. Ezt a szerepet inkább tölti be az iskola, mint a szülő maga. De így a gyermeket nem neveljük, hanem nevelkedik és ez szerintem rossz dolog. Ha mindent megkap egy ifjú,…..
Az épületek nem, a hangulat sokat változott“Ez kész katasztrófa” - vontam le a nem különösebben jóleső konklúziót egy kedd hajnali órán. Éppen az előttem lévő kávé gőzén keresztül olvasgattam a leveleimet, különös tekintettel azokra, amik az Andrássy útról…..
 Megjegyzem még a legelején, hogy én a nem dohányzók táborát gyarapítom és soha nem voltam az a megrögzött bagós aki nem bír élni sem a mérge nélkül.  Azt hiszem most leírtam magam azok előtt akik dohányoznak és elolvasnák a posztot. Akkor most leírom, hogy…..
Végre ismét átélhető érzés járta körül a levegőt. Alapjában nem is annyira jó, hiszen egy éjszakai műszak után haza kellett érni. Ám amikor az ember reggel kimegy és érzi a friss levegőt, hallja a madarak ébredését és meglátja a felkelő nap ragyogó sugarait. Megfogja…..
Mister and his thoughts Ellentétek 2011.04.20 19:09:28
 A világon megannyi ellentét létezik, ami mégis szorosan kapcsolódik egymáshoz. Amik teljesen mások, mégis szükségesek egymás létéhez. Egy kis videó nagyszerűen bemutatja nekünk mindezt. Gondolkozzunk el, mi minden, ami teljesen más és mégis összetartozik. Mert az élet már…..
 A kávé szerelmeseinek itt egy kis szemléltető videó, hogy röviden melyik ital, mit is tartalmaz. Nincs is jobb egy kellemes beszélgetésnél egy jó kávé mellett. Nemde bár?  Hello, I like espresso. from Vincent Lammers on Vimeo...
A búcsú hosszú és fájdalmas. Ám tudunk még egy utolsó bulit tartani a tiszteletükre. Szép volt, jó volt, lássuk milyen volt. A Youtube-nak köszönhetően mind átélhetünk egy darabot a koncertjükből, amivel elbúcsúztak a rajongóközönségtől. Illetve hát mit egy darabot, az…..
 Ha bejárod a világot mi a teendő? Képeket készítesz, megörökíted az élményeidet, élvezed az életet és ha végeztél elmeséled/megmutatod mindenkinek, milyen kalandos is volt a te életed. Ám nem mindenkinek van 2 napja rá, hogy a világ körüli élményeid meghallgassa, így…..
 Mindig használj óvszert. Erre hívja fel az MTV rekláma a figyelmünket. Hiszen ez az a dolog amit senki nem hisz el ha rámondjuk, hogy véletlen volt. A védekezés pedig mindig nagyon fontos. A következő kis képsorokban azt látjuk, miként válhatna az idétlen helyzet szex-é. Mert…..