Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zizzant

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Távol a fikától Galéria II. 2012.10.06 20:15:20
A kapcsolódó blogbejegyzés, A másik Doha képgalériája. (A képek itt is elérhetők teljes méretben a kis képekre kattintva.) Kellemes nézelődést!..
Távol a fikától Galéria 2012.10.03 16:45:00
Ma képeket hoztam nektek, mert az többet mond ezer szónál, azt mondják. (A képek kattintásra megnyílnak teljes méretben.)Ja, és még egy fontos szolgálati közlemény, mielőtt elmerültök a nézegetésben: tessék többet kommentelni! Mindenkinek. Mindenről. Sőt, a kérdéseket is örömmel látjuk a…..
Az előző részben tárgyalt súlypontszámításra a repülőgép manőverezhetőségének és aerodinamikai stabilitásának megőrzése érdekében volt szükség. Amiről most lesz szó, az egy fokkal még komolyabb, itt a gép szerkezeti épségének megóvása a cél, vagyis ezeket észben tartva sokat tehetünk azért, hogy a…..
03/11/09 – Nassau, BS Azért a tegnapi post ellenére történnek itt csodálatos dolgok is velem - ha van igazán komoly bűne az itteni kicsinyes lúzercsordának, az éppen az, ha miattuk felejtek el írni Nektek ezekről a szép dolgokról. :)..
Távol a fikától Első nap 2009.09.29 22:07:00
28/09/09 – Miami, FL - Key West, FL, valahol félúton Első nap a hajón. Huhh... sűrű. Nehéz elhinni, hogy ma reggel még egy szállodában ébredtem Miamiban; visszatekintve úgy tűnik, az minimum három nappal ezelőtt volt...