Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maarten

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két bőrönddel és egy szótárral vágott neki Japánnak Maya, aki aztán gyorsan rájött, hogy utóbbinak nem sok hasznát veszi. Posztja tulajdonképpen pillanatfelvételek sorozata arról, milyennek is látja egy 1998-ban egy évre érkező, de azóta is ott élő európai ezt a számunkra…..
Formabontó poszt a mai, hiszen nem egy összefüggő történetet olvashattok, hanem inkább csak apróbb mozaikdarabokat tett egymás mellé tsabus (akinek előző, „hagyományosabb" posztját itt találjátok). Én nagyon élveztem, remélem, nektek is tetszeni fog. „Legutóbb kimaradt…..
Életük meccsére készülnek a lengyelek: ha nyernek, negyeddöntősök a részben hazai rendezésű Eb-n, ha nem nyernek, biztosan kiestek. Hamarosan kezdődik Wroclawban (ahogy a derék Mátyás király idején hívták, Boroszlóban), a cseh határ közelében, a cseh-lengyel meccs. Az eddigi…..
Meccs előtt ez járt a fejünkben (a közvetítés a képek után indul) Drága orosz barátaink! Évszázadokon keresztül nyomorgattátok a lengyel nemzetet, ha rajtatok múlna, máig lenne közös orosz-német határ, a katyni mészárlást és a különös szmolenszki tragédiát soha nem…..
maarten 2012.06.12 22:16:27
@szabályozás: és te lennél a kultúra?
maarten 2012.06.12 22:21:29
Mai posztunkban az elmúlt három évtized azon slágergyanús témáját járjuk körül egy kicsit, amely lassanként olyan médiastátuszra tett szert, mint egykoron a labdarúgás, az államháztartási reform, vagy a különféle fogyókúrás topikok: tényleg mindenki ért hozzá, de…..
maarten 2010.03.22 09:05:32
The Great Global Warming Sindle: www.youtube.com/watch?v=6TqqWJugXzs
Sajnos nem talaltam magyar felirattal. De elegge ertheto.
maarten 2010.03.22 09:06:47
@maarten: Swindle termeszetesen. Kilenc reszbol all, a fenti link az elso resz. Rekem doku.
Udv
M
Nagyon sokat tett a fogyókúrámért a békávé, azon jócskán túl, hogy e helyütt eszem ágában nincsen politizálni, de sőt. Hanem viszont ma egész nap gyalog jártam, már amennyit jártam, de azt tényleg nagyon, és azért ez a három-négy kilométer sem volt kevés ahhoz képest,…..
Tényleg nagyon hülye a helyzet, de csak innen, Európából nézve. Ugyanis itt elképzelhetetlen ez a bulldog mentalitás, hogy valakinek 31 évig a nyomában csaholnak és végül elfogják; Amerika viszont ilyen. Hogy Roman Polanskit most elkapták, egy hosszú-hosszú kergetőzés végére…..
maarten 2009.09.30 21:18:59
@Matko Destanov: Nalunk is ez megy (Lengyelo.). Teboly. Tegnapelott Zanussi (hu.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Zanussi) elo adasban lekurvazta a csajt (13 eves prostitualt). Erre tegnap egy blogger leforditotta a dolgot es elkudte Geimer ugyvedjeinek. Kivancsi vagyok lesz-e belole valami.
Egyebkent az amcsik nem csak most ebredtek fel. 2007-ben Polanski Izraelben jart es az amik elkuldtek az izraelieknek a kerveny. Az Izraeliek tovabbi iratokat kertek, mire az amiknak sikerult elkuldeni Polanski mar elhagyta az orszagot. Hasonlo eset tortent roviddel utana (vagy elotte, mar nem emlekszem) amikor Polanski Tajfoldon jart. Es amit mar egy elottem szolo blogger is eszrevette, a szart a ventilatorba Polanski ugyvedjei dobtak azzal, hogy ujra akartak targyalni az ugyet (asszem juliusban).
Most minden filmes celeb peticiokat kuldozget Nobamanak mintha ez az o ugye lenne. Ebben az esetben Swarci mentheti fel (habar most hallom, hogy van valami Nixon-os precedens). De egy a fontos: ahhoz hogy Barack vagy Schwarzenegger felmentse, ahhoz el kell itelni ugyanis az eljarasnak nincs vege.
Hogy miert mentsek fel? A celebek kedvenc "argumentumai":
- mert regen volt
- maga akarta (Geimer)
- ez zsarolas kellett, hogy legyen
- ebben (filmes) a kornyezetben ez gyakori
- 18-evesnek nezett ki
- ez reszlet volt
- nem lehet az amerikai igazsagszolgaltatasnak adni Polanskit mert a mai napig nem tudtak kinyomozni Kennedy gyilkosait
- ha akkor lecsukjak nem keszitette volna el azokat a csodalatos filmeket
- o foglalkozott a fiatal lanyokkal, megmutatta nekik a vilagot
- megbocsajtott neki (Geimer)
- mert gettoban nevelkedett
- mert nem volt apja
- nem lehet elvenni a csaladjatol az apat
- mert orokifju
es ebben a korusban van Zanussi, Wajda es meg sokan masok. Teboly.
Termeszetesen Kowalski vagy ahogy nalatok mondanak Szaros Pista mar masodik nap fent lenne egy New Yorki gepen guzsbakotve... Na ez b***tat leginkabb.