Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pamm

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Margitszigeten sétálva futottam szembe ezzel a szépséggel nem is olyan régen... :)Drága Juci! Tudtad? A Margitsziget más néven a Nyulak szigete... :) Szóval ha legközelebb Budapesten jársz, ki ne hagyd! ;) A vadasparkban szerintem találsz majd belőlük néhányat, bár…..
Én még sohasem... Rá is csodálkoztam. :) Aki tudja, árulja el nekem, legyen olyan kedves! Asszem be kellene szereznem egy nagy képes növényhatározót... Annyi szépség van, amiről nem is tudunk... ..
Egy barackot felszúrunk hurkapálcára, egy másikból pedig - ugyanakkora méretű legyen - egy-egy hatodból kapjuk a fülformát. A füleket fogpiszkálóval rögzítettem. Kivágom a szemek helyét, majd a szájának a helyét, aztán egy másik fogpiszkálóból darabokat szurkálok a…..
Szeretettel kívánok még Nagyon-Nagyon Sok Boldog Születésnapot Neked Juci! Íme hatalmas ajándékom: erről a kis virágról készült fotó! Egy veszprémi sikátorban találtam rá, és megfogott apró termete ellenére a szépsége... :)..
Pár éve gondoltunk egy nagyot, és kirándultunk Bécsbe. A legfőbb célja az utazásnak a Tutanhamon kincsei című kiállítás megtekintése volt. Akciós jegyvétel és kiművelődés után végül útnak indultunk felfedezni az egykori császári rezidenciát. Mindig lenyűgöztek a…..
Emlékeztek? Ma volt a futóversenyem. Nem szándékoztam első lenni, és bizonyára elég gyatra mezőny lett volna, ha ezt véletlenül mostanra tényként lehetne elkönyvelni. :D Szóval arra készültem, hogy célba fussak. Semmi egyéb nem számított ma. :)Sikerült!…..
Iskolánk felnőttek számára továbbképzést tart. A tanfolyamokat sikerrel teljesítő túlélők bizonyítványt kapnak.Tantervünk nők számára:1. óra: Hidegben fel, melegben le, avagy hogyan kezelj egy termosztátot.Előadás képekkel, oktatófilmmel.2. óra: Mi kerül több energiába:…..
Itt a folytatás, végre nem kell gondolkoznom, hogy mit osszak meg Veletek! A téma adott, így csapjunk a lovak közé... Neeem, mégsem. Nem bántjuk a lovakat! :) Mivel tegnap a felfelé menet készült képeket láttátok, mára maradt a visszaút.No igen, szó ami szó, azt…..
"Kocsival a budapesti utakon mennél, Te is Kátyú Rider lennél".A mai napnak ez az egyik nagy igazsága: a vezetésre szánt figyelem legnagyobb részét az út vizslatása és hirtelen szlalomozása veszi el. Nomeg az, hogy a tusfürdőmet hajlamos vagyok elhagyni. Szal a mai reggel…..
pamm 2010.02.26 21:41:20
@ph0t0: Igazán kedves meghívás, de valami zöldséget is kérnék majd hozzá...
pamm 2010.02.27 15:21:36
@ph0t0: Elég furcsa állatka lehet az...
=:O)
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!A történet múltja valahol Istanbulban gyökerezik. Egy nagyobb vegyeskereskedésben nézelődtünk, közel az Aya Sophia-hoz és a Kék mecsethez. (Amúgy a Kék mecsetnél van sokkal kékebb mecset is... :))Krisztina, a vendéglátóm…..
 Már hülyeségnek tartom ezt az elnevezést, hiszen minden nap megoldósnap, de valahogy a mai... mégmegoldósnapabb. Csütörtök= árúbeszerzés. Sokan akár szándékkal, sokan pedig anélkül erre a napra tervezik a rendelést is, így van egy kis futás a dologban hogy mindent még…..
pamm 2010.02.07 13:03:58
pamm 2010.02.08 21:36:49
 "Ha valamit korábban kezdesz el, csak később tudod befejezni" Örök igazság, hiszen hiába készülsz fel mindenre, mindig lehet meglepetéssel szembesülni. Délelőtt rohantam az elmaradásaim után, majd fini ebéd után nagylevegő és irány Zalakaros, egyik ügyfelünk.…..
Most nincs kedvem írni. Beszéljenek helyettem a fotóim. :) Mhm...Kitaláltam viszont, hogy hogyan is hidaljam át ezt az állapotomat!Játékra hívlak Benneteket!A feladat a következő, minden képhez kaptok 1-2 kérdést, amit a hozzászólásokban lehet megválaszolni. :)1. Melyik…..
 Megvan. Végre itt van. Gondoltam ezt, amikor reggel nem órára ébredtem. Persze ez csak félig igaz, mert a belső órám pontosan ébresztett, de egy félórás lassított kelést azért megérdemelten végrehajtottam. Próbáltam iparkodni, mert volt még mit tennem. Az idei év kreatív…..
 ...please close the door. Milyen jó kis zene is ez. Kár hogy feloszlottak, bár a dalok még élnek tovább. A mai délelőtt egyik mottója az alábbi volt: ha már semmi sem megy, kezdjél mindent teljesen előlről. Mert az bejöhet, sőt be is jön ha minden jól megy. Délután pedig…..
 A karácsony előtti utolsó árúbeszerzősnap. Szerintetek? Jó a tipp, bolondokháza. Reggel átszervezett nap, villámgyors foglalgatások és egyéb intézkedések, azonnali problémák órái, vallatások során problémák felfedezése, majd megoldása. Apró, de másoknak fontos dolgok…..
 Igen, ilyen is van :( Tegye fel a kezét, aki szeret vasárnap munkahelyén dolgozni! Na mivan, mindenki süket, vagy csak mocskos, szabadnapon pihenős arcok olvassák a blogomat? :) Persze valamit valamiért - mondtam én is ma többször. Először is hajnaltájt, hgoy érdemes e nekem…..
 Bizony a lecsökkentett alvásmennyiség izgalmas hatást gyakorol az emberre. De megvan a tuti, a frankó: úgy be kell magadat reggel pörgetni, hogy meg se állj és toljad estig. Egyszusszra. Ha megállsz-leállsz! Úgy érzem ma nagyon frankón haladtam a dolgaimmal. A közepébe egy jó…..
Aki ismer, az tudja, hogy imádom a zöldségszobrászatot. Már itt, ezen a felületen is meg-megvillant ez a tulajdonságom. Igen, ez is én vagyok. Imádom, mert az, akinek készíted, függetlenül kortól és nemtől, tutira nagyon fog örülni neki. Legalábbis nálam még nem mert senki…..
 "Sucker love I always find, Someone to bruise, and leave behind"Van így, hogy az ember belefut valahol valamibe, amiről eszébe jutnak dolgok. Az egyik reggeli önként dúdolás a Kegyetlen Játékok című film egy dalát hozta elő, melynek a szövegére se figyeltem eddig fel,…..