Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hgmc

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennek a blognak is az lett a sorsa, mint sok-sok más oldalnak. Ott hagyták, abbahagyták, félbehagyták. Vagyis -tam, mert hogy ez a saját oldalam. Egyszerűen lusta voltam leülni és írni, miközben rágtam magam, hogy miért nem csinálom, mert szeretném. Elég undorító dolog. Aztán…..
erről mit lehet mondani? libabőr, adrenalin, könnyek, energia - maga az élet ..
hgmc 2011.12.28 21:59:39
A későbbiekben mindenképp fogok írni legalább egy cikket a kedvenc színészeimről, de az már most nyílt titokká teszem, hogy az abszolút favorit Bruce Willis és minden idők legjobb filmje a Die Hard 3. Ennyi, itt vita nincs. Viszont amit most meg akarok mutatni nektek, az amit…..
hgmc 2011.10.15 20:07:36
A hétvégi írósztrájkom után újra itt vagyok. Túl vagyunk szeptember 11. tizedik évfordulóján, hál'Istennek bármiféle gond nélkül, szóval a világban minden megy ugyanúgy tovább - remélem így is marad. Természetesen 9/11 komoly nyomot hagyott a filmes szakmában is,…..
véleményem szerint Bikini Fenék 2011.09.20 21:42:03
Ha saját blogod van és abba írhatsz, akkor megteheted, hogy akkor írsz amikor akarsz. Az elmúlt egy hét nagyon másról szólt, filmeket se nagyon tudtam nézni. Egyetlen mozgóképes szórakozásom egy sárga szivacs volt. Igen igen, Spongyabob, az a hülye kockanadrág. Bevallom őszintén,…..
„B” kategóriás filmet nézni jó. Legalábbis én szeretek. Még pedig azért, mert a rendezők arra vannak kényszerülve az alacsonyabb költségvetés miatt , hogy a történet és/vagy a színészi játék erősítésével ellensúlyozzák a technika, a látvány hiányosságait. Ez…..
Idén decemberben sokan fogunk izgatottan a mozipénztárak előtt tolongani, hisz kedvenc "mindent tudó" detektívünk és hűséges társa visszatér, hogy legyőzzék a gonosz Moriarty professzort, már ha tudják. Az előző film kitűnőre sikeredett, a trailer alapján remélem ez méltó…..
Néha a játék komolyra tud fordulni. Ha két ember egyszerűen nem egymásnak lett teremtve, a sors és az a drága internet szerencsére közbeszól. Akad helyzet, amikor érdemes kockáztatni… és nyerni. Két szerető szívet választ el a távolság, valamint az a tény, hogy a férfi…..