Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shopaholic.mt

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... ultrahangos és homokfúvásos technikával, valamint szájhigiénia elméletben és gyakorlatban.Sűrű volt az elmúlt hét a fogaimnak, melyek azonban most mégis eggyel ritkábbak, mivel ajobb felső bölcseségfogat kihúzták. Amennyire paráztam előtte, annyira pite volt az egész,…..
Ötévesforma kisfiú áll a boltban, túl a pénztárakon, ott, ahol a kosárból szoktak kipakolni. Zokog, de nagyon.Mellette a kiskamasz, kerek nővére, anyu még fizet, mikor eltörik a mécses. Miért sír? A nővére válaszol: mert elvesztette az újságját. A kisfiút rázza a sírás,…..
shopaholic.mt 2010.07.05 13:49:30
Reklám a javából Csúszda 2D-ben 2010.04.07 08:10:00
A blog történetének legnagyobb/legmagasabb képe következik. A Beach Park vízividámpark őrülten kreatív plakátja, a 14 emeletes csúszdán való lecsúszás élményével. A képet csak a tovább után rakom be, mert minden alkalommal perceket kellene görgetni a főoldalon :) ..
Namármost 41 órányi nemalvás után (gyanítjuk, hogy ezt ébrenlét-nek hívják odahaza, de kérjük, a körülményekre való tekintettel most álljanak el a kritizálás egyébként az író által is felettéb kedvelt szokásától - a szerk.) elérkezettnek látom az időt, hogy a 42.-et…..
Tekintve, hogy előreláthatólag idén már nem pótolom őket, elnézést kérek és ígérek egy újabb sokfotós, kevés szöveges beszámolót meg Boldogságos Új Évet kívánok mindenkinek! :)..
shopaholic.mt 2010.01.09 16:02:05
twitter.com - lehet több értelme lenne
 ... a Facebooknak köszönhetően íme egy kis összeállítás 2009-ről:..
shopaholic.mt 2009.12.23 17:26:42
Június 12-én 47.901 Ft-ért megvettem a repjegyem a Malévnál, január 21-i visszaúttal. Tettem mindezt abban a boldogító tudatban, hogy szükség esetén, némi plusz költséggel, megváltoztathatom a dátumot. A hirtelen ölembe hullott ösztöndíj pedig egy 3 hetes törökországi…..
Az, hogy a törököm most nem sikerült olyan jól, nem különösebben hat meg. Mivel itthon hagytam a török cuccom és az elmúlt két hétben éppen eléggé el voltam foglalva minden mással, így nem is számítottam rá, hogy túl jól fog elsülni. Azért megtettem a tőlem telhető…..
Elnézést az up-to-date olvasótól, aki már az athéni beszámolóra számít, arra még egy kicsit várni kell. Most szeretnék 1-2 elmaradást pótolni. Ami azért lesz jó, mert most gyorsan legyártom őket kevés magyarázattal, de annál több képpel. Könnyen követhető, nem is…..
shopaholic.mt 2009.12.01 16:17:58
Figyelem! A következő fotók alkalmasak Kováts Dóra nyugalmának megzavarására! Az elmúlt 1 hét 2 állatfajjal hozott minket a kívántnál szorosabb kapcsolatba. Ráadásul mindkettővel a konyhában találkoztunk, ami még kevésbé tette őket szimpatikussá. Ami a madarakat illeti,…..
Vasárnap a szokott helyünkre mentünk ebédelni Yoval és Antoninnal. Vittem magammal a Quo Vadis-t, hogy ebéd után lemenjek az Arany Szarvhoz olvasni a kikötőbe, amit pár napja fedeztem fel, egyik éjszaka – néha random sétákra indulok a városban és egészen érdekes helyeket…..
5 percre lakunk a Taksim tértől. De mégis tök nyugis a környék. Egy szűk, egyirányú, csendes kis utca. Szeretem. A ház neve, Gemici apartman, ami hajóst jelent. A legtöbb házon fel van tüntetve valamilyen név, sőt van, aki nem használja a házszámot a címe beazonosítására, csak…..
Vasárnap délre beszéltük meg a találkozót Yohanannal. Ő egy francia srác, akivel korábban már egyeztettünk e-mailben, hogy jó lenne együtt nézni valami albi után. Merthogy miután megkaptam az egyetemtől a mailt, hogy felvettek és még a második, az Erasmus elveivel valószínűleg…..
Hakan egy rendkívül segítőkész figura. Olyan, mintha egy mesefigura veszett volna el benne, aki bármelyik pillanatban előtörhet. Kedves, mosolygós és határtalanul türelmes. Először találkoztunk, szombat dél volt, ráadásul még javában tartott a Ramadán (ez mindössze annyiban…..
shopaholic.mt 2009.10.01 11:04:24
@Efendim: Ooo... Én kérek elnézést... :) Biztos rosszul emlékszem a történtekre. :)
shopaholic.mt 2009.10.01 11:06:21
Az mennyire vicces, amikor második napja vagy Isztambulban, kétségbeesetten szállás után kutatva és a bátyádnak eszébe jut, hogy van 8 török spanja, akik lehet hogy tudnának segíteni? (mindezt a facebook-on chatelve)És amikor kiderül, hogy valószínűleg tudnak, csak meg kéne nekik…..